Gå til innhold

jonnyboy

Capo
 • Innholdsteller

  662
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutro

Om jonnyboy

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Grattis med fin bil, jeg har hatt en i samme farge, som jeg savner den :-)
 2. ender altid opp på mobile.de etter å ha titt på bilen din Peer:-) ser flott ut, og GTA betegnelsen må jo på syns jeg.
 3. som jeg savner min GTA når jeg ser dette her :-)
 4. peneste felgene du får til 159, 10 av 10, veldig pen bil:-)
 5. du har sikkert tatt en titt, men kanskje pæra til nærlysets sitter feil, da kan det jo bli helt feil vinkel.
 6. hva er vurderingen fra interiøret Stileto?
 7. endelig, takk for denne SS:-)
 8. Jeg ser du er uten Alfa for tiden. Da er det jo fint at Alfa kommer med noe som du har lyst til å kjøpe. Det motsatte hadde jo ikke vært like bra ( hvis ingen likte den ) Jeg har en passion for eldre biler. Også Alfa. Og for tiden er det 166 og 164 som jeg er mest fortrolig med. Begge med Busso så klart. Jeg synes ikke man skal rakke ned på hverandre for at ikke alle har samme mening om den nye kreasjoner. Det å ta vare på de gamle Alfaene er også viktig. Faktisk så synes Alfa Romeo det selv også, nå når de har åpnet museet igjen. Og der står bla en 164 gitt. Jeg synes det er kjempeflott at den nye kreasjoner får mange "Likes" Det er lov å ha forskjellig mening. Alle her inne er Alfa fans med forskjellig mening om hva en Alfa bør være Hei AlfaGuzzi. ikke meningen å rakke ned på noen, syns bare jeg hører det sammen hver gang Alfa kommer med noe nytt, og at mange av de som liker de elder modelen har mye kritikk å komme med, og har et veldig kritisk syn på det nye. Og som du sier, det er viktig å ta vare på de elder modelene, all kudus til dere som legger ned tid og penger i dette. Jeg har selv kjørt "elder" Alfa, og har eid 2stk 156 GTA, og det er jo en fantastisk bil, jeg er ganske sikker på at en ny ikke gir samme følese, men når du kjører 150km om dagen, så er det noen andre behov som kommer fram, Viktig å støtte merket over hele spektret, nå har de endelig kommet med rwd, det er jo klart de er ute etter å ta kunder fra bmw. Ening at den ser litt vel vulgær ut, men det er Alfa og det er Italiensk.
 9. slapp av nå sytepaver, bilen er ikke ment for dere, den er jo 15år forny:-) Endelig en Alfa jeg kan tenke meg igjen, og siden jeg er så heldig å bo i Sverige, så kan det jo bli en med litt motor i også, når kommer den for salg? Miner litt om 156 gta syns nå jeg. savner min enda, men nå fins det en erstatter for hverdags bruk.
 10. Bla bla. Skjønner jo du sikter til meg Jeg mente aldri at bilen var stygg, tvert imot. Men den virker (iallfall ved første øyekast) veldig kjønnsløs og intetsigende til å være Alfa (kun basert på utvendig design). Uten tvil en rå vogn. Men hvor er alfadesignet (med unntak av området i ringen til Masi, som ser veldig 156 ut)? Bilen=hot Ligner Alfa?=Not siktet ikke til deg Ronny, har ikke sett din post enda:-) Var vel mer generelt (eller mer hva AlfaGuzzi skriver), veldig mange Alfa eiere som er veldig kritiske når det kommer noe nytt, mange av de samme kritíkeren kjører jo elder biler, så kanskje den ikke er myntet på de? (først om 10-15år) Alfa Romeo ønsker jo å selge flere biler, så da må de jo ta kunder fra andre, bla BMW Jeg er helt klart inne på å kjøpe Alfa igjen etter dette her, Volvo'n er på vei ut.
 11. Må jo nesten bli Alfa igjen etter dette her, ser veldig bra ut syns jeg. De fleste som eier Alfa Romeo i Norge idag, har vel noe kritikk å komme med! Så da er det jo bare å holde seg til en 20år gammel 164... Så kan vi andre kose oss med noe som virker, og går godt:-)
 12. åå som jeg savner gta'n når jeg hører dette her. grattis med super bil
 13. Har du solgt den flotte 164 du kjøpte i sveits, den med 4x4?
×
×
 • Opprett ny...