Gå til innhold

Guarneri del Gesù

Consigliere
 • Innholdsteller

  6 028
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Guarneri del Gesù vant sist dagen den 1. november 2019

Guarneri del Gesù hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

35 Molto bene

Om Guarneri del Gesù

 • Rang
  Consigliere

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er det noen som har et utvalg tomgangsdyser i forskjellige størrelser jeg kan kjøpe eller låne for å prøve i bilen min?
 2. Et tips kan være at 195/50-15 R888R funker helt fint på 6 toms felg. Og da passer Saab 900 stålfelger. Om det skulle knipe.
 3. Selges grunnet feilkjøp. Ubrukte. Bud! 91733792
 4. Er det noen som har 2 eller 4 uten dekk? Trenger ikke være pene. Var så dum at jeg solgte det ekstra settet jeg hadde.
 5. Jeg skrev en PM til deg om at du kunne få kjøpe det. Men det er greit.
 6. Ja nummeret er 91733792. Litt komplisert dette her siden jeg først og fremst hadde tenkt å kjøpe dette: https://classicalfa.com/en530-alloy-race-flywheel-2000-engines/ Da jeg skulle kjøpe ble det "out of stock" og det har det vært i ukesvis nå. Siden jeg heller ikke hadde noen kjøper på svinghjulet mitt hadde jeg bestemt meg for å bruke det selv når motoren skal tilbake i bilen allerede til uka. Må undersøke hvilke andre muligheter som finnes.
 7. Har kjørt med både korte og 45mm GTA trakter på bilen min med 48 dellorto. Og de små GTA traktene på 40 mm Weber på en annen bil jeg har. Det stemmer at du taper litt effekt på toppen, men GTA traktene gjørat du ofte får mer moment i mellomregisteret, noe som er vel så viktig. Enig i poenget med mangel på kald luft, men det vil jo være det samme problemet på korte trakter også så lenge man ikke har en boks. Min erfaring er at det er mangel på gode filterløsninger som gjør at GTA traktene ikke fungerer bra. Kjører du uten filter fungerer de som regel veldig bra, men det er jo ikke spesielt sunt for motoren. Mange bruker sokker som stripses fast. Det er en veldig dårlig løsning som tar masse effekt på en trimmet motor. Jeg har på gang et nytt filter jeg skal prøve på min som jeg tror vil være mye bedre. Stay tuned! En annen ting er at GTA traktene fungerer best når de er vinklet rett opp, ikke halvveis fremover. Hvorfor det er slik vet jeg ikke, men merkbar forskjell på mine to biler.
 8. Selger et fint 2000 svinghjul, kjøpt nytt av meg i 2007 og har kjørt ca 20000 km grunnet over gang til racesvinghjul. Dette trenger du hvis du skal sette i 2 liter i en bil som har mindre motorer orginalt. Selges for 3000,- Kan også byttes i alusvinghjul eller lettet stålsvinghjul med mellomlegg fra min side.
 9. Trenger 2 synkroringer til 105 serie. Mulig de er like på 116? Er det noen som har noen liggende?
 10. Jeg har godkjent med 180 hk jeg, og den lille akslingen. Som om de vet forskjellen på stor og liten.. Nei dette er bare tull. Om du skal ha høyere utveksling så kan du selvsagt sette i 2000 aksling, eller bytte utveksling i orginalakslingen.
 11. Det må du ikke. Jeg har kjørt med 1300 aksling i årevis, på vei og bane. Satser på 190 hk til sommeren. De fleste som kjører racing bruker slike akslinger da de er lettere. Finnes også forsterkede stikkakslinger hvis du skal ha over 300 hk.
 12. Tror ikke du behøver å skrive inn en diffbrems i vognkortet. Jeg ville satt i en gripper eller quaife i orginalakslingen din.
 13. Hei! Cl brakes RC5+ er fine på gata, og bråker ikke spesielt mye. RC6 og RC8 lager litt lyd pga mye sintermetall i klossen.
×
×
 • Opprett ny...