Gå til innhold
Prebenn

Hvordan bytte skinnpanel AR156

Anbefalte innlegg

Hei. Har da fått en stygg skade i vinylen på bakdøra i det verktøykofferten fløy inni døra pga. måtte nødbremse for en trailer som pressa seg inn i ei rundkjøring.

Uansett, fikk tilbud på reparasjon av vinylen, men da 2000,- hos Quickcarfix, tenker da heller på å kjøpe ett nytt dørpanel, men finner ingen med det brune skinnpanelet. trenger da å finne ut om det lar seg gjøre å ta løs dette og bytte over til nytt panel?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
9 minutter siden, porka racing skrev:

Vil tro det er mulig å ta av på en måte. Sitter mulig med noen klips på baksiden. Bruk litt tid så får du det til 👍

ut fra hva jeg har hørt, så er det limt faktisk...?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg ville anbefale å enten vente på rett farge på den svenske Bildelsbasen eller kjøpe en her og lære seg hvordan det sitter fast ved å fjerne den delen på denne brukte delen får å kunne fjerne den uten kade på den du har. Så sette denne på det brukte dørpanelet. Noe rimeligere enn å fikse det.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Disse panelene er smeltet/limt fast i dørpanelet. Jeg byttet på min 156 SW for endel år tilbake og de var helt greie og få av - måtte borre opp festepunktene som er smeltet plastikk og limte fast de nye med to komponent lim.

Er du skikkelig i støtet nå så fjerner du skaien og erstatter det med ekte skinn :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Lignende innhold

  • Av Chris
   Hei
   Ser at vi kanskje må poste litt her inne slik at ikke forumet forsvinner og blir overtatt av Facebook.
   I 2016 kjøpte jeg litt tilfeldig en 2600 usett fra Tromsø , bilen hadde stått i ro siden ca 2003, den kom til Norge fra Nederland ca 1995.
   Litt tilfeldig siden jeg en del år før via et Engelsk forum for Fiat hadde noen spørsmål som ble besvart av en kar i fra Tromsø, og som vanlig når en blir kjent med noen på nettet med samme interesse så ble bilparken diskutert.
   Sånn litt ut av ingenting fikk jeg en mail fra Tromsøkaren om at en kompis av han hadde en 60 talls Alfa han ville selge, dette viste seg å være Sprinten, jeg var int den gang, men det strandet litt på selges tilbakemelding pga av hus oppussing, da jeg en del år seinere var i markedet for et nytt prosjekt dukket Sprinten opp i bakhodet mitt igjen, etter litt leiting fant jeg en gammel mail til eier og fikk kontakt, denne gangen måtte han bli kvitt bilen pga av flytting så en deal ble gjort, en liten detalj gjenstod, transport til Bergen, siden den ikke gikk å kjøre ville ikke Hurtigruten ta den , men fikk kontakt med en kar via Nimber og bilen kom til Os i slutten av Mai 2016 etter en rundtur i Norge 😉
   Legger ved noen bilder fra starten, flere kommer etter hvert
    
   Mvh Chris
  • Av Tspark
   Selger noen deler jeg har liggende:
    
   2x dørtrekk, sorte, er kun dørtrekket og ikke alt annet som skrus fast på det. Hele og fine uten nevnverdige merker, har riktignok skjært bort noen av festepunktene som holder original høyttalerdeksel på plass, slik at 6X8 høyttalere passer inn. 300,- pr stk.

    
   2x skinnpanel som sitter i dørene; Enkel og fin upgrade dersom man har flate paneler på bilen fra før  200,- pr stk.

    
    
   2x JBL GTO 6X8 høyttalere til dørene (denne passer akkurrat inn i døra) se bilde) 500,- for begge    
    
   2x JBL GTO 6X9 høyttalere til hatthylle, inkl. festeplatene. Kan sikkert gjøres en "finere" jobb med å tilpasse platen til høyttalerne, men passer fint, godt gjemt under hatthylla. 400,- for begge.


    
   JBL høyttalerne er brukt ca. 3 år og spiller ganske bra, selv uten forsterker - det var en helt annen verden fra de originale 😎
   Kom evt. med bud, bedre at dette blir montert og brukt i en 916 - enn at det blir liggende og støve ned 👍.
    
  • Av Lien97
   Selger min trofaste 2002 Alfa Romeo 166 til fordel for kjøp av leilighet. Dette er den siste utgaven av serie 1 166, utstyrt med 2.0 twinspark 16v (150hk) og 6-trinns manuell girkasse.
   Bilen har fått full overhaling av bakstilling, med nye foringer, kulelager,  stag, fjærer og dempere for ca. 15 000 km siden. Bilen står på eibach senkefjærer (senker 15mm), og har blitt testkjørt og godkjent hos biltilsynet. Selvsagt er det også gjort en 4 hjulskontroll i sammenheng med dette. Luftfilter, pollenfilter og oljefilter ble byttet i sommer. Det er også helt nye sommerdekk på 18" felger,  og 1 sesong gamle vinterdekk på originale 16" felger
   Bilen framstår som hel og pen og er 99% rustfri. Bilen har hovedsakelig levd på landsbygda og er derfor godt skjermet for salting. Lakken er blank og fin, men har litt steinsprutskader på panseret. Ellers er det en liten fargeforskjell på venstre framskjerm, siden denne har vært lakkert opp igjen av forrige eier. 
   Bilen har mye utstyr som elektrisk justerbare momo skinnseter, CD veksler, originalt stereoannlegg (med kjempelyd) og integrert skjerm i midtkonsoll. 
   Økonomisk i drift med bare 0.55 på mila (hvis du kjører veeeeldig pent). 
   Spør etter 38 000kr for bilen, men jeg er åpen for bud
   Bilen kan sees og prøvekjøres i Trondheim eller på Lesja i Gudbrandsdalen for de som er interessert. 
   (bildene er tatt i sommer)   • Av Vidar Berg-Hansen
   Sprek GTV selges rimelig.
   Der er lakkfeil på panser. Bilen ble hellakkert i fjor men panser er av glassfiber og det er det noen steder feil i lakken. Nytt innvendig tak er kjøpt inn men ikke montert. Førersete er litt skjevt og må fikses på. Selges pga handikap med å komme inn/ut av bilen. Bilen fungerer svært godt.
   e-post: Vidar.vbh(@) Gmail . Com
   tel: 47886212  • Av eriask
   Heisann.
   Jeg har en Alfa Romeo Mito QV 2011 modell. 
   Har hatt den i litt over et år nå og er veldig fornøyd med bilen 👍 En liten og sportslig bil som går mer enn bra nok 👌
   Men nå i det siste har den begynt å "hoste/hoppe" ved fukt gasspåfrag i 2 og 3 gir (går helt fint i 1 gir) Det virker som at motoren mister kraften i 1 hundredeles sekund.
   Bilen går helt fint til vanlig og dette merkes bsre i situasjoner når jeg skal "leke" meg eller skal fort opp i fart. Men er jo selvsagt irriterende at alt ikke virker som det skal. 
   Mulig noen av dysene må byttes? Eller det er en feil med gasspedalen? 
   Alt av servicer er fulgt og bilen ellers er helt nydelig.
×
×
 • Opprett ny...