Gå til innhold

Blu Procida

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  159
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Blu Procida vant sist dagen den 25. januar 2017

Blu Procida hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutro

Om Blu Procida

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er det noen som kunne tenke seg å ta med to løse dekk for meg fra Karmøy/Haugesund til Oslo-området (evt. østlandet eller trøndelag)? Egentlig ingen hast, men det hadde vært fint å få de før vinteren.
 2. Reduserer prisen til 3.000,-, mener dette er billig.
 3. To av felgene er nettopp rettet hos Oslo felgretting og nybalansert, dekkene har 6 mm mønsterdybde. Felgene har div bruksmerker og er ikke strøkne men ser ok ut. Pris 4.000,- Selges grunnet at de ikke passer på min GT 3,2 med store brembokalipere. Send PM, eller ring/send sms på 90129087.
 4. Takker for svarene folkens. Ellers gikk dette ikke helt etter planen☹️ Etterpå å ha kostet på retting av to av felgene på Oslo felgretting nå i ettermiddag, så viste det seg at det ikke var plass til Brembokaliperene. Burde selvfølgelig sjekket dette nøyere... Så hvis noen har lyst på 4 stk. GT Q2 felger med Michelin Pilot Sport 4, så gi meg et hint😉 Tror ikke jeg gidder å prøver med spacere.
 5. Er det noen som vet hvor jeg raskt får tak i lengre hjulbolter til min GT 3,2 i Oslo-området? Har kjøpt noen brukte såkalte Q2 felger, men boltene gikk knapt 2 turn før de bunnet. Hvor mange "runder" må de kunne skrus for at det skal være forsvarlig?
 6. Begrensa morro, for å si det sånn😥 Ellers går vel dette som viltskade på forsikringa, uten bonustap?
 7. Senterkopper passende til Zender Siena (60 mm) ønskes kjøpt.
 8. Er litt usikker på om jeg skal gå opp på høyden, da innsugsslangen med en "gummitapp" på toppen av batteriet. Er Biltemabatteriene brukbare ellers?
 9. Supert, takk skal du ha! Fant du noe data på ampere også?
 10. Jeg trenger nytt batteri til min GT 3,2 og tenkte jeg skulle benytte meg av klubbrabatten hos Sønnak. Når jeg legger inn regnummer så kommer riktig bil opp, men lengden på batteriet stemmer ikke, De foreslår Sønnak SA 722(Powerline) eller SB 712(Superline) og de har målene: L:278 B: 175 H175. Så vidt jeg kan se, så er det bare plass til en lengde på 240 mm? Hvor mange ampere bør det være på? Er det et poeng å gå for et AGM batteri fra Biltema i stedet?
 11. Elektriske. Hva skal du i så fall ha for de?
 12. Ønsker å kjøpe vindusheiser bak til 156 sedan 1998-99.
 13. Jeg lufta GT i dag jeg også. Den hadde stått inne i ca. 3 måneder siden jeg kjøpte den. Selv om det er morsomt med 156 v6 2,5, så er det mere brutalt drag i 3,2 litern. Skulle egentlig ut en tur i natt men batteriet var flatt.(Ikke det samme å kjøre på dagtid, kan ikke trå til for hardt 😉) Det var bare såvidt det var nok strøm til å starte den opp igjen etter en tur til Strømmen storsenter. Så det blir vel nytt batteri, men jeg vil tro det er en strømtyv et sted også.
 14. Det koster nok en del dette også, ja. Husker ikke riktig detaljene rundt dette, men det var i hvert fall billigere enn alternativet. Kontakter du/dere Autosportiva så får dere høre hva det går ut på. Var et tema når jeg snakket med kundemottaker Lars rundt dette med å få tak i deler til Alfa og stive priser på mange originaldeler.
 15. Hør med Autosportiva i Trondheim, de har kontakt med firma eller person som bygger om standard dempere fra 156 til Q4. Trolig en god del billigere.
×
×
 • Opprett ny...