Gå til innhold

kjellr

Apprendista
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om kjellr

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Stavanger
 1. Kan noen være så snill og kastrere den tullingen som har gjort det der?
 2. En oppdatering om 159 GTA, den testes på ringen: http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/209215/alfas_rs4_beater.html
 3. Spottet i Westminster, London, England i helgen: splitter ny Quattroporte, reg nr. X1 ACE
 4. Etter å ha kjørt Ford Puma i noen år, har jeg følgende tips hvis du skal ha alu-gir kule om vinteren: KJØP KJØREHANSKER! (Det kan vel kanskje være et tips også: Sjekk etter en Puma hos høggeren?)
 5. (Uten å ha sett denne fargen i levende live) Jeg synes James May sier det riktige om brune biler her: http://www.telegraph.co.uk/motoring/main.jhtml?view=DETAILS&grid=A1YourView&xml=/motoring/2006/12/30/nosplit/mrmay30.xml
 6. kjellr

  Hvorfor Alfa?

  Jeg er nok en smulie italiofil. Som liten ble jeg kjørt landet rundt i diverse Fiaeter, og senere har jeg hatt Fiat selv. Alfa Romeo har egentlig vært et slags oppnåelig ideal i mange år, men av forskjellige grunner har jeg endt opp med andre biler hver gang det har blitt kjøpt inn nytt. Men denne gangen falt samboeren for en 156 SW, og var det ingenting å snakke om liksom. Jeg har forresten hatt samme opplevelse som Grappa Speziale - bare med motsatt fortegn. Vi kom med tog langs den italienske rivieraen, og byttet fra et fint, nyere tog som overholt tabellen, til et gammelt, skrangelete møkkatog på fransk side av grensen.
 7. Enden på visa ble dette: Hun som skal være med å betale bilen, likte ikke faceliftet front, så da ble det denne bilen. Vi fikk låne bilen i helgen, og fant et par småting som blir rettet opp, men ble samtidig bare mer sikre på at vi ville ha den. Bilkilden er faktisk en av flere tidligere Alfa Romeo forhandlere her i distriktet, så de har verkstedsfolk med erfaring og utdanning på Alfa. Alt som er nevnt her i tråden, og som jeg har sett andre steder på forumet blir sjekket. Vi får 1 års garanti på bilen, så vi føler oss rimelig trygge.
 8. Takker for alle svar! Det er forresten denne bilen vi ser på: http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=9089676 Jeg kjørte den på noen rimelig dårlige veier når vi prøvde den, men det var bare i en halvtimes tid. Jeg hørte ingen knirkelyder, men bilen tok nedi i et par fartshumper. Er det noen verksteder her i Stavangerområdet som kan anbefales til en skikkelig gjennomgang?
 9. Denne bilen hadde jeg vurdert om jeg var deg,Kjellr,rett farge,skinninteriør,nytt dashbord,grei pris,og lav KM Jeg er ikke enig i at det var rett farge.... Dette med nytt dashboard - er det store kvalitetsforskjeller, eller er det bare kosmetisk?
 10. Den vi ser på er 1.8 TS, har skinnseter og har jo relativt lav km: 50.000, med et fint servicehefte. Interiøret er nyrenset, da forrige eier var en gris, i følge selger. Er oppgraderingene kun kosmetiske, hvis ja: Jeg foretrekker den originale fronten. Og interiøret har jeg ingenting å utsette på!
 11. Vi trenger ikke en stor, kjempepraktisk stasjonsvogn, vi har en relativt liten hund - Shetland Sheepdog - trenger bare litt plass til den.
 12. Hvis du finner en ny 159 stv med stor dieselmotor som går på bensin, har bensinmotorturtall og lager bensinmotorlyd, til ikke alt for mye over 250 000, har du en avtale!
 13. Kan vel bruke min melding nummer 2 på forumet til å fortelle at jeg jobber med implementering og support av verdens ledene hydrocarbon accounting software. Dvs. at jeg jobber for TietoEnator Energy Components i Stavanger. Men jeg jobber ikke med salg, så det er vanskelig for meg å skaffe rabatter.
 14. kjellr

  Unik situasjon?

  Jeg tror jeg er kommet i en rimelig unik situasjon.... Jeg har vært avstandsforelsket i diverse Alfaer siden 10-12 års alderen, uten å ha funnet den rette Alfaen de gangen jeg har vært på jakt etter ny bil. Men nå trenger vi ny bil, fordi vi har skaffet oss hund, og Ford Pumaen jeg har i dag ikke akkurat er hundevennlig. En av mange stasjonsvogner vi har sett på er 156 Sportwagon, og hun som skal dele på regningene (og som normalt omtaler Alfaer som "stygge") har falt for en 2001 modell som er kjørt litt over 50.000. Jeg mener bilen er litt for gammel, og vil helst hatt en nyere, men det er ingen som passer inn her i Stavangerområdet til salgs akkurat nå. Bør jeg gi meg og kjøpe denne, eller bør jeg vente, eller skal jeg kjøpe noe annet?
×
×
 • Opprett ny...