Gå til innhold
Sega

164 Busso

Anbefalte innlegg

Er det noen som har brukt for et lite prosjekt? Jeg har hatt den et års tid uten å fått gjort særlig med den, og den står egentlig bare i veien for andre prosjekter. Det som er bra er at denne er nylakkert for en del år siden, så den er pen utvendig. Det som er enda bedre er at det er 3 liter Busso❤️ reg reim er byttet, bilen starter. Gjenstår montering av fanger, grill, lykter, kjølesystem, innerskjermer, interiør, gjennomgang av bremser +++ Jeg har ikke demontert bilen så ingen garanti for at alt er der, men alt er greit å få tak i, selv her hjemme. 35000 tenker jeg. (det er egentlig bare prisen for lakkjobben) pm for mer info og bilder.

20190216_221306.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Lignende innhold

  • Av Kris916
   3l 916 lyd.mp4 3l 916 lyd.mp4 3l 916 lyd.mp4  
   Vurderer å selge min -95 modell 916 GTV med herlig 3 liter Busso:) Ny registerreim, girkasse, clucth mm.
    
   Med original trimchip fra Squadra Tuning og Ragazzon mellompotte gir det en effekt og lyd som Guiseppe selv hadde gitt stående applaus for.
   Ikke mange av 3l utgaven i Norge da den kostet skjorta og vel så det da den kom hit til lands.
   Selges til fordel for nytt prosjekt og jeg bare har en garasje. Eventuelt bytte mot noe annet morsomt, fortrinsvis 105 Bertone Coupe.
    
   Ta kontakt på telefon for fullstendig info: 400 70 886
   Prisantydning 140 000,-.
    

    
  • Av Irmantas
   En sjelden Alfa 75 / Milano 2,5 V6 Busso importert fra California, USA. Bilen ikke i Norge ennå den har kom fra USA og står i EU. Leveres til Norge ferdig registrert i løpet et par mnd.
   En av de siste Alfa med bakhjulsdrift og utradisjonell girkasse plassering for å gjøre den perfekt balansert fra forsiden til baksiden. 
   En av 12.600 2.5 V6-enhetene som er produsert. 
   FARGE: BLU ZAFFIRO MET AR 375 
   MILEAGE: 83 000. 
   Karosseri: Det fines ingen rust under, eller synlig reparasjon av rust. Bilen har blitt brukt i solfylt California, derfor tilstandet er veldig bra. Kerosseri kan få 8,5 poeng av 10 generelt, og 9,5+ i forhold bilens alder! 
   MOTOR: 115 Kw 2,5 V6 Busso. Kjører veldig bra, har full kraft. 
   GIRKASSE: girkasse og kobling har ingen problemer eller lekkasjer. Fungerer som det skal. INTERIØR: I god stand, som i bildene. Førersetet litt mer brukt, seteskummet litt deformert, men generelt i god stand. 
   HJUL: Original, ingen oksidasjon synlig. 
   UTSTYR: Quadrifoglio Oro utgave med elektriske seter, elektriske vinduer, elektrisk antenne. Et originalt reservehjul er ikke brukt. 
   Arbeidene har nylig blitt utført: *For noen måneder siden skiftet registerreim * AC og styrereim* Tennplugger * Noen nye reléer * Fornyet gamle luft-, vakuum- og kjølerør * Sveiset en sprekk i en eksosmanifold * Fullstendig fornyet alle fjærbøyninger og ledd * Ny startmotor installert * Rengjort og fornyet del av elektriske kabler under hette * Rengjort luftmåler og noen ventil * Nylig endret ratt til en i perfekt stand fra en donorbil. 
   ANDRE INFO: Staret og går veldig fint og behagelig. Bremser ser ut som skiftet nylig, håndbremsen er ikke rustet, gule KONI-støtdempere ble installert av en tidligere eier. Ingen olje eller andre væskelekkasjer. Bilen har ingen savnede deler, alt er på plass. Originale dokumenter er tilgjengelige, importskatter er betalt. Bilen hadde ingen uhell etter min kunnskap og ble kjøpt i USA med mekaniske problemer. 
   MANGLER: * Når det er varmt, snurre hoppe opp og ned litt, krever profesjonell tenningsjustering, men dette er ikke et stort problem. * En tåkelys og en baklampe virker ikke (pære eller jordingsproblemer). * Temperaturmåleren er inaktiv, krever ny temperatursensor (testet), men radiatorviften slår inn når arbeidstemperaturen er nådd, så det oppstår ingen overoppheting. * En sprekk på passasjerens side av frontruten (ikke spre lenger, starter og fullfører nær instrumentbrettet). En ny frontrute er inkludert gratis i en pris, du trenger bare å endre den. * Driverens vindu beveger seg ikke når du trykker på knappen (sannsynligvis et kabelproblem eller beslaglagt motor som det virket for noen måneder siden). * Skumgummi under læret i dørtrekke er myktgjort på grunn av alder og sol. * Dashboard under frontruten er sprukket på grunn av sol og alder. * Innvendige elektriske skal fornyes, da det er en gammel bil med italienske elektriske tross alt * Enkel normal slitasje på kroppen på grunn av alderen. 
   BONUS: * Frontruten som nevnt tidligere er inkludert i prisen. * Bakre europeiske frontlykter (venstre, høyre og lange) er inkludert i prisen. * En pakke med Sport Pack er tilgjengelig for en ekstra Kr 6000. Dette inneholder en bakre gummi spoiler, plast sideskjørt, plastbue deksler. Disse delene trenger forberedelse og maling som det ble tatt fra en donorbil og er i en annen farge. Kan gi flere bilder og en video av en arbeidsmotor eller under kroppen om ønskelig.
  • Av Kopzta
   Hei folkens,
    
   Jeg har 166'n inne på verksted for bytte av startmotor. Verktedet har kommet så langt at de har fått løs startmotoren men ikke fått den ut. De håper at det finnes en måte å få den ut som ikke innebærer å fjerne/løsne eksosmanifolden. Noen som vet?
   Det gjelder en 2,5 sporttronic om det har noe å si.
    
   /Kopzta
  • Av Mads Erik
   Som tidligere informert er nå min GTA til salgs, signerte avtale om ny jobb denne uken hvor firmabil var obligatorisk... Derfor er det ikke rom for denne lengre.
   Litt fakta:
   Hentet denne i Sverige tidligere i år, bilen er førstegangsregistrert der. Km. stand ca 163`, reg.rem byttet juni 2016 ca 5000km siden. Xenonlys, bose-anlegg. 2 hjulsett begge 17" gode vinter og sommerdekk. Flott interiør hvor også førersete er pent!
   Meget pen under! Tak, bakluke, sideskjørt og begge frem skjermer er nylig lakket opp igjen. Man finner derfor ikke den vanlige GTA rusten på frem skjermene. Scorpion rustfri eksos.
   Er nå på norske skilt: UF76176
    
   Prisantydning 195`
    
   Ring (416 416 seks seks) eller send pm for flere opplysninger, dette er en godt dokumentert bil og bærer preg av godt vedlikehold og entusiastiske eiere.
   Er åpen for fornuftige bud selvfølgelig men kom å se bilen først innbytte kan være aktuelt men da type veteran Alfa som er klar til bruk.
    
   Mvh Mads
    
  • Av Tormod L
   Hei
   Etter lengre tid med no probs, har jeg endelig fått noe å fundere over igjen... Hvordan høres det ut hvis motorfester er slitt? gåene? Jeg har fått en for meg litt rar dunkelyd forfra, og ikke helt lett å lokalisere hvor. Den virker komme mest i starten av en tur og over litt humper, men ikke helt proporsjonal med mer dump, mer dunk... Øvre bærearmer og droplinks byttet sammen med fjærer, skåler og støtdempere for 15k siden. Alt virker tight når jeg rikker rundt på ting. Ser noe som kan være slitasjespor på flensene på venstre indre drivknute, Når jeg jekker opp bilen på en side og rikker på hjulet, for jeg til bevegelse i hele bussoen gitt. Kan det være motorfester?
   ka dokker trur?
×
×
 • Opprett ny...