Gå til innhold

164

Artigiano
 • Innholdsteller

  50
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av 164

 1. Da var diffen skrudd sammen igjen. Brukte et mothold på innerringen og banket med hammer når jeg monterte det sammen. Da får jeg satse på at diffen har blitt tett og montere den i bilen snart. Takk for hjelpen 😊
 2. Har fått av segerringen på akslingen, men får ikke dyttet akslingen ut. Jeg har prøvd med håndkraft. Har du noen formening om hvor mye kraft som normalt må til? Er vel kanskje ikke så bra for lageret å banke på akslingen heller?
 3. Takk for svar. Har du formening om tiltrekkingsmoment på den nevnte mutteren?
 4. Har en 156 Crosswagon som det lekker i høyre og inngående aksling til bakre differensial. Jeg har kjøpt simmeringer og er på vei til å ta ut diffen. Er det mulig å skifte simmeringene uten å måtte ta diffen for mye fra hverandre? Noen som har gjort denne jobben før og har noen tips?
 5. Da lærte jeg noe nytt i dag
 6. Takk for svar! Jeg kjenner til Torsen-systemet og tror den har det også bak. EU-kontroll utføres snart.
 7. Jeg har nevnte bil og lurte på om noen har formening om det kan skade drivverket å teste bremsene med bremsetester som roterer ett hjul av gangen ved testing av bil med firehjulsstrekk? Bremsetesteren skal være beregnet på dette, men tenkte uansett å høre her om noen har en formening.
 8. 164

  Ulyd 1,9 JTD

  Takk for innspill. Jeg kom frem til at det med stor sannsynlighet var stramme eller løpehjul til multireimen som lagde denne ulyden. Siden det aldri har vært skiftet tenkte jeg det uansett var greit å bytte det. Så jeg kjøpte et sett inkl. multireim og nå er ulyden borte
 9. 164

  Ulyd 1,9 JTD

  Har en 2006 156 Crosswagon som har en ulyd fra motoren. Jeg har funnet en video på Youtube med lik lyd: https://www.youtube.com/watch?v=Gy-bcGesk3w Jeg har tatt av multireimen og rotert på alt som kan roteres og det virker ok når det roteres sakte. Også slått av og på AC uten at lyden forandrer seg. Noen som har en ide hva problemet kan være? Ut fra det jeg kan lese i kommentarene i videoen ble det demontert en del ting og satt sammen igjen og da forsvant lyden igjen, hvis jeg tolker oversettelsen riktig. Det var vel også forslag om feil med klimakompressor eller vannpumpe.
 10. Angående lager/oppheng i hver ende er jeg litt usikker, tror overføringen foran er et CV ledd. Interessant å høre at Subaru også har denne løsningen. Tror jeg ringer Powertrain til uken og hører om de kan ta på seg en jobb med å overhale akselen. Jeg er litt skuffet at det har skjedd så tidlig på min da den bare har gått 112000 km.
 11. Takk for svar. Ja det var jo ikke helt rett frem... Utrolig idiotisk konstruksjon. Sikkert billig å produsere. Er ikke veldig mye ulyd heldigvis, så ikke prekært å fikse det.
 12. Har lokalisert en ulyd fra opphengslageret på mellomaksel. Jeg har derfor bestilt nytt. Det jeg lurer på er hvordan dette skiftes. Det kan se ut som krysset må av. Noen som vet?
 13. 164

  Deaktivere VDC

  Ja mulig å gjøre som du skriver. Blir da et par varsellamper og den litt plagsomme varsellyden etter oppstart. Blir nok heller å beholde originaloppsett. Synes den slår litt tidlig inn på min Q4. Jeg skulle ønsket at VDC var justerbar med mulighet for å slå helt av
 14. 164

  Deaktivere VDC

  Er et par sikringer til ABS, men ønsker å ha det intakt. Har prøvd å holde knappen inne i noen sekunder uten hell. Det skal jo sies at det er kjekt å ha antiskrens i noen tilfeller da :-)
 15. 164

  Deaktivere VDC

  Det stemmer, men den deaktiverer kun antispinn (ASR) og ikke stabilitetskontrollen (VDC).
 16. 164

  Deaktivere VDC

  Noen som vet hvordan man kan deaktivere VDC på en 156 Q4 Crosswagon?
 17. De befinner seg i Porsgrunn.
 18. Dimensjonen er 195/65-15. Jeg kan tilegge at dekkene er lite brukt, men det fremkommer jo på bildene.
 19. Annonsen oppdatert med bilde.
 20. Jeg er fra Skien og vedkommende jeg kjøpte den av, for ca 2,5 år siden, var også fra Skien. Jeg sjekket eierhistorikk for en stund siden, men om det var noen fra Nøtterøy husker jeg ikke.
 21. For de som er ute etter en rimelig 164 og er interessert å skru kan jo dette være aktuelt: http://bil.autodb.no/autodb/view.wa2?AdItemId=1000816;Modified=1257032829 Dette er en bil som jeg solgte for noen uker siden og det ville være synd om den ble til spiker, den fortjener egentlig bedre. Kan jo være en god kandidat til Corsa Italiana for de som har en V6`er og gir tilfeldig liggende å slenge i garasjen
 22. Selger 4 stk vinterhjul med boltsirkel 5X98. Dekkene er av typen Nokian Hakkapelitta og har bra mønster. Selges kr 1000.
 23. Jeg selger min for 10000 eller høyestbydende over. AutoDB-kode: 915030. Kontakt meg gjerne på telefon.
 24. Man må lide litt for å ha kul bil, sånn er det bare
 25. På min 164 3.0 fylte jeg i peilepinnehullet, men gjorde det fra siden, dvs at jeg tok av hjulet og innerskjermen. Da gikk det greit, men var litt trangt. Jeg brukte en olje suger/pumpe fra Biltema med en tynn plastikkslange koblet til. Fra motorrommet er det jo nesten ikke mulig å få tak i peilepinnen...
×
×
 • Opprett ny...