Gå til innhold

Forzaalfa

Maggiore
 • Innholdsteller

  3 439
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  33

Alt skrevet av Forzaalfa

 1. Dette er jo åpenbart for dårlig! Bare å klage. Vi fikk også dårlig passform til TS en, der kolliderte det også med sumpen. Det virker som de slipper unna med for lav kvalitet fordi folk går på med hammer og vinkelsliper.. Vi gjorde jo også det på grunn av dårlig tid til løp mener jeg.
 2. Det hadde vært flott med respons fra klubben på de siste postene her..
 3. Hvordan er den å kjøre? Hvaslags motor og understell har den?
 4. Det jeg har vært usikker på (og enda mer nå) er hvordan klubben ser på dette forumet - det er jo tilsynelatende ingen offisiell knytning nå? Jeg hadde helst sett at det ble økonomisk støttet, og litt bedre integrert i hjemmesiden. Det man tilfører som ikke FB kan bidra med er: 16 år(!) med søkbare kunnskapsdatabaser: How-to DIY avdeling Teknisk forum Prosjekt/Min Alfa - dokumenterer livet til bilene Deledatabase (foreløpig litt tungvindt Google Docs, men bedre løsning er på vei), både for medlemmer og gjester Dette er ressurser jeg har hatt stor hjelp av, og jeg vil tro det har en viss verdi for nye klubbmedlemmer også..
 5. Link ligger et stykke ned på Lenker siden.. Det og FB integrasjonen sier vel sitt om hvor kommunikasjonen vil foregå. Jeg stemmer for en litt mer synlig link enn det etterhvert, de sier jo at de skal få opp mer der (inkl. Corsa Italiana) etterhvert.
 6. Ser knallbra ut, godt jobbet! godt tenkt å legge ut litt alfanyttmateriale der også, bidrar med mye substans. Hva med link til forum?
 7. Jeg viste min (svenskimporterte) bil på vanlig måte, men da med orginalhjul og motor.. Han målte lengde og bredde og skrev det inn i kortet.. Easy. ☺ Usikker på hvordan man godkjenner større motor, det er vel bare bremsene som er forskjellig(som de bryr seg om)? Hold oss oppdatert, skal få 2 liter inn i vognkortet jeg også på sikt.
 8. ..selv i det tilfellet skulle vel ikke tempen stige om det er fuel cut-off og motoren er i orden? (og tåler 10k rpm da selvsagt! )
 9. Oi, så bra! Bremser fra 1300 funker visst med 13"... det har jo jeg.. (lagt til på ønskelisten til jul). Ser jo i hvert fall ut som det er gjort solid arbeid på den da, synd de ikke kostet på seg et lag med maling også når de var i gang..
 10. Uten tvil barskt, og de er jo kanskje litt penere enn de jeg har, men jeg har tenkt mer enn en gang at jeg skulle holdt karosseriet orginalt på min.. Det er noe eget med orginalformen som er veldig flott! Det ble jo breddere på min også av samme grunn (og noen tilfeldigheter).. Men jeg lever da helt fint med breddere også, alltid tøft med brede hjul og hjulstilling. GTAm felger i 15" har jeg ikke helt falt for, skulle ønske de laget nye i 13" også så man får den orginale dypere stilen og tjukke hjul..
 11. En fordel med det er jo at man kan forbedre utluftingen litt, sånn de er originalt skal det ikke mye G mot høyre før det renner fuel ut av luka..
 12. Huff. Best om de holder seg til å ofre PVer til dette..
 13. Jøss, tinnet igjen tanklokket.. Du kunne jo vurdert samme løsning som Trond laget med lokk oppå skjermen? Syns det ble finere enn klaffen egentlig, men det er jo ikke orginalt..
 14. Kjipt! Tydelig at skogslagring ikke er ideelt.. Er det soltak på denne? Derfor den har blitt så angrepet her? Må vel eventuelt bytte hele stolpen, ikke mye å lappe på det der..
 15. Helt enig, sånn skal det ikke være! Dette er jo såpass åpenbare ting at RSA ikke kan forklare det bort.. Jeg vet noen merker har slitt med feil på bremseskiver (Jeep), og der endte det visst med annen type skiver på garanti som var litt annerledes konstruert.. Problemet der var at de ble skjeve etter en stund med påfølgende pulsering i pedalen.. Her bør RSA kjenne sin besøkelsestid og gjøre opp..
 16. Med den høyden det bør du nok ha sump guard! Blir knalltøft dette.
 17. Se hva jeg fant i en krok: Den venstre så hel ut, men den elgamle maskeringstapen sitter godt! Den høyre har en kjip knekk, men den har du jo allerede. Jeg har jo en frontrute liggende også, men det var jo en grunn til at jeg kjøpte ny(uten at jeg husker det nå).. Sikkert like greit å kjøpe ny, men du kan jo få med denne gratis om du vil prøve å fikse den. Om du har et 2000 svinghjul i delehaugen overtar jeg gjerne det.
 18. Utrolig trist å lese. Kondolerer.
 19. Da er har denne fått en vask og pysjen på for vinteren. Forhåpentligvis blir det tid til noen oppgraderinger gjennom vinteren også. Takk for i år!
 20. Gratulerer! Kikket på en slik selv for noen år siden, og det var nettopp ventilløftere som gjorde at jeg styrte unna. Angrer fælt på det nå som jeg vet at det ikke er så ille jobb å få orden på det. En dag blir det nok spider 3l på meg og.
 21. Hjelper gjerne til å legge opp liste, det er vel snakk om norges største delelager for gammel alfa, så det er gull verdt for oss som holder slike i stand. Det har vært snakk om et lager som klubben har også, mener det var endel karosserideler og slikt, noen som vet hvem som holder i det?
 22. Merket meg at @Giulietta-Sprint har oppdatert Facebook med noen deler fra sitt store lager, og for de som ikke fikk det med seg har jeg lagt inn postene i regnearket. Det er link til facebook innlegget (i fanen "Roberts delelager"), og det skal være mulig for alle å se bildene og se om de finner noe. Hjelp gjerne til å utbrodere beskrivelsen i arket også om du føler kallet! Jeg startet med en linje per del, men så fort at det ble litt mye jobb.
 23. Det kan vel ansees som "rensket" ja. 😉 Motoren var ikke noe å ha eller?
 24. Alternativt en flau lærlingfeil de ikke vil snakke om? Satser på at det går fint da.
 25. Fjernet symptomene der altså.. Sa de ikke hva de fant? kondens/vann f.eks?
×
×
 • Opprett ny...