Gå til innhold
2600sprint

KARB Vårtur 2019

Anbefalte innlegg

Vårturen blir flyttet til söndag 12e Mai.
 
 
I år kjörer vi til Tysnesöy. Vi starter fra Esso Oz kl 11:00 sharp. Förste etappe går 
til Halhjem, der vi tar en ferge kl 11:30.
 
Kom i god tid og still med full tank. Ta gjerne med cash til lunsj og vinlotteri.
 
På hjemveien kjörer vi en flott tur runt Björnafjorden og avslutter på en pizzeria på Oz der
 
KARN spenderer gratis pizza på alle medlemmer med fölge.
 
- Velkommen ! / Erik
 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Lignende innhold

  • Av Cyberdog
   Med det været som er meldt søndag kan vi vel ikke la være.  Ett siste på sparket treff før vi setter bort entusastbilene for sesongen.  Med varsel om ca 20 grader og sol må vi jo sparke litt dekk denne søndagsettermiddagen.  Del gjerne arrangementet og inviter de du kjenner. Fyller vi plassen?
   Utenfor Sport Norge i Laguneparken Kl 18, søndag 22.09.2019

   https://youtu.be/O-JTFtxan7w
  • Av 2600sprint
   Velkommen på KARB sin tradisjonelle sommertur med grilling onsdag den 20e Juni. Vi starter som vanlig fra Fanafjellet kl 17:00 sharp. Vi kjører så noen mil på deilige Alfa-veier og ender opp i en koselig vik vid fjorden. Ta gjerne et oppfriskende bar mens grillen blir varm.
   Klubben stiller som alltid med grill, men ta selv med noe å legge på den grillen.
   Husk å komme i god tid, for vi drar kl 17 sharp.
   -Vel møtt! / Erik

  • Av Cyberdog
   Christer hos Bilpleiebutikken inviterer oss og italienerne våre til klubbkveld hos Bilpleiebutikken Bergen 23.mai kl 19:00.  Her blir det mulig å lære mer om bilpleie, få produktråd og demonstrasjon av maskiner og ikke minst sparke dekk og preike bil.  
   Bilpleiebutikken holder til i Kokstadvegen 23A

   Bilpleiebutikken gir 20% rabatt på hele butikken denne kvelden så nå er det bare å bytte ut den gamle Turtle flaska og pussegarnet innerst i garasjen med noe som både virker bedre og gjør jobben enklere for deg. 

    
    
   Scandic Shine AS og Bilpleiebutikken er en av Norges ledende butikker innen bilpleie!
    
   Med et ønske om å øke tilgjengelighet og ikke minst kvalitet på bilpleieprodukter, ble Scandic Shine AS etablert i 2007.
   Som en av de første seriøse nettbutikkene og forhandlerne for slike produkter i Norge, har Scandic Shine vært med på å sette en ny standard for profesjonell bilpleie.

   Fra å kun ha tilgang til ”bensinstasjonsvarer”, har alle nå muligheten til å bruke bilpleieprodukter som tidligere kun var tiltenkt det profesjonelle markedet. Dette gjelder mannen i gata som vil lære å vaske riktig, den ihuga detaileren som ønsker å perfeksjonere seg og den profesjonelle bilpleieren som ser etter tips og teknikker for at jobben skal yte bedre. Med lokal tilhørighet og kunnskap er Bilpleiebutikken klar til å hjelpe alle som ønsker å få en skinnende blank bil/båt eller motorsykkel.
  • Av 2600sprint
   Våren er her og endelig er det tid for KARB Vårtur.   I år kjør vi Fensfjorden runt og returen går på noen bortgjemte småveier langs Osterfjorden.   Vi treffes på Uno-X vid Gullgruven på Nyborg (Åsane) søndagen den 6e Mai kl 10:45. Førermøte med gjennomgang av ruten kl 10:55. Start kl 11:00 sharp. Still med full tank og ta med nistelunsj og gjerne noe å sitte på. Selvfølgelig skal vi ha KARB vinlotteri (6 flasker), så husk store mynter / små sedler. (Ikke svipps, bitcoin eller lignenede) Vi avslutter med pizza på "Bella Italia" på Ulset (Åsane). Tot ca 150km deilig Alfavei.   -Velkommen! / Erik×
×
 • Opprett ny...