Gå til innhold

epifant

Capo
 • Innholdsteller

  585
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutro

Om epifant

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. epifant

  Fiat Coupe.

  Marius gjorde dette på en av sine Multiplaer: http://forum.lazzaroni.no/viewtopic.php?f=6&t=4272
 2. Fikk veldig Chrysler Turbo Encabulator-vibber av det kommentarsporet
 3. epifant

  Fiatspotting

  Multipla spottet på Instagram:
 4. Avgiften er døgnbasert, Landmann - det vil si at du kan hente ut skiltene på fredag og levere dem påfølgende mandag, og ved neste månedlige forsikringsforfall betaler du kun TFA for de tre dagene bilen har vært i trafikk. Ref. mail fra forsikringsselskapet mitt:
 5. Har mailet litt med forsikringsselskapet mitt om dette, og det stemmer at kjennemerkene må leveres på trafikkstasjon. Og ut fra hva jeg kan lese på regjeringens egne sider er Trafikkforsikringsavgiften "en døgnbasert avgift for den tiden bilen er forsikret. De som velger å betale forsikringspremien kvartalsvis eller månedlig vil få avgiften fordelt på samme måte. Slik kan du unngå én stor, årlig faktura som mange har ytret ønske om at kan deles opp." Om jeg tolker det rett kan Landmann sjonglere av hjertens lyst og komme på hils og fornavn med alle i skranken på nærmeste trafikkstasjon.
 6. Bør være lov å håpe på en løsning ala söta bror ja: Hur gör jag för att ställa av min bil? För att anmäla avställning behöver du registreringsbevis del 1 eller e-legitimation via internet. Du kan göra anmälan via vår e-tjänst via vår app Mina fordon via vår servicetelefon eller genom att skicka in registreringsbeviset via post.
 7. FCCUK kjører gruppekjøp på de bakre skjoldene: http://www.fccuk.org/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1524011#Post1524011
 8. epifant

  Fiatspotting

  Gul VF-regga Coupé lå bak meg et godt stykke på E18 idag før den tok inn mot Lillesand. Kjørte selvsagt ikke Coupé selv
 9. http://www.topgear.com/videos/chris-harris-drives/chris-harris-drives-alfa-romeo-giulia-quadrifoglio
 10. Hvor store hjul du kan få godkjent styres såvidt jeg vet av to ting; - dekkets rulleomkrets, som ikke kan endres mer enn +/- 5% i forhold til originalt - sporvidden, som ikke kan endres mer enn 7,5mm per side (totalt 15mm) i forhold til originalt Så lenge du er innenfor dette behøver ikke bilen å vises på en trafikkstasjon for godkjenning. Lurer du derimot på hva som er den største hjuldimensjonen en kontrollant ved en av trafikkstasjonene kan være villig til å godkjenne beveger vi oss mot "ung dame på Kvinneguiden lurer på hvorfor ikke eksen vil snakke med henne" - du vil ikke få noe godt og dekkende svar på forumet, men må snakke med den aktuelle personen det gjelder www.willtheyfit.com er en finfin side for å se hva som er innenfor. Tast inn originalt oppsett som angitt i vognkort i de oransje feltene, og lek litt med felgdiameter og dekkdimensjon i de grønne feltene.
 11. Magefølelsen min sier at den røde kan gi deg mer utgifter og grå hår enn kjøreglede og potensiell verdiøkning. Personlig hadde jeg ikke kjøpt. Hør med f.eks. Multibil (Vitamin Beta her inne) om bytte av regreim. Har forresten sett anbefalinger på FCCUK om årlig skifte av dynamoreim - vikler seg som oftest i regreima med påfølgende ras. Koster uansett småpenger og kan gjøres i innkjørselen. + fremstår generelt i original stand - ingen Ferrarimerker, åpne luftfilter, loffeksos eller chrometeip + bremseanmerkninger på PKK er sannsynligvis resultat av stillstand. Mtec skal ha billige og gode skiver. + ser grei ut for riper, sår og bruksmerker, ihvertfall på bildene + ny clutch - chippet (trenger ikke være negativt, antakeligvis en GTECH som koster £20 fra fccuk) - avregistrert siden november 2013 - "går som faaen"... - ikke vasket bil før salgsbilder - ikke skiftet ødelagte pærer før PKK - felg i baksetet? - mopp for å holde panseret oppe - rød er vel den aller vanligste fargen. Smaken er som baken, men jeg synes det blir for standard. - gir generelt et inntrykk av labert vedlikehold, slik Multijet sier
 12. Haha, it's my coops identical twin! Right down to the black alloys. Bog standard exept a mild steel Supersprint cat back. Two thumbs up!
 13. epifant

  Fiatspotting

  Du får tute og vinke neste gang, så ser jeg deg kanskje
×
×
 • Opprett ny...