Gå til innhold

creek

Caporeparto
 • Innholdsteller

  363
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om creek

 • Rang
  Caporeparto
 • Bursdag 21.11.1978

Profilfelter

 • Nettside
  http://www.alfapower.nu/gallery/album143

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Sarpsborg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja, siden det er minimalt med respons setter jeg prisen til 25 000 ,- Trenger plass til nye prosjekter.
 2. Da skal bilen selges, bilen er en 2001 modell Alfa Romeo 147 2.0 Selespeed. Bilen har skinnseter, klimakontroll, anti spinn, antiskrens og alt man kan ønske seg av kjøreglede. Bilen har fått diverse modifikasjoner: MaxTrac Coilovers (registrert i vognkortet) Eibach anti-roll kit Powerflex foringer bakstilling. Stålomspunne bremselanger, bora og slissa skiver framme. Rakkelstag bak er av stål (Normalt og orginalt er i plast) Det følger med ny Supersprint bakpotte som ikke er montert ennå. Cd veksleren er erstattet med en Loudlink Mp3 spiller (som fungerer med knappene i rattet) cd veksleren følger med i pose. Sommerhjulene er på 17" selespeed felger, dekkene bør byttes. Bilen har hatt 140K service + register rem, det ble også byttet servo/AC rem. Dette ble gjort på Alfa Rosso sommeren 07. Bilen har gått ca 138K Nå til det negative, og årsaken til den prisen. Det er noen gremliner i Selespeed systemet, da det hender at den låser seg mellom to gir. Har snakket med verksted om dette, og de mente det kunne være snakk om en kalibrering av clutchen. Når kassa har låst seg har jeg latt bilen stå i 15 minutter, etter det går den fint igjen (til neste gang). Dette er noe jeg ikke skjønner meg på, og ikke har tid til å fordype meg i. Det har også kommet en ulyd i motor-rom etter at bilen har stått lengre tid. Har ikke feilsøkt på dette. Det må også byttes dempere, da en av de bakre demperne lekker. Så er det noen som har lyst å skru litt er dette mye bil for pengene. Pris 30 000,- Da selges den som den står. Må hentes på henger da den er avskiltet. Bilen har stått de siste 4 årene i garasje. Ta kontakt om det er noe dere lurer på. Mvh Clas Eek Tlf: 4155 8972
 3. Kommer til å sende en mail til han jeg kjøpte den fra. Høre om han kan sende oven en kvitering på en grei sum.
 4. Har nå omsider kommet så langt at jeg tenkte å få flytta bertonen til Norge (på papiret). Saken er den at jeg ikke har noen kvittering på kjøpsummen, og det er jo dette tollkontoret beregner momsen utfra. Så hva jeg lurer på er: Hvor kan jeg få en verdivurdering som virker troverdig for tollvesenet, og hva bør jeg forvente i verdi av bilen. Vi snakker her om en nedplukket 1969 modell av en 1750 Mk1. Bilen er uten motor/girkasse. /Clas
 5. creek

  Spjeldhus 156

  Har du prøvd å rense rundt spjellet, jeg brukte crc. Fungerte bra på min 147. Hadde samme problemer. Vandret på tomgang, men gikk bedre da den ble varm.
 6. Kjempefint. Er det noen som har byttet kull på denne elektromotoren før?
 7. Noen som vet hvor man kan få tak i en god oversikt over selespeed systemet på en 147. Nå har den kranglet lenge nok, om det er på tide å ta tak i det. Tenkte først å ta en kikk på releer og kull på pumpa. Men jobben hadde vært mye lettere med noen tegninger.
 8. Her er en Svensk side som viser de ulike merkene. http://hem.passagen.se/veloce/MECH11.HTM /Clas
 9. Er vel bare å kobble vinduspylerpumpa til luftfilteret og fylle opp med noe spennende, f.eks hydrazin Når man trenger litt ekstra skyv så er det bare å vaske vinduene...
 10. I røffe drag, så tillsetter man vann i luften. Da vil kompresjonen øke, og temperaturen synke. http://en.wikipedia.org/wiki/Water_injection_(engines) Hvor godt det fungerer i praksis vet jeg ikke noe om.
 11. Har dokumentarfilmen om Dalsland ring, om det skulle være ønske å se den.
 12. Kan ikke bakke opp dette til 100% , men mener at intervallene er regulert til 60 000km eller 3 år på 156/147, innenfor dette er den vel dekket av garantien.
 13. Er det noen her på forumet som har et slikt diagnose verktøy til selespeeden? eller vet hva for diagnoseverktøy det er snakk om.?
 14. Hvordan er det med inngangsbilett/parkering for oss som fortsatt ikke har fått ræva i gir til å skaffe egen bil.?
×
×
 • Opprett ny...