Gå til innhold

bjørnar

Artigiano
 • Innholdsteller

  72
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om bjørnar

 • Rang
  Artigiano
 • Bursdag 04.03.1988

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Trondheim
 1. Olje og oljetank byttet, lyden ble borte og ingen skum i tanken:) Takk for hjelpen:)
 2. Ok, takk for svar! Har sjekket og det viser seg at jeg har feil olje på tanken (rød). Jeg skal få byttet tank og olje så fort som mulig. Er det såpass kritisk at jeg ikke engang bør kjøre noen kilometer til verksted?
 3. Jeg fikk plutselig en "ule"-lyd når jeg svinger. Lyden forverres jo høyere turtall jeg har. Jeg mistenker servopumpe, noen som har erfaringer med tilsvarende problem? Skrudde av lokket for servooljen for å sjekke nivået. Nivået ligger på "Max" men jeg legger merke til at der en masse luftbubler i oljen.
 4. Flottings, jeg bestiller en slik og monterer den inn. I forhold til tikkingen som allerede er der, hva bør gjøres? Dette kan jo slik jeg forstår det skyldes avsoting i toppen/ ventilkanaler. Dyserens eller lignende? Eventuelt andre metoder som ikke innebærer å demontere toppen. Kan det eventuelt være andre årsaker til tikking på en syl ved varm motor?
 5. Ok, skjønner. Bilen min trekker fint og lader trykk fra første stund så det er ikke noe feil sånn sett. Hva er løsningen på slike EGR problemer? Blendes ventilen helt av med en plate? Fås den kjøpt noen plass?
 6. Jeg opplever en tikkelyd som høres ut som den kommer fra en av sylinderne når motoren en varm. Den er ikke til stede ved kald motor. Noen som har erfaringer med dette? Har nettopp kjøpt bilen og jeg tviler på at EGR-ventil er blendet. Kan dette ha noen sammeneng? Eventuelt kan det være en indikasjon på en sliten dyse? Bilen er en 2009 mod og har gått 93.000km.
 7. Kult å se at det er flere som gidder å ta på seg slike prosjekter! vet godt at det ligger noen timer bak dette arbeidet! Hvor fikk du tak i de framskjermene? Bjørnar
 8. Hvis en GTV TB i god stand me lav km kan friste? http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=18215077
 9. har en velholdt GTV TB til deg jeg;) gått 100.000KM pris : 135.000 se link: http://www.autodb.no/cgi-bin/car/detail.pl?nr=2114797
 10. Selger min GTV 2,0 V6 Turbo. se annonse http://www.autodb.no/cgi-bin/car/detail.pl?nr=2114797 Bjørnar
 11. kunne ikke tenkt deg en 2,0 V6 TB istedet da? da kan jeg være meget behjelpelig.
 12. hmm, ja jeg er ikke helt enig i det da men:P hehe ser det ligger en del GTV Tb ute til langt lavere pris, men så har de stort sett gått dobbelt så langt. Min har nå nettopp passert 100.000KM, og mye er nylig påkostet. skulle du/ noen være interessert, ta gjerne kontakt for mere info. dette er en spesiell bil som fremstår som meget vellholdt.
×
×
 • Opprett ny...