Gå til innhold
roht

En lang og tung vei...

Anbefalte innlegg

... men ikke helt ferdig gått enda ! I dag har jeg inngått muntlig avtale om å kjøpe en pent brukt Guilia . Egentlig er jeg av den mening at Guilia er for dyr og kona skjønner nok hvor veien går siden hun blir stadig minnet på fortreffelighetene  AR har. I dag klarte jeg ikke presset mere og er på full fart mot en hvit 2017 Guilia 180 hk til en "grei" pris. Men hvordan bør den nyheten slippes ?🥶

Endret av roht

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja si det, fruen elsker Giulia. Utenom god kjøre opplevelse er Hun er spesielt fornøyd med at ho kan spille musikk fra telefonen. Slikt har vi ikke hatt på våre biler tideligere. 

Uansett hva du finner på av unskyldning så er det skikkelig fin bil og kjøre, gled dere :)

Endret av integrale

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hva er viktig for fruen? Det regner jeg med du vet.

Er hun som Leif sin (ikke den samme da...) så bør jo hans tips nevnes.

Ellers kan jeg selv si etter 16000km bak rattet i samme bil, at den går billig, blir fort varm, er vakker å se på, at dette ikke er kjole alle har, at den er sikker i kollisjonstester (noe man liker men ønsker man aldri får bruk for) osv osv...

Ellers, når du likevel er fanget av dette vesenet og er skikkelig i lomma på fruen, så er det vel bare å si at hvis du får lov å kjøpe denne så lover du (i minst mulig grad) å ta: Oppvasken, støvsuge hus/leilighet hver fredag kl 17, lage middag 4 dager i uka, handle alle dagligvarer, lufte bikkja, vanne blomster, gi/få minst 2 knull i uka, gå ut med bosset når det trengs, snu alle klesplagg på vranga som skal til vask, (ikke rør vaskemaskina for den skal du ikke kunne), brette klær og legge i skap, smiske for svigermor, barbere deg hver dag osv osv....

Her er det et utall fallgruber og muligheter.

Ellers, siden jeg tenker å avansere litt, så kan du overta leasingen på min på rundt 2000 i leie pr mnd + andel kontantinnskudd. 2018 gått 16000km med hyggelig utstyrspakke registrert nov 18 med 7 års garanti. Da kan du også argumentere med at man ikke trenger lån (leia er ikke mer enn frisørregninga hennes pr mnd), at man etter 2 år kan kjøpe den ut eller levere den inn og se på andre biler.

Billigere bilhold får du ikke. Service tok rsa drammen denne uka. Selv bor jeg på Vestlandet.

Kjør på!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Nå er begge bikkjene døde,oppvask tar oppvaskmaskinen seg av, er potteplante seriemorder så det er forbudt område, vaskemaskin og induksjonsovn skjønner jeg ikke et skvatt av også lider jeg av ekstrem butikkallergi og kjøpevegring. Hun vil nok forlange at 500 Italia og GTV selges, ingen av de blir noensinne ferdig med nåværende tempo. Hun må nok mildnes litt med Jubelwasser i tillegg. Også må nok skjegget ofres....

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ta henne med på en lengre kjøretur, der HUN kjører. Hjelper ikke det er nok løpet kjørt... 😏

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Her hos oss har fruen resignert. Jeg pleier å si "jeg har kjøpt..." og så sukker hun oppgitt og kan svare noe sånn som "Hvor lenge har du tenkt å beh..."

Greia er mere at vi har denne ene bilen, og den står i hennes navn. Går på strøm. Jeg førte den over på henne for at hun skal ha noe som er hennes. Så får jeg styre med mitt. Hvis jeg gjør noen kroner på en bil av og til, så setter jeg en tiende inn på hennes konto, fordi vi er "partnere".

Tidligere hadde vi tre biler - hennes, min og min lekebil. Vi er nå nede i to, for vi trenger ikke mere enn en. Det går jo buss og tog - men så er det dette med andre menneskers armhule og melkeånde, eller man sitter ved siden av noen som har stekt pomes frites hele dagen. Så da trenger vi vel kanskje to likevel.

Men det har vært en laaaang kamp å komme dithen at jeg har fått ballene mine tilbake og kan gjøre litt som jeg vil. Det pleide å være "Jeg har tenkt å kj..." og hun bare "NEI!" eller "Jeg har kjø..." og hun bare "IDIOT!" - så det gjelder å komme til et sted der menn er menn og kvinner vet det.

Uten at det går ut over fellesøkonomien.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Riktig prosedyre ved alle dilemma er å tenke for seg selv - hva ville Elvis gjort?

I de få tilfellene hvor dette ikke avstedkommer ønsket respons, bytt ut Elvis med James Bond. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...