Gå til innhold
Gjest tlodberg

Soltak, 156

Anbefalte innlegg

Har et problem med soltaket på 156. Det fungerer i vippeposisjon, men lar seg ikke åpne helt. Det vipper litt ned, men skyves ikke bakover. Noen tips til hvor man kan starte feilsøkingen?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei,

Har hatt dette to ganger på det bakre soltaket i min Multipla....sammenfallende med åpning av soltak-sesongen:-)

Sveiver det da mekanisk åpent - direkte på motordrevet....smører slidene med fett...og det funker fint

Det er samme motor som driver soltaket i både vipp og baktrekk, tipper det "bare" er motoren som stopper pga strømbegrensingen..

Morten

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takker, fikk det opp ved å hjelpe motoren litt, fått smurt opp og nå fungerer det som en drøm.

Men sjalusiet går ikke i sporet sitt, er noen små plastduppeditter på siden som mangler, får man kjøpt disse løst?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...