Gå til innhold

Jensabo

Artigiano
 • Innholdsteller

  97
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Jensabo

 • Rang
  Artigiano

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Noen som kan hjelpe meg med frakt av en barnesykkel fra Skien til Møre og Romsdal før jul? Jeg bor ved Ålesund men kan kjøre et stykke for å hente den. Sykkelen er ren og fin og kan demonteres Edit: Om noen kan frakte den til Gudbrandsdalen/Otta/Dombås så hadde det også hjulpet mye.
 2. Ojoj så går gamlebilen til sin siste hvile ser jeg...jaja det var vel uunngåelig. Som seg hør og bør ved begravelser så sier man litt om historien til avdøde og denne bilen begynte sitt liv som Idol-bil i 2001. Den ble visstnok brukt av dommer Skagestad til å kjøre fra audition til audition. Det var den gang Kurt vant....det er en stund siden...RIP
 3. Beklager gutter men dere ble nok for seine begge to. De er solgt via PM til Holmestrand.
 4. Abs-sensor, delenr. 46826474, kr. 300,- Rådelager std størrelse, se bilde for info. 400,-
 5. Selger følgende spesialverktøy til TS motor (se bilde): 1. TDC klokke med holder. 350,- 2. Kamlåser, passer 1.8 og 2.0 TS 16v. 200,- 3. Verktøy for å låse veivaksel 50,- 4. Verktøy for å holde igjen eller snurre rundt motor på kamdrevet. 100,- 5. Verktøy til å stramme registerreim. 75,- 6. Verktøy til å stramme balansereim. 75,- Kan selges samlet for 750,-
 6. Ja, om ingen vil kjøpe den innen rimelig tid så...
 7. Det er godt mulig den havner i ditt nabolag i nærmeste fremtid...
 8. Mye bil igjen her for den som er litt nevenyttig.
 9. Lovte noen bilder. Ble mørkt før jeg kom hjem, men dersom jeg hadde vasket og shinet den hadde den blitt nesten slik. Bildene viser også to av felgsettene, PS, GTA look på lyktene Det som er endret er skade på støtfanger foran og bak høyre side samt overflaterust på skjøten under bakdøren. Kan få tatt noen bilder når jeg er hjemme i dagslys.
 10. Hehe, kanskje det. Å kjøre bilen til Vartdal har da vært et begrep lenge ...
 11. Den står faktisk ganske nær et ferjeleie, men i Sykkylven innenfor Ålesund.
 12. Det har du rett i Skal få lagt inn noen i kveld.
 13. Motivasjonen har forsvunnet og jeg har bestemt meg for å selge Alfaen. Har vært trofast i flere år og brukt daglig men nå må den EU godkjennes og jeg kjenner at jeg ikke klarer å motivere meg. Det som må gjøres er: - Få godkjent senkefjærene, evt bytte til originale. Originale følger med. - Bytte bremseslange høyre foran, slange følger med. - Bytte parklyspærer foran. Pærer følger med. - Håndbrekkvaier venstre bak går tregt i hylsen. Går utifra at litt smøring fikser det. Ellers så mistet jeg kompresjonen på sylinder to. Vet ikke om det er stempelringer som henger eller ventil. Trykktest vil vel vise dette. Toppakningen er gåen. Bilen er sølv/sort skinn, km stand 175 000. avtagbart hengerfeste. Vinterdekk på 15" alu. Sommerdekk på 16" alu. Har også et sett med 17" alu med sommerdekk, men det er kast i to av felgene. Har funnet rust under førersetet, kan sende bilder av dette. Selges for 8.000,- veiavgiften er betalt.
 14. Ja er redd for det. Og da er problemet brent ventil eller kamaksel?
 15. Jeg har strøm til coil og gnist. Pluggledningen er en del av coilen så den er også byttet. Har byttet om på injectorer med samme resultat. Har ikke utstyr for å måle kompresjon så har ikke fått gjort det, men begynner å bli litt skeptisk til at det er noe mer alvorlig... Motoren har gått 175 000 km.
×
×
 • Opprett ny...