Gå til innhold
Det er planlagt vedlikehold og oppdatering av forumet de neste dagene. Dette kan resultere i treghet eller korte perioder med utilgjengelighet. Vi beklager på forhånd ulempene dette måtte medføre. ×
TEM

Tomgangsturtall

Anbefalte innlegg

Hei

Bilen min (-99 156 1.6) har ujevn tomgangsturtall ved varm motor. Hadde bilen på 60k service for ikke lenge siden hos Rosso, der jeg skiftet lambdasonden og "luftmassemätaren". Bilen fungerte bra hjem, men neste dag til jobb var turtallet ujevnt atter en gang. :(

Rune på Rosso snakket om å prøve å resette feilminnet på bilen, har ikke prøvt dette ennå. (kan ikke se at det skal hjelpe?)

tips?

Ringte forresten på en 2000-selespeed idag (autostrada). Forrige eieren hadde røsket borte katalysatoren og satt inn nytt effektanlegg. Høres fett ut ;D, MEN - vil ikke dette bli full krise ved EU-kontroll?

Mvh

Tor Erik

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har bytte tomgangsregulator 2 ganger på min 156 1.6 TS 1999 (67000km) på grunn av ujevn tomgang ved varm motor. Etter bytte har bilen blitt helt bra !

-- Øivind A

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

koble vekk  den motor lufte slangen som kommer i fra toppdekselet og går inn på  foran  tomgangs regulatoren

blende hullet i innsugslangen  og  sett et filter på slangen som kommer i fra topp dekselet  dette  løser  problemet med ujeven tom gang !

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...