Gå til innhold

chiti

Capo
 • Innholdsteller

  762
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om chiti

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Suløen, m&r
 1. I ei garasje nær meg,har denne no plutselig blitt flytta på. Trur eigaren har planer om å få denne på vegen igjen.
 2. Drømmesykkel håndlaget i Treviglio,Italia Nypris 49900.- http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=37154958 Prisantydning 16000.-
 3. Hei, Masi. Min gode nabo(og venn) Dag(Alfa i vest) var innom garasjen din en kveld du ikke var der. Han la en bok om Alfa 164 under porten. Den boka var mi,og du er nok den rette til å eie den nå. (Boka ble forøvrig kjøpt i Maranello på Ferrarimuseet ,om det skulle bety noe ;-) Mvh "chiti"(som nå har -en svenske,SAAB 09-9-3. -en tysker 1982 BMW520i E28, og en italiener 2001 Multipla jtd i og utenfor garasjen min.
 4. Hmm,kanskje jeg tar Multiplaen? Eller sitter på med noen Sunnmøringer. Har til gode å være med på Italiensk Dag/Weekend.
 5. Et lite knippe fra Rudskogen. GTAen er vel kjent,Integrale?
 6. Var de virkelig så høye? Den ser jo ut som ei skremt katte... Men,bortsett fra det, du verden for en fin bil!
 7. Hmm.. Snart klar for neste 33s-16v Qv firkløver for salg?
 8. Oops. Her har jeg sovet i timen. Grattis med 2 nye Alfaer! Og 164boken, den tar jeg med neste gang jeg tar ferga over fjorden. Mvh "CHITI"
 9. På en maserati 222,som er originalt stylet(som på bildet),hadde det vert tøffere med andre felger. Disse felgene er fine,på en 4dørs biturbo(430 hadde vel disse?)
 10. Om jeg ikke tar mye feil,brukte Maserati BMW 3-serie E21 som mal for størrelse,layout for chassis(ser utrolig likt ut underifra). Designen ser det ut til at BMW har brukt mer enn ett blikk på biturbodesignen,(som igjen var tenkt som en kompakt quattroporte?) Biturboen bruker også samme tyske 5trinns "dogleg"kasse som i BMWs sportskasser. Liker begge jeg.
 11. Den, i moderne sammenheng,kompakte E28-5serien ser jo stor ut i forhold til 425en. Men så var vel 425en tenkt som en "eksotisk upperclass" 3seriekonkurrent. Med meir luksus og større maskineri enn tyskerane kunne by på. Og langt høgre pris selvfølgelig...
 12. Her er bilde av en biturbo på ringen. Kanskje det endelige mål?
 13. Tro hvor mange hele 33 16v,eller 33 i det hele som finnes her i landet nå. Ikke for mange i alle fall...
 14. Jeg har litt 33deler på lur om du skulle trenge(hvis det fortsatt er bruksbilen da).
 15. LM trenger ikke facelift,de trenger bare restarte produksjonen igjen. Da har de SUVen over alle SUVer...
×
×
 • Opprett ny...