Gå til innhold
Vi opplever for tiden problemer med enkelte bilder. Vi jobber hardt for å rette feilen!

Blu Procida

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  148
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Blu Procida vant sist dagen den 25. januar 2017

Blu Procida hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutro

Om Blu Procida

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Elektriske. Hva skal du i så fall ha for de?
 2. Ønsker å kjøpe vindusheiser bak til 156 sedan 1998-99.
 3. Jeg lufta GT i dag jeg også. Den hadde stått inne i ca. 3 måneder siden jeg kjøpte den. Selv om det er morsomt med 156 v6 2,5, så er det mere brutalt drag i 3,2 litern. Skulle egentlig ut en tur i natt men batteriet var flatt.(Ikke det samme å kjøre på dagtid, kan ikke trå til for hardt 😉) Det var bare såvidt det var nok strøm til å starte den opp igjen etter en tur til Strømmen storsenter. Så det blir vel nytt batteri, men jeg vil tro det er en strømtyv et sted også.
 4. Det koster nok en del dette også, ja. Husker ikke riktig detaljene rundt dette, men det var i hvert fall billigere enn alternativet. Kontakter du/dere Autosportiva så får dere høre hva det går ut på. Var et tema når jeg snakket med kundemottaker Lars rundt dette med å få tak i deler til Alfa og stive priser på mange originaldeler.
 5. Hør med Autosportiva i Trondheim, de har kontakt med firma eller person som bygger om standard dempere fra 156 til Q4. Trolig en god del billigere.
 6. Jeg fikk problemer med åpneren på bagasjeluka på min 166 etter at jeg hadde justert "gummiputene" (?) for langt ut. Dette gjorde tydeligvis at låsemekanismen satt for tight til at den klarte å åpne låsen igjen. Dette kunne omgås ved at la et trykk på luka, samtidig som jeg trykket på knappen. Det kan være verdt et forsøk å prøve å justere disse inn eller ut.
 7. Ble denne fikset opp karosserimessig? Hvilke andre ting ble gjort? Prisantydning?
 8. Hei, Jeg kan være interessert i Ragazzon eksosanlegget ditt. Ta kontakt på 90129087.
 9. Ok, takk. Har tidligere hørt at den sitter inne i kassa på noen versjoner av 156 v6, så jeg tenkte at det samme kanskje var tilfellet her.
 10. Er det noen som vet om slavesylinderen på GT 3,2 sitter inne i girkassa? Vil det i så fall si at girkassa må ut for å bytte denne?
 11. Hei, Takket være tynne armer og fingre, klarer jeg forholdsvis lett å peile oljen på min 156 (jeg er, som jeg pleier å si, muskelløs) I og med at den har lekket litt girolje, så skal jeg etterfylle. Spørsmålet er om noen kan si meg hvor mye det skiller mellom min og maks på peilepinnen?
 12. Siden dette er en FL så er det vel vitterlig bixenon lys på den, det vil vil si nærlys og fjernlys i ett. Lyktene ved siden av er kun til lyshornet og trolig vanlige fjernlys på utgaver uten xenon.
 13. Jeg kjøpte en (Rosso Proteo) 156 V6 -99 i fjor høst som jeg har kostet på en del, men så kom i tillegg over en ditto 1998 mens jeg var på jule-/nyttårsferie på nordmøre. Jeg kjørte den ca. 8 mil og det gikk helt greit. Det som mangler den er i hovedsak lekk tannstang, abs lampe lyser og rust i golv. Til tross for en del rust i golvet, så fikk den ikke anmerkning på pkk på dette. Så er da spørsmålet, burde den egentlig tas vare på eller kan jeg hogge den med nogenlunde god samvittighet? Har sportsdempere og nyere eibach fjærer, samt effektanlegg. Bilen gikk godt og lå bra på veien også.
 14. Ikke at jeg tror dette er spesielt aktuelt for oss alfisti, men slik kan tilhørende muttere med spesielle skiver til felger med varialbel boltsirkel se ut: https://www.vintagewheels.no/produkt/hjulmutter-bolter/lug-muttere/pakke-4-stk-cragar-12-x20-rh-lugmutter-skiver
 15. Dette er vel et eksempel på varibel boltsirkel: https://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=74950641
×
×
 • Opprett ny...