Gå til innhold
Flaco

Fiat Croma test i VG

Anbefalte innlegg

Må vel kunne sies å være en standard Hattrem test, det viktigste for denne dama er tydeligvis koppholdere og et 6-gir som egner seg for cruising i 70-80 km/t (men så har det seg jo slik at denne bilen faktisk skal klare å kjøre behagelig i 195 km/t, med lavt støynivå og forbruk). Man må jo ikke bruke 6-giret i lave norske hastigheter, eller... ?

Ved sammenligning av pris har de tydeligvis ikke sammenlignet utstyrsnivå, som er meget bra på Croma. En bekjent sjekket pris på ny Mondeo og havnet på godt over 400k med et bra utstyrsnivå, så 330k med det meste av utstyr inkludert er derfor ikke dyrere enn konkurrentene.

Kun Mondeo Econetic (med 5 hk mindre) har marginalt bedre CO2 utslipp / forbruk enn Croma'en, ikke at det har noen stor betydning men Hattrem presterer likevel å skrive at Croma ikke ligger foran andre på forbruk og utslipp i denne klassen.

At en litt tung veske plassert på setet ved siden av kan utgjøre ganske mange kg i en kollisjon er tydeligvis ikke ofret en tanke, bilen får istedet kritikk for at beltevarsleren da piper. Burde vel heller brukt hue og plassert vesken på gulvet, helst under setet.

Plassmessig har jeg inntrykk av at de kun har sammenlignet liter-tall, målt opp til toppen av seteryggen. 10 cm høyere bil gir normalt bedre takhøyde og også bedre plass dersom man utnytter høyden fullt ut.

Merkelig nok så fant bladet Bil ingen ting å sette fingeren på da de testet samme bil... Ser man på hvilke biler som har fått terningkast seks i VG så bør man kanskje ikke ta den avisen og Hattrem så veldig seriøst.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...