Gå til innhold

nikki

Apprendista
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om nikki

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Enig. Bilen din ser knall ut. Akkurat passe lav og lite "luft" mellom dekk og hjulbuer. Hvilke felg og dekk dimensjoner står den på? Bilen min kjører bra og ligger fint på veien. Det er det mer visuelle jeg ikke er tilfreds med. Jeg synes den er litt høyreist. Jeg får etterhvert ta å fjerne litt foringer og shims.
 2. Har demontert og registrerer at fjærene er 275/330mm lange. Dette bekrefter at jeg har et B kit. Ønsker at bilen skal være litt lavere, så da får jeg lytte til Trond's råd. Takk for info og gode råd.
 3. Jeg har montert fjærene etter anbefaling fra Alfaholics. Foran: Gummiring oppe og nede, uten 0,5 cm ring, men med de to tynne ringene mellom fjær og gummi. Bak: Gummiring i toppen, uten "spacer". Tynn gummi slange på nederste på fjæren. Fikk idag følgende korte svar fra Alfaholics: "Kit B are 275mm on front and 330 on rear." Da er det bare å demontere og måle. Skal bli interessant å høre hva Endre kommer frem til, når han får målt opp sitt kit.
 4. Takk for info. Har tidligere stillt spørsmålet til Alfaholics, uten å få ordentlig tilbakemelding. Skal gjøre et nytt fremstøt. Ja, bilen er fin, men det gjenstår en del maskinelt. Det er greit å vite at man har noe å foreta seg till vinteren.
 5. Ja, bilen min ser høyere ut en den på bildet. Jeg håpet at noen kan fortelle meg hvordan jeg kan identifisere en Alfaholics B fjær? Jeg er forberedt på å måtte demontere, men da må jeg ha noe å "måle" mot, f. eks. lengde på ubelastet fjær, antall "coils", stål tykkelse, eller annet.
 6. På min GTV1750, 69 mod, har jeg satt på det som skal være et B kit fra Alfaholics. Bilen går på 6,5 x 14 felger med 195/60 dekk. Ferdig montert, synes jeg bakke klaringen ser høy ut i forhold til det jeg hadde forventet. Jeg måler 17-18 cm mellom veibane og underside jekkfester. Kjenner noen til om jeg kan identifisere at jeg har fått riktige fjærer, f. eks antall turn på fjærene??
 7. Tidsriktige skilt får du hos Lator Skiltfabrikk i Bergen http://www.latorskilt.no/
 8. Takk for tips. Nytt deksel bestillt fra Classicalfa.
 9. Hei. Trenger et nytt deksel under differensialen for min 1750. Gjengene for tappepluggen på den eksisterende platen er nesten oppspist. Er det noen som kan selge meg en slik eller kan tipse meg om hvor/hvordan jeg får tak i en? Nils. 40060362
 10. Det høres fint ut. Jeg er bortreist til etter nyttår. Har du et telefon nummer jeg kan kontakte deg etter nyttår?
 11. :)Takker for informasjonen. Motoren er ute så den har lite vekt på forstillingen. Det blir da gjengestag og vil jeg takke ja til tilbudet om å låne utstyr, RpmHead eller Araldo. Jeg bor i Asker. Hvem av dere bor nærmest?
 12. Skal demontere hjuloppheng på h.side og må da ta spennet av fjæren (Alfaholic fast road kit..). Det ser ikke ut for meg som det er plass for vanlige fjærklemmer for å ta spennet av fjæren. Dette er vel barnemat for de fleste men... Hvordan gjør jeg dette enkelt og kontrollert og hvilket verktøy trenger jeg?
×
×
 • Opprett ny...