Gå til innhold
hentor

Service Giulietta MA 170 TCT

Anbefalte innlegg

Har bestilt time på Autovia, hatt god erfaring med de, utfører motorvask og benytter en motorolje jeg liker og oppfyller/overgår spec. Mobil1 0W-40 ESP. Nå blir det vel rabalder...😯  Har erfart andre som fyller FEIL OLJE. Motoren går veldig pent med Mobil1 oljen og den overgår Fiat spesifikasjonene. 

Stor service 120kkm, ikke reg reim, den tok jeg på 90kkm.

Noen som har vært der i det siste og kjenner prisen eller anbefaler annet verksted Oslo/Akershus? De utfører vel fortsatt motorvask på Autovia? 

Carrozzeria er for langt unna og tilbyr ikke lånebil. Trur eg. Men liker også de gutta der. Liker Ital bilservice også jeg, RSA Ensjø har jeg vært innom, men det eneste stedet jeg har fått "noe ekstra" er på Autovia. I form av en motorvask, mulig jeg er dårlig vant..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hva er problemet med olja? Forstår ikke problemet du stiller? Så lenge den holder eller overgår Fiat spesifikasjonene er det ingen problem. Mobile 1 er vel den olja med best skuss mål og leveres/brukes på motorer som overgår din motor :).  Mobil 1 er bra og skal være gla i vekstedet som bruker den beste olje på motoren. Når en har funnet ett verksted/mekaniker som er bra så er det kjekt og trenger vel ikke å bytte vis pris og beligenhet.er ok.Jeg har ett veksted jeg bruker og de er bra på pris og flinke. Lykke til. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for svar begge. Ja, blir stor service på Autovia. Og motorvask, det liker vi. 

Ny runde på Oslo antirust, Lanolinolje, før vinteren. 2 år siden sist å i november. 

Haha, oljen ja. Bare vet det har vært så mye frem og tilbake i div forum. Og dette er ikke en 5W-40, men 0W-40. Enig i at Mobil1 er en prima olje, i tillegg overgår den Fiat spec. Har brukt denne de siste 6 oljeskift, skifter på 10kkm. Sikkert unødvendig, men sover bedre. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Lignende innhold

  • Av hentor
   Noen som har skiftet olje på en slik, har tidligere hatt biler med automat hos RATS og de var proffe og svært serviceminded 
   Sitter i en Giulietta 120000km og serviceheftet sier ingenting om dette. "sealed for lite" tør jeg påstå kun er politikk og ikke en teknisk avgjørelse, dette har vært diskutert tidligere her på forum, men ikke akkurat denne girkassen. God jul! 
  • Av hentor
   Nå lukter det igjen sau av Giulietta n
   Oslo antikrist leverer som vanlig! Er veldig fornøyd etter 2 år, gjenbehandlet idag. Anbefales! 
   Finnes også i Østfold, Funderud antirust. 
   https://www.osloantirust.no/
   Har ingen personlige interesser i noen av nevnte, vil bare dele med ferske bil-/Alfa-førere. 
  • Av Runar
   Natt til onsdag 16. november, trolig rundt midnatt, vil forumet bli utilgjengelig grunnet planlagt vedlikehold. Forumet vil være utilgjengelig en times tid.
   For de som er interessert i de tekniske detaljene er hovedformålet å oppgradere til Ubuntu 16.06 og PHP 7.
   Takk for forståelsen!
  • Av Alfaduden
   På vei til København måtte det skje. Oljelampen begynner å blinke og bilen sier jeg må bytte oljen. Greit det. Konfererer med instruksjonsboken og den sier at det ikke er noe galt, men at jeg bør skifte olje snarest. 
   Dette kom jo selvfølgelig nå langt syd i Sverige og jeg våkner jo opp til Lørdag i morgen. Kan jeg kjøre hjem med den? Er jo bare 60 ish mil. Så får jeg ta et bytte på mandag. 
   1,3Mjet motor med partikkelfilter. Regner nok med at det går bra å kjøre hjem, men hater blinkende røde lamper. @
   Fiatduden
×
×
 • Opprett ny...