Gå til innhold

Alfanatiker

Don
 • Innholdsteller

  10 407
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  25

Alfanatiker vant sist dagen den 19. mars

Alfanatiker hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

266 Splendido

Om Alfanatiker

 • Rang
  Don
 • Bursdag 09. okt. 1984

Demografi

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Man skal være forsiktig med å anbefale noe vedrørende slike ting. Men det jeg personlig hadde gjort, ville nok vært å bytte strikken mens jeg lot det andre være. 😊
 2. Et sett kulere felger er fremskaffet. Litt rengjøring av dem før de får dekk. Og i mellomtiden blir det Bombay Racing 😉
 3. Spiller det noen rolle hvilken bil det er til? 😉
 4. Alt er ikke for alle. Kanskje det er sånn at bilkjøring ikke er for alle? Det er faktisk et kompetansebevis. Innehar man ikke kompetansen, burde man kanskje ikke få beviset? Man kan ikke la samfunnet fortsette slik at man skal sy puter under gud og hvermann fordi at hvem som helst skal kunne gjøre hva som helst uavhengig om de har belegg for det eller ikke. Som voksne mennekser burde vi ikke leve livet ut med støttehjul. Det er kun i en opplæringsfase man benytter det
 5. Det står det samme på vegvesenet sine sider (og de informerer om biler som er vraket), så alt håp er ikke ute. Din ble vel avregistrert i 2001 tror jeg? 😂
 6. På meg så virker det som om alle argumenter for å ha de beste bak, bunner i at man tar høyde for at sjåføren av det aktuelle kjøretøyet ikke har tilstrekkelig kunnskap/opplæring for å være skikket til å beholde det kompetansebeviset dem innehar... Og ikke av sikkerhetsmessige hensyn som bremseegenskaper ved en nødsituasjon eller grep under dårlige forhold.
 7. På? Skal de ikke lakke bilen og dørene separat? Hva med vinduer da?
 8. Runar: For å svare på din pm. Nei. Jeg får kun svart her :D Det virker og som om jeg har trøbbel med noen av knappene på forumet. Både den for å komme inn på pm (den fungerer ikke fra alle steder i forumet), og i dette innlegget så fungerer ikke knappen for å få opp valgene av "smileys"
 9. Det samme gjelder meg. Og jeg får heller ikke svart på pm. Beklager spamming av tråden din Bo ;)
 10. Lettere å bytte reimer og, når motoren er ute! 😉 Som et tips. Jeg føler meg ganske sikker på at tenningen på denne er justert galt. Så ta en titt på den når du fyrer opp bilen igjen. Den var usedvanlig sterk på lavt turtall, men for svak på høyt. Trolig enten lite bensin på høyere turtall, ELLER for høy grunntenning slik at bankesensorer slår inn høyere oppe i skalaen.
 11. Nei skulle du ha sett.... er det dumt med dårlige dekk framme altså? "I rapporten heter det at en kritisk hendelse i denne ulykken er at bilen får en skrens på forhjulene, kommer over i motsatt kjørebane og krasjer med en lastebil"
 12. Det samme lurer jeg på. Understyring går som regel dritt, mens overstyring kan reddes (Understyring "reddes" vel kun med brekket i utgangspunktet, og der er det ikke så mange som er når en situasjon oppstår). Hvem pokker ønsker vel LENGER bremsevirkning og dårligere styring? Idioti.
 13. Hvem her på forumet kjører med de beste bak?
 14. Sitter motoren i? Viss ja, så kommer jeg gjerne å henter den. Samt trolig noen gtv-deler
 15. De smøres ikke med noe. For å stoppe på rett sted, måler du først avstanden fra godset på toppen og opp til toppen av ventilstyringer innen du tar ut de gamle. Så må du lage til noe som hindrer verktøyet du bruker til å slå inn de nye, i å komme lenger inn enn den avstanden du fikk når du målte.
×
×
 • Opprett ny...