Gå til innhold

espen h

Apprendista
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om espen h

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=23883699
 2. Ønsker Alfa Romeo kapsler til 15" vintersettet på min 147. Har et sett fra før men en av dem er knekt. Alt av interesse.
 3. Spre det glade budskap: Vakker og velholdt Alfa selges med tungt hjerte. Farge: Sort Interiør: Mørk grå Årsmodell: 2001 Km.stand: 63000 Pris: 136.000,- 17" orginale Alfa Romeo Supersport felger medfølger + 15" lettemtallfelger på 1 sesong gamle vinterdekk. Bilen trenger nye sommerdekk. Annonsen på finn.no: http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=11421970&sid=xz9a35r_5Kq715035
 4. Jepp, det var pinlig enkelt! Fant et greit triks for å få lykteglassene akkurat så langt ut at det var lett å vippe dem ut. Jeg brukte et plastkort, som er skånsomt mot lakken, (kredittkort e.l.) for å skyve ene hjørnet inn under glasset fra baksiden. 2 minutter senere var bilen utstyrt med nye lykteglass. Takk for svar. e.
 5. Har mottatt en liten godtepose fra Autodelta i posten idag; hvite sideblinklys til min 147. Men, lite mekanisk som jeg er, så vet jeg ikke hvordan man bytter disse. Må jeg ha tilgang fra baksiden, eller er det bare å lirke og lure dem ut fra utsiden!? Hvordan!
 6. Jepp. Fredag prøvkjørte jeg en 2004 modell 156 SW med 1.9 JTD MJET og 140hk. Motoren var kjapp og fin selv om jeg savnet å kunne presse turtallet noe lengre. Fin, fin respons fra laveturtall. Det rykket godt til ved gasspådrag, men så var det bare å bytte gir for det gikk fort tomt for turtall. Selv om det var deilig med trekkkraft fra 2000 omdreininger og selvsagt virket kjappere en min 1.6 TS, vil nok jeg holde meg til bensinmotor også ved neste Alfa-handel. Bortsett fra dette falt bilen i smak. Har kjørt andre Sportwagons før, men ikke så fine som denne. Face-lift i mørk grå med beige skinn interiør og sportspakke. Nam
 7. espen h

  Alfa + Diesel

  Er nysgjerrig på hvordan Alfa Romeo oppfører seg med diesel motor. Har aldri prøvekjørt Alfa med diesel, men vurderer å teste en 156 SW, 140hk - 1.9 JTD for å danne meg en mening. Forbinder til de grader Alfa med turtalls hissige bensinmotorer. Hvordan er JTD motorene? Gir disse samme "feelgood" som bensinmotorene, eller blir det helt feil!? Meninger og erfaringer ønskes.
 8. Jobber som Grafisk Designer. Alt innen visuell kommunikasjon på print eller web er mitt bord. Espen
 9. Nei, de står oppført under komplette senkesett. Vi snakker prisklasse fra 5-6000 og evt. minus KARN rabatt.
 10. Har sjekket litt forskjellige alternativer til min 147 1.6TS. Bl.a. fått pris fra Autopower her i Arendal på H&R fjærer med Bilstein dempere som senker ca 35mm. Dette ville koste meg 8.800,- + montering. Tror ikke dette er noen dårlig pris for et såpass bra sett, men det er i overkant for lommeboka til en småbarnsfar med hus under total-renovering. I denne forbindelse lurte jeg på om noen hadde erfaring med de rimeligere settene som pushes av f.eks meca.no og maxtrac systemet som felgimport.no fronter. Begge disse har langt greiere priser, samt rabatt avtale med KARN... men duger de!? Bilen er for høy slik den står nå, så noe må jeg gjøre. Skulle også gjerne hatt tips om hvor mye jeg bør senke. Maxtrac har sett som senker både 30 og 50mm. Synes 30mm høres ut som lite valuta for pengene, men er redd bilen blir for stiv hvis den blir lavere. NB: bilen brukes daglig, hele året, på norske veier. grazie
 11. espen h

  Felger 156/147

  Passer samme felger på 156 og 147!?
 12. Kan samme modifisering gjøres med 147 TS?
 13. Før jeg går til innkjøp av kortere fjærer og dempere vil jeg høre om noen har meninger om hvor mye jeg bør senke min 147. Det er en standard 147 1.6 120hk, som jeg ønsker å senke for å gi et mer sporty utseende. Samtidig vil jeg gjerne beholde mest mulig av komforten. Ser at noen leverandører opererer med 30mm som virker litt lite, andre har 45mm. Hva er det som gjelder!? Ikke sikkert det blir justerbare dempere. Noen som har erfaringer og gjerne bilder!? e.
×
×
 • Opprett ny...