Gå til innhold

Blu Procida

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  168
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Blu Procida vant sist dagen den 25. januar 2017

Blu Procida hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutro

Om Blu Procida

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ønsker å kjøpe dørlys førerside til GT, det som lyser rødt når du åpner døra. I tillegg Alfaemblemet foran.
 2. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=175653367
 3. Jeg har Webasto kjørevarmer på min 166, den starter ikke og har muligens ikke fungert på lenge. I følge den tyskspråklige instruksjonsboka så skal sikringene sitte på plass nr. 17 (20A) i sikringsboksen bak abs-aggregatet og bak luka på passasjersida på plass nr. nr. 13 (10A). Disse sikringene ser ut til å være hele. Så til det rare: I den samme luka i bagasjerommet, så skal rele A tilhøre styreenhet til klimaanlegget og "kontroll tilleggsvarmer". Det er bare det at på plassen øverst til venstre, så er det tomt! Forøvrig så sitter det også et rele, med brun sokkel, i forkant av ABS-aggregatet. Er det noen av dere som kan bekrefte eller avkrefte at dette stemmer? Finnes det andre releer og sikringer?
 4. Er det noen som kunne tenke seg å ta med to løse dekk for meg fra Karmøy/Haugesund til Oslo-området (evt. østlandet eller trøndelag)? Egentlig ingen hast, men det hadde vært fint å få de før vinteren.
 5. To av felgene er nettopp rettet hos Oslo felgretting og nybalansert, dekkene har 6 mm mønsterdybde. Felgene har div bruksmerker og er ikke strøkne men ser ok ut. Pris 4.000,- Selges grunnet at de ikke passer på min GT 3,2 med store brembokalipere. Send PM, eller ring/send sms på 90129087.
 6. Takker for svarene folkens. Ellers gikk dette ikke helt etter planen☹️ Etterpå å ha kostet på retting av to av felgene på Oslo felgretting nå i ettermiddag, så viste det seg at det ikke var plass til Brembokaliperene. Burde selvfølgelig sjekket dette nøyere... Så hvis noen har lyst på 4 stk. GT Q2 felger med Michelin Pilot Sport 4, så gi meg et hint😉 Tror ikke jeg gidder å prøver med spacere.
 7. Er det noen som vet hvor jeg raskt får tak i lengre hjulbolter til min GT 3,2 i Oslo-området? Har kjøpt noen brukte såkalte Q2 felger, men boltene gikk knapt 2 turn før de bunnet. Hvor mange "runder" må de kunne skrus for at det skal være forsvarlig?
 8. Begrensa morro, for å si det sånn😥 Ellers går vel dette som viltskade på forsikringa, uten bonustap?
 9. Senterkopper passende til Zender Siena (60 mm) ønskes kjøpt.
 10. Er litt usikker på om jeg skal gå opp på høyden, da innsugsslangen med en "gummitapp" på toppen av batteriet. Er Biltemabatteriene brukbare ellers?
 11. Supert, takk skal du ha! Fant du noe data på ampere også?
 12. Jeg trenger nytt batteri til min GT 3,2 og tenkte jeg skulle benytte meg av klubbrabatten hos Sønnak. Når jeg legger inn regnummer så kommer riktig bil opp, men lengden på batteriet stemmer ikke, De foreslår Sønnak SA 722(Powerline) eller SB 712(Superline) og de har målene: L:278 B: 175 H175. Så vidt jeg kan se, så er det bare plass til en lengde på 240 mm? Hvor mange ampere bør det være på? Er det et poeng å gå for et AGM batteri fra Biltema i stedet?
×
×
 • Opprett ny...