Gå til innhold

mekaniac

Caporeparto
 • Innholdsteller

  382
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  20

mekaniac vant sist dagen den 13. januar 2019

mekaniac hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

137 Eccellente

Om mekaniac

 • Rang
  Caporeparto
 • Bursdag 6. desember

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Trøndelag

Nylige profilbesøk

910 profilvisninger
 1. 05 er ikke helt likt, men det har ikke noe å si da jeg allerede har skaffet å byttet. Takk likevell😊
 2. Noen som har fungerende klimapanel til 159/939 my08 å selge?
 3. Noen som har et gtv 116 bur for salg?
 4. Qv motor ser fin ut så langt, går rundt og det er ingen tegn til slitasje på kammer.
 5. Ramme og braketter må sandblåses og lakkeres, forstilling renoveres og motor skal få seg en gjennomgang da den har stått i lang tid.
 6. Sist helg kom Rune Weie hit med sin 164 q4 og vi tok ut framre subframe komplett med motor, gir og forstilling. Monterte forstilling/ramme igjen og fikk spylt ren hannes 3.0 24v samt min innkjøpte 3.0 qv motor og gir til min 88 164.
 7. 69 Gtv 1750 har jeg bare kjørt med, skiftet ratt på, kjøpt trakter samt lett vedlikehold. Men det nærmer seg med å få ferdig deler til "race" motoren.... 70 Challenger har fått overhalt og preppet den nesten nye tci superstreetfighter girboxen og portet og planet de allerede gromme Indy alu toppene. Gjennomgang av shortblock og ny moderne styresnekke, innsprøytning ++ står for tur og slicks er prøvd på for å finne rett størrelse.
 8. Nye pinnebolter, muttrer, pakning turbobleie og gateslicks før id. Pakning holdt ikke som vanlig, den har gått hver gang jeg har kjørt på Id eller på vei dit, i år gikk den på vei til id før jeg hadde kjørt 10mil da en en matt sort Lexus måtte plasseres... Utenom det så gikk en slangeklemme på innsug og en bolt til girkassefeste så det ble litt redusert kjøring på id 2018.
 9. Demontering og skikkelig rengjøring av gamle instrumenter og dashbord deler.
 10. Gtv turbon har fått tidsriktige Compomotive felger i15" istedet for 17" Oz, interiør er plukket ut for rydding i det elektriske og en planlagt ombygning til originale instrumenter istedet for de Smiths målerne som står der nå samt sliping og lakkering av gulv. Scheel mann seter testet, vurderer å bygge om til mer trackday stuk med to seter og bur...
 11. Jeg har vært dårlig på å oppdatere ser jeg, og det er ikke fb som har skylda da jeg ikke er der. Her er et lite sammendrag med store huller da jeg sikkert har glemt mye...: Alfetta har blitt flittig brukt i sommer og høst, karosseri har jeg enda ikke gjort noe med og eneste nye oppdateringer er trakter og skumfilter samt bredda 8x15 stålfelger og Vitaloni California som enda ligger på hylla. Alfetta har fungert bra bortsett fra at jeg har slitt med dårlige startere, det var med tre defekte startere når jeg fikk bilen, jeg har klart å bygge to med slitne deler som har fungert ei stund, kjøpte en brukt som fungerte veldig bra i to dager helt til del av huset/opplagring till innslag knakk av og endte med å kjøpe helt ny starter for noen uker siden. Ellers er jeg kjempe fornøyd med Alfettan, liker den veldig godt 😁.
×
×
 • Opprett ny...