Gå til innhold

Italiofil

Artigiano
 • Innholdsteller

  88
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Italiofil

 • Rang
  Artigiano
 • Bursdag 24.06.1969

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 1. Gratulerer med Lancia. Hyggelig å ha fått en Lancia til i "nabolaget". Deler har jeg ikke mye greie på, da bilen bare fungerer og fungerer.
 2. Driver og bytter motor i min '89 Bertone X1/9 til 1.3l UNO Turbo motor. Noen som har lyst på den gamle motoren, pluss en UNO turbo motor som blir til overs? Gis bort mot fraktkostnad.
 3. Beklager men en router fikk heteslag i dag og koblet ut. Pga det har forumet vært nede en del timer i dag. Jeg fikk beskjed at forumet var nede litt før kl. 10 og har hatt personer til å rette problemet siden. Nå er vi på lufta igjen etter ca. 6 timer. Problemet var en COR (Central Outdoor Router) var nede. Vi var ikke de eneste uten nett, men de første til å respondere. Mvh Dag
 4. Tilbake fra litt over en uke i Praha. Nydelig tur. Sitter og ser over de alt for få bildene jeg tok på turen. (samt sjekker opp billetter til neste tur ) Bilparken i Tsjekkia blir bare bedre og bedre. Selvsagt dominerer Skoda, VW og Audi, men det er flere og flere Italienere å se. Og selvsagt er bilparken der en del nyere enn i Norge. Prisen på bil synker også hvert år, mens lønningene går opp. Det er klart flest Alfa Romeo der av de Italienske, men også en del Fiat og selvsagt Ferrari. Så dessverre ingen Lanciaer. (unnskyld for at jeg bruker samme intro i 3 tråder, men enklest slik) Jeg var i Praha når det vist nok var over 40 Ferrarier samlet der og gikk glipp av det hele. Men fikk tatt et bilde av en på vei vekk fra samlingen: Og på veien til flyplassen sist mandag så vi denne: Virket som en hyggelig person, skiltene sa bilen var fra England. Så vel ca. 3-4 flere Ferrarier på turen. Lover å ha kameraet mer klart neste gang. Mvh Dag
 5. Italiofil

  Fiatspotting

  Tilbake fra litt over en uke i Praha. Nydelig tur. Sitter og ser over de alt for få bildene jeg tok på turen. (samt sjekker opp billetter til neste tur ) Bilparken i Tsjekkia blir bare bedre og bedre. Selvsagt dominerer Skoda, VW og Audi, men det er flere og flere Italienere å se. Og selvsagt er bilparken der en del nyere enn i Norge. Prisen på bil synker også hvert år, mens lønningene går opp. Det er klart flest Alfa Romeo der av de Italienske, men også en del Fiat og selvsagt Ferrari. Så dessverre ingen Lanciaer. (unnskyld for at jeg bruker samme intro i 3 tråder, men enklest slik) Så denne nydelige Fiat 2000 Injection Spider midt i Praha sentrum: Bilen så ut til å være en bruksbil. Ikke i 100% stand men alt så ut til å fungere 100%. Det likte jeg faktisk. Ellers å var det en del Puntoer og Unoer å se. Også en del arbeidsbiler og enkelte andre Fiater. Mvh Dag
 6. Sitter selv på en AMD Turino 64 Mobile ML-34 nå (HP nx6125 som nok har jobbet flere timer en de fleste bærbare). Meget godt fornøyd med AMD sine prosessorer, den eneste svakhet de har er ved diskjobbing så kreves det mer CPU-kraft. Disken er oppgradert til 7200 RPM, så her går det unna, selv på en gammel maskin. Jeg valgte også denne maskin for å kunne teste ut 64 bits Linux. AMD hadde tidligere støtte for det enn Intel.
 7. Send en mail til meg også da....... Sender deg en PM.
 8. Mine svar før jeg leser testen. Ferrari er bedre enn Lamborgini mener jeg. Acer er langt dårligere enn Asus. Nesten dødt løp mellom AMD og Intel. Ikke noe lett valg, men siden Asus er på lag med Lamborghini og jeg kan mer om data enn om biler, så blir nok vinneren Lamborghini, Finner HW.no sine tester meget dårlige så jeg leser de sjeldent. (Dette ment som en gardering om jeg tar feil. )
 9. Til flyplassen går nok det bra, men blir det bare oss to så tror jeg vi tar Spideren. (Om jeg får utbedret mangellappen på den, se opp for et stort innlegg under teknisk snart. )
 10. http://www.italiaspeed.com/2007/cars/alfa_romeo/03/australia_gp/1903.html Noen som blir med dit en tur neste år?
 11. NaviShop24.de har tibudet på den nå. Kun €90,- Har handlet med de og rask levering uten noe tolltull. http://www.navicd24.de/shop/catalog/product_info.php/cPath/91_101_490_491/products_id/25
 12. Har du sjekket at det er nok servoolje?
 13. Gjelder dette når man bruker passet som ID-kort også, som når man reiser innen Schengen-land? Hva med å klistre på et Alfa-merke? Kanskje de skjønner poenget bedre da Vel jeg byr kr. 250,- jeg, må jo leve opp til nicket.
 14. Om du bare tenker på vekslingen mellom utetemperatur og trippteller, så er jeg enig. Men ikke når det gjelder speedometeret, det skal oppføre seg normalt hele tiden.
 15. Det er normalt og det skal være sånn Nei, det er jeg ikke enig i. Det er nok noe som bør utbedres. I de 5 årene jeg hadde min 2001 Sportwagon opplevde jeg aldri slike problemer, selv med -20 grader. Bortsett fra å bytte batteri, samt defekt intervall på vindusviskerne hadde jeg null problemer med bilen.
×
×
 • Opprett ny...