Gå til innhold
d.homme

156 V6

Anbefalte innlegg

Har kjøpt en 98mod 156 2,5 v6 24v  som er en kjempebil men den har en lyte  : fra 50grader opp til ca 80 grader fusker den og vil ikke dra , det stritter imot og kommer "booff" i innsuget ved pådrag. kan trå inn clutsjen og speede opp til 4000rpm og går reint. kan også kjøre på lavt gir og holde 4000 og over, da gar den fint.

Når tempen har nådd ca 85-90 grader går den heilt topp.

Er dette lmm/egr/tempføler eller noe annet. skulle gjerne hatt eit svar på dette for ellers er bilen 100%

mvh Dreng

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hadde det samme på min v6, det begynte ved kald motor men utviklet seg etter noen dager til å være en konstant feil. Feilen var ganske enkelt defekt lmm. (enkelt men ikke billigt) Få tatt en diagnose på verksted, tipper det kommer opp en eller to feil på lmm. Se forøvrig  "Effekttap 156 2,5" av Dan Derpaux her på teknisk diskusjon, den ligger for tiden på side 4.

Et lite triks: når dette var på det verste var bilen nesten ikke til å kjøre med, da hjalp det faktisk å stoppe, slå av tenningen for så å starte opp igjen. Da gikk den mye bedre noen kilometer.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takker for tips

Har nå fatt deler fra alfastumper og kan anbefale disse på det varmeste  har nå skifta lmm og nytt luftfilter og bilen ble myye bedre men fortsatt går den litt ruskete på tomgang + at den smålugger litt under kjøring med liten eller ingen belastning f.eks konst 3000 omdr.ligger den og smålugger litt hele tiden . Ved pådrag er alt i skjønneste orden. har sjekket for falsk luft. er det da lambdasonde? eller andre tips?

Dreng

nb 155wb blei henta og får sannsynligvis nytt liv på østlandet 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk  har ikke vært motorvask    Skal på verksted i morgo for å kjøre diagnose , vil en gåen coil kunne sees der?

evt hvordan finne ut hvilken.

Dreng

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei igjen  Da har Lantz Auto på Evje kjørt diagnose og der var 1 en feilkode ; lambdasonde ahead cat.

Så då er det bare å bestille

Takk for alle tips

mvh Dreng

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...