Gå til innhold
Ragnar

Komplett utstyrsliste 159 (tysk)

Anbefalte innlegg

:P :P :P

For de som sikler over nye 159, finnes her muligheten til å fordype seg i alle utstyrsherlighetene:

http://www.alfaromeo.de/ALFAROMEO_GERMANY/uploads/1030/1074057653/20060209/Preisliste_159_02_06.pdf

Dette er altså den tyske komplette listen for 159 OG Sportwagon De generelle utstyrsnivåene er ikke de samme som i Norge, men er man interesert i å bestille litt spesielle saker, finner man kodene her.

Selv synes jeg Bluetooth opsjonen virker interesant. Utfra pressemeldingene til Fiat & Microsoft virker det som om denne omfatter en egen integrert mobiltelefon som henter SIM-kort-dataene dine OG adresselisten fra telefonen. OG den innkluderer en USB plugg i hanskerommet slik at man kan plugge inn en MP3 spiller (eller en hvilken som helst harddisk) og spille musikken direkte over anlegget med kontrollene på rattet......   ....(eller krever det enda et tillegg "MP3 radio/CD"? Det kan jo alternativt være at CD-spilleren kan lese MP3 CD'er???)

Merk dessuten at prisforskjellen i Tyskland mellom 159 og sportwagon bare er på  € 1 250. Da er 60/40 delt baksete som er opsjon på 159 standard, så nettoforskjellen om man uansett skal ha delt baksete blir ikke mer en € 910 eller 7 300 NOK. Her burde jo ikke avgifter slå inn ut over 9% høyere moms i Norge, så netto burde prisforskjellen mellom 159 og sportwagon i Norge bli ca. 7 900,-. I så fall er det jo slett ikke verst!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...