Gå til innhold
eagle

Banedager 2019: 22/6, 17/8 og 5/10

Anbefalte innlegg

Hei, og velkommen alle Alfisti til banesesongen 2019! 
KARN ønsker alle gamle og nye Alfa-entusiaster velkommen til å prøve egen bil og ferdigheter på bane i trygge rammer.  Stradale/trackday/banekjøring betyr banekjøring for biler som ikke har racing-licens, og som for KARN betyr vanlige gateregistrerte biler. Her er litt informasjon: FAQ om banekjøring på KARs hjemmeside

I år arrangerer KARN tre banekjøringsdager samt at vi besøker Nordisk Alfa Romeo Treff. Alle dagene arrangeres det også Corsa Italiana-løp. 
Datoene er:

Lørdag 22/6 Rudskogen, KARN arrangerer sammen med NSK  Tidsskjema vedlagt
Lørdag 17/8
 Vålerbanen, Italiensk Dag, KARN arrangerer
Lørdag og søndag 14. og 15. september Ring Knutstorp, Nordisk Alfa Romeo Treff. Arrangeres av svenskene http://www.alfaromeo.org/spettacolo-nordico
Lørdag 5/10 Rudskogen, KARN arrangerer

Lørdag  og søndag14. og 15. september kjører Corsa Italiana som gjesteklasse hos den svenske Alfa Romeo klubben på Rings Knutstorp. Det er mulig å melde seg på og kjøre der også sammen med den svanske banekjøringsgjengen med "prova på-licens", dersom man vil oppleve noe mer enn våre to norske baner. Anbefales! http://www.alfaromeo.org/spettacolo-nordico

Reglement for KARN banedager:
Vi følger Norges Bilsportforbunds banedagsreglement. Alle bør lese hele reglementet! De viktigste reglene er:

 •  Vi arrangerer etter klasse 2. 
 • Alle som skal ut på banen må stille på førermøte. Det arrangeres flere førermøter i løpet av en banedag.
 • Vårt eneste unntak fra reglementet er at vi foreløpig kun tillater registerte biler.
 • Det må løses NBF banedagslisens for hver banedag for alle sjåfører og evt passasjerer. Lisensen løses i sekretariatet på banedagen.
  • Lisensen dekker skadeforsikring for sjåfør/passasjer og evt 3.person. 
  • OBS: Man er selvassurandør for eget kjøretøy. Ingen forsikringsselskaper dekker materielle skader ved evt uhell på banekjøring.
   • Vi er svært strenge på at all kjøring skal skje forsvarlig. Vi er alle svært glade i kjøretøyene våre!
 • Det gjennomføres teknisk kontroll av alle biler.
  • Bilen skal tømmes for alle løse gjenstander.
  • Bremsevæsken skal ha minimum 200 grader kokepunkt. Dette er absolutt og vil bli målt! Dvs at bremsevæsken bør være byttet i løpet av de siste 2 årene.
  • Alle kjørertøy som skal på banen må være i god teknisk stand. Er du i tvil: ikke kjør! 
 • Alle må bruke hjelm og kjøredress!
  • Vi kjører etter NBF-reglementets krav om flammehemmende kjøredress. Krav: Kjøredress av flammehemmende materiale, som Nomex III- og Probanbehandlet bomull. Dette er ikke samme krav som i racing. 1-lags dresser til dette formålet fåes kjøpt hos alle som forhandler racingutstyr. Dressene koster fra 1000,- til 2000,-. Klubben har endel dresser til utlån 

Pris for banekjøringsdagene vil være som fjoråret for medlemmer av KARN: 1000,- til KARN for baneleie + 200,- til NBF for lisens.

Velkommen på banekjøring! Dette er fantastisk moro!

Mvh banedagsgruppen v/ Egil J

Tidsskjema - Rudskogen 22.06.19.pdf

Endret av eagle

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
9 timer siden, Mats skrev:

Hei. Tillates stradalekjøring for andre merker enn italienske på ID? 

Mvh Mats

Kun italienere på ID Mats, er jo italiensk dag 😉

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Stradale/Trackday-gjengen vil få ønske alle velkommen til banekjøring på årets Italienske Dag på Vålerbanen lørdag 17/8. Jeg vil publisere kjøreplanen for dagen så snart den foreligger, men den vil nok ligne svært mye på den som ble publisert i innlegget over for 22/6 på Rudskogen. Ellers finnes alt av relevant info i første innlegg. Og kom gjerne med spørsmål om dere har noen!

Det vil som i fjor bli "lugna" kjøring i lunsjen. Dvs kjøring i lang, lang rekke med ledebil i moderate hastigheter for alle som har lyst til å ta bilen noen runder på banen, men ikke nødvendigvis vil kjøre stradale/trackday. "Lugna" har ikke krav til noe annet enn at bilen har skilter og at man stiller til et kort førermøte rett før man kjører ut på banen. Det er ikke krav til førerutstyr og man kan være så mange i bilen som bilen tillater.

Velkommen!!

Hilsen Stradale-gjengen.

Endret av eagle

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Lignende innhold

  • Av eagle
   Hei, og velkommen alle Alfisti til banesesongen 2020! 
   Grunnet Korona-stengingen har det lenge vært uklart hvorvidt det ville la seg gjøre å gjennomføre den planlagte løpsdagen på Rudskogen 31. mai. Men både baneeier, teknisk arrangør, banemannskap og Corsa-styret har jobbet iherdig for å prøve å stable et arrangement på beina.
   Nå ser det ut til at vi har alt på plass, og da er det gledelig å kunne ønske velkommen til Corsa-løp og banedag på Rudskogen. Invitasjonen kommer selvsagt lovlig sent, men vi måtte få alle brikkene på plass før vi kunne gå ut med invitasjonen.   For å begrense risikoen for spredning av Covid 19-virus, stiller helsemyndighetene og NBF enkelte krav til avvikling av motorsportsarrangementer. Følgende smitteverntiltak er innført, og bes overholdt;
   - Personer med Covid 19-symptomer får IKKE komme inn på baneområdet
   - Hvert team kan bestå av maksimalt 5 personer pr. deltagerbil.
   - Det må være en avstand på minst 5 meter mellom hver depotplass.
   - Depotområdet deles inn i flere depotsoner, med maksimalt 50 personer i hver sone.
   - Ingen kan bevege seg fra egen sone til andre soner i depoet.
   - Hver sone har egne toalettfasiliteter.
   - Det oppfordres til god håndhygiene. Disse kravene gjelder også for deltagere på den åpne banekjøringen (trackday). Så KARN ønsker alle gamle og nye Alfa-entusiaster velkommen til å prøve egen bil og ferdigheter på bane i trygge rammer.  Stradale/trackday/banekjøring betyr banekjøring for biler som ikke har racing-licens, og som for KARN betyr vanlige gateregistrerte biler. Her er litt informasjon: http://www.klubbalfaromeo.no/medlemsfordeler/stradale/

   I år arrangerer KARN tre banekjøringsdager. Alle dagene arrangeres det også Corsa Italiana-løp. 
   Datoene er:
   Søndag 31/5 Rudskogen, KARN arrangerer, Tidsskjema vedlagt
   Lørdag  4/7 Rudskogen
   Lørdag 22/8 Vålerbanen 
   Reglement for KARN banedager:
   Vi følger Norges Bilsportforbunds banedagsreglement. Alle bør lese hele reglementet! De viktigste reglene er:
    Vi arrangerer etter klasse 2.  Alle som skal ut på banen må stille på førermøte. Det arrangeres flere førermøter i løpet av en banedag. Vårt eneste unntak fra reglementet er at vi foreløpig kun tillater registerte biler. Det må løses NBF banedagslisens for hver banedag for alle sjåfører og evt passasjerer. Lisensen løses i sekretariatet på banedagen. Lisensen dekker skadeforsikring for sjåfør/passasjer og evt 3.person.  OBS: Man er selvassurandør for eget kjøretøy. Ingen forsikringsselskaper dekker materielle skader ved evt uhell på banekjøring. Vi er svært strenge på at all kjøring skal skje forsvarlig. Vi er alle svært glade i kjøretøyene våre! Det gjennomføres teknisk kontroll av alle biler. Bilen skal tømmes for alle løse gjenstander. Bremsevæsken skal ha minimum 200 grader kokepunkt. Dette er absolutt og vil bli målt! Dvs at bremsevæsken bør være byttet i løpet av de siste 2 årene. Alle kjørertøy som skal på banen må være i god teknisk stand. Er du i tvil: ikke kjør!  Alle må bruke hjelm og kjøredress! Vi kjører etter NBF-reglementets krav om flammehemmende kjøredress. Krav: Kjøredress av flammehemmende materiale, som Nomex III- og Probanbehandlet bomull. Dette er ikke samme krav som i racing. 1-lags dresser til dette formålet fåes kjøpt hos alle som forhandler racingutstyr. Dressene koster fra 1000,- til 2000,-. Klubben har endel dresser til utlån  Pris for banekjøringsdagene vil være som fjoråret for medlemmer av KARN: 1000,- til KARN for baneleie + 200,- til NBF for lisens.
   Velkommen på banekjøring! Dette er fantastisk moro!
   Mvh banedagsgruppen v/ Egil J
    
   Tidsskjema Rudskogen 31.05.2020.pdf
×
×
 • Opprett ny...