Gå til innhold
Patriq Backlund

Air Inlet Valve?

Anbefalte innlegg

Bytter alt av slanger på GTV6'n. Ovenpå tanken sitter bla en liten Air Inlet Valve. Den skal vel slippe inn luft i tanken når bensinen går ut oppfatter jeg.

Det står i veiledningen at når man blåser den ene veien skal det passere luft, men ikke den andre. Ellers vil det lukte bensin. Logisk nok for meg.

Men når jeg prøver å blåse går det luft begge veier. Står at man kan bruke generisk slik en for biler hvis man skal bytte. Men, har søkt noe, men klarer ikke sånn umiddelbart å finne noen som har.

Noen som har bytt og har tips på hvor det finnes i Norge? Ellers bestiller jeg bare. Men jeg ville gjerne gjort meg ferdig og få montert tilbake alt jeg har rivet frem for å komme til. 

89649398-9468-4A09-B7B3-DBF72AEE67C1.jpeg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Denne fungerer som en enveisventil som du antyder og blir sugd åpen av undetrykk i tanken. Du kan jo prøve å fylle den med rensemiddel og la den ligge en stund og deretter spyle igjennom ventilen fra utløp mot innløp for å se om du kan få renset ut gammelt støv og skitt som kan ha satt seg i ventilsetet. Blås begge veier for å prøve og bevege ventil klaffen til og fra setet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...