Gå til innhold
MortenE

156 Bunnplate i Aluminium

Anbefalte innlegg

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Lignende innhold

  • Av Runar
   Sagaen om xenonlyktene på GTAen fortsetter!
   Jeg skiftet ut de uoriginale styreenhetene jeg kjøpte på eBay med et par jeg har lånt fra @Runet, men den ene (høyre side) virker ikke som den skal. Høydejusteringen virker, men lampen lyser ikke. Bytter jeg den ut med den andre styreenheten så virker både høydejusteringen og lampen, men da flyttes problemet over til den andre siden.
   Multiecuscan vil kun koble til venstre side, altså styreenheten hvor alt virker. Men, der får jeg ikke kjørt kalibreringen. Jeg får ingen feilmelding utover «det gikk ikke».
   Ved nærmere undersøkelser fant jeg små spor av korrosjon på kontakten på den ene styreenheten, kan det være problemet?
   Tips mottas med enorm takknemlighet!
  • Av [email protected]
   Har en 2005 modell 156 til salgs på finn.no. 
   Kjørt lite, litt lyd fra utløserlager. Vil ha prisforlangende på finn for bilen, men om noen vil bytte clutch selv så selges den for 30000, - (clutch og utløserlager følger med) 
    
   Espen Haugland 
  • Av klldzr
   Originalt takstativ til 156 uten rails selges rimelig. Kan byttes mot en god flaske vin. Begge originalnøklene følger med, tror jeg. Hadde de for ikke lenge siden.


  • Av Runar
   Jeg trenger den høyre lyktespyleren til min 156 GTA, da den jeg har er brukket på en slik måte at den trolig ikke kan repareres.
   Den skal se slik ut:

  • Av Runar
   Jeg er på jakt etter to styreeheter/ballaster/ecu-er til Xenon-lyktene på min 156 GTA (2002-modell). De jeg har kjøpt fra utlandet, som skal være kompatible, vil av en eller annen årsak ikke justere høyden på lyktene.
   Hvis noen har disse liggende og er interessert i å selge, helst fra en 156 (pre-facelift eller facelift, begge skal fungere), så blir jeg veldig glad!
×
×
 • Opprett ny...