Gå til innhold
mirk

bilen starter ikke

Anbefalte innlegg

Hei! Min 146 ti 97 mod ville ikke starte forrige dag....

Prøvde flere ganger, til slutt ble batteriet flatt også.... Fikk en venn av meg til komme med bil og startskabler, men den villle ikke starte da eller...

Kan d være at batteriet er gammel? 9 år?? Eller hadde da bilen startet med kabler i alle fall??

Kan d være problemer med innsprøytingen.....??

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har hørt at siden d er Twin Spark er d vanskelig at d kan være pluggene...

Den funket helt perfekt helt til forrige dag da den ikke ville starte.. Ja d er startssperre.....

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvis startmotoren gikk før batteriet ble flat, så er det kanskje greit å sjekke reg.reima er på plass først hvis ikke det allerede er sjekket ......

ha hatt problem med plugger(vann i 2 av pluggbrønnene) og kabelen(dårlig kontakt med de samme pluggene) på 156, men da hoster og fusker den bare, altså den starter/tenner.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Min 156 nekta å tenne i februar 2005. Da var det antenna til tenningslåsen som måtte byttes (bilen min har startsperre da, jeg vet ikke om din har det).

Det var også en gul nøkkel som lyste i instrumentpanelet da jeg prøvde å tenne, og den indikerte at det var noe med startsperren.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...