Gå til innhold
JR GTV6

75 Turbo med mystisk tenningsanlegg - løsning

Anbefalte innlegg

I morres stoppa bilen og måtte slepes hjem - kjipt. >:(  Har hatt plutselige tenningskutt de siste dagene men bare nok til å mistenke oppførsel som vann i bensinen.

Har begynt feilsøkinga og på pluggene er det niks gnist. Bensinlukta er tilstede så innsprøytningsanlegget er utenfor mistanke.

CarDisc for 75, Milano og GTV6 er kjøpt fra USA med koblingsskjema og får vel studere dette. Noen som har vært bort i liknende tilfeller og har tips og triks?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Sitter det en sensor i fördelaren ?

Efter att ha felsökt på ALLT, och bytt delar konstaterade jag (vi) till slut att det var sensorn i fördelaren som slutat att ge signaler till tändmodulen. Och då blir det förstås ingen gnist.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for tips, går for jordfeil først, deretter bokser og sensorer ettersom det har vært periodisk feil. noe av det som er vanskeligst å finne ut av.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bilen starter og går, kan endelig ta en kjøretur  ;D  Her er løsninga på dette problemet:

Sjekka tenningslås og det fikk 2 relè til å koble inn. Disse forsyner coil, hjerne, bensinpumpe, mm med strøm = OK. På verksted med coil og fordeler men de var i orden. Kosta bare noen kroner til wienerbrød.  :) Lett frustrasjon eller desperasjon like om hjørnet for hva nå  ???

Neste var å sjekke alle tilkoblinger til hjerne, styreenhet for tenning/pulsgenerator, tenningsmodul, mm for å mulig finne dårlig kontakt. Ytteregummien på den 7 polet kontakten til tenningsmodul i motorrom var hard gummi og delvis sprukket og der var løsninga. Den ytterste ledninga hadde løsnet fra pluggen og var ikke i kontakt med modulen. Jævlig vanskelig å finne men ledning bøyd feil vei gir strekk i ytterkant av plugg.

Noen som trenger koblingsskjema for 75/GTV6 eller annen teknisk info er det bare å ta kontakt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...