Gå til innhold
popeye

Vindusviskere sluttet å fungere- AR156

Anbefalte innlegg

Jada,

Åi, som det begynte å snø. Får vel sette igang viskerene da? Nei, ikke det nei. De dro seg opp til midten av ruta og regerer fortsatt ikke på kommando. Kan det være noen slags motor som har gått?

Fikk enda en januargave fra bilen.

"Defekt pære" Jadda, sikert de over skiltene, de har gått før. Nei, ikke de nei. Høyre hovedlykt. Ok, kjørte enhjørning noen dager, kjøpte pære og vips så fungerte det (noe redusert dog) FØR jeg fikk byttet pære. Men nå varsler den defekt pære hver gang jeg trykker på bremsen..

Akkurat punga ut 11k i reg reim bytte også, trengte ikke dette i januar....

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei

Er vel ikke verdens sterkeste pussermotor på 156 og det er ofte den ryker når den får motstand av snø og is.

mvh

Øivind H

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja

Kan virke som om det er parkeringsgiveren på motoren din som kan være gåen... Ta å skru den opp før du går til anskaffelse av en ny en... Også husk å sjekke releet. ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for svar.

Parkeringsgiver? Hva er det?

Sjekker releet først ja ;)

Må prøve å finne ut det engelske ordet for pussemotor eller parkeringsgiver nå da...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...