Gå til innhold

1-5 ti

Apprendista
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om 1-5 ti

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tøft med gamle bilder av herlige biler. Noen som vet hva slags bil vi ser baken av ved siden av den sorte NE- reg gtv'en Tenker på den røde cupen? :-\
 2. Nydelig bil, har en maken 82-mod selv godt å høre at det er flere som vil bevare dem i org stand.
 3. Ja det er en 1,5 Ti 105 hk type 901G
 4. Er det noen som har et sett dempere foran til Alfasud Ti serie 3 Er usikker på om dempere for 33 serie 1 passer, noen som vet?
 5. Lurer på å reise til rudskogen til helgen. Blir det å se noen Alfar der? Evt hva slags Alfa?
 6. 1-5 ti

  Alfasud

  Denne bør absolutt tas vare på. Hadde det vert en ti- utgave hadde den vert solgt for 1 år siden. mener jeg så den første gang i fjord sommer. Sud uten rust? finnes noen med "lite" rust i hvertfall (jeg har en av dem, 82-mod 1,5 ti)
 7. 1-5 ti

  alfasud ti

  Ble den EU godkjent?
 8. Nei ronalène er ikke tilsalgs, men kunne tenke meg å ha et sett orginale felger for senere tid , og nå skal ronalene pusses opp. Gummi orginalfelgene spiller ingen rolle.
 9. vi-vi =(ja jeg takker så langt) så sant ingen har på norsk skal jeg altis klare denne fransken
 10. Har en Alfasud som er senket med fjærer merke Jamax(røde). Demperne er nok orginale, er det noen som har erfaring fra disse fjærene, og vet hvor og hvilke dempere jeg bør velge? Har Ronald A1-15" di subber oppunder bak i dumper=dumt!
 11. Jobber med en "godbil" 82-mod Alfasud 1,5 ti, men mangler div deler. Er det noen som har noen av manglene? Instruksjonsbok, jekk, varseltrekant, plastbeskyttelse til kanalene h + v side, orginale 13" felger Ønsker også Hayens veskstedshåndbok for Alfasud/sprint.
×
×
 • Opprett ny...