Gå til innhold

Forzaalfa

Maggiore
 • Innholdsteller

  3 536
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  35

Alt skrevet av Forzaalfa

 1. Vi holder på med samme prosjekt på raceren nå. Skal det bli bra må det også boks på plass rundt de tror jeg.
 2. 90mm mellom rørene stemmer i hvert fall, og litt mer mellom forgasserne (mener det er 95mm). Litt nysgjerrig på hva du skal bruke det til.. Skal du lage spjellhus/sliding block?
 3. Veteranbilsamling og kortesje gjennomført idag, parkerte ved siden av den eneste(!) italienske farkosten jeg kunne se. Den var til gjengjeld ganske flott da. '63 model 180cc.
 4. Denne hadde jeg glemt! Beltet rir litt på baksetet her og, men funker fint.
 5. Hvis du er fornøyd med de tror jeg jeg prøver å skaffe noen selv, høyden så fin ut!
 6. Nydelig! Hvilke fjærer er det? TUV godkjent?
 7. Herlig ostehøvel! Gøy å grave litt i hva bilen har opplevd syns jeg.. Støtter ideen om å kjøre til der den bodde før, kanskje damen fortsatt er i området og kjenner igjen bilen? Uansett flott område å reise til! Hva er planen videre med den da? denne må vel holdes orginal vel?
 8. https://bil24.no/verdens-mest-glamorose-politibil-er-til-salgs/ Fant denne historien om bilen som inspirerte mine planer for denne for 15 år siden. Da trodde jeg dette var carabinieri, og det var jo feil.
 9. Jeg må gi litt kudos til utbyggerne av nye E134 gjennom Kongsberg, siden topografien er litt utfordrende har det blitt noen knallfine svingete partier å leke i! Bilen har en vanvittig turn-in, og jeg mistenker (på dekkslitasjen) at den er litt i overkant hissig innstilt. Tror jeg må ta en målerunde på hjulstilling en dag, men gøy det er det! Bilde for bildes skyld:
 10. Fantastiske lyktespylere på den der! Mangler bare midtmontert vindusvisker så er lyset helt borte. 😁
 11. ..så det passer over fra Ferrari 125 Sport 1.5 L V12 og NORD twin cam også? 😁
 12. De ligger på cults3d fordi jeg ikke fant passordet mitt til thingverse. Like tilgjengelig der da. Alternativt kan jeg pakke den inn i en epost og sende også.
 13. Da er denne også vekket fra dvale. Herlig å ratte denne igjen etter et halvt år i båten! (jeep wj) Da er Kilometerstand dokumentert også, siden det inneholdt "the number of the beast". 😉
 14. Enig i det, derfor stusset jeg litt på at et punkt i fordelerlokket slo ut begge kretsene? Nyere TS har jo 2 fordelerlokk, denne har vel 1? Uansett er strømtilførsel også en fellesnevner, så det er også greit å sjekke ut.
 15. Hva om du kobler opp et multimeter på coil + og ser at den opprettholdes? Husker ikke helt oppkoblingen, men om spenningen dras ned så snart motoren starter er det jo i så fall dynamo som virker inn.. Eller evt. at tenningslåsen gjør noe krøll?
 16. Da ligger den til nedlasting om noen vil printe selv. https://cults3d.com/en/3d-model/various/alfa-romeo-alfetta-gtv-gvt6-sunroof-riser-clip
 17. Etter å ha sett hva en mellomaksling på så høyt turtall gjør av skade på bilen ville ikke jeg tatt sjansen på å kjøre så lenge med det.. 😳
 18. Tror den ble sterk nok. 🙂
 19. Da er den digitalisert. Litt usikker på hva som er slitasjespor og hva som skal være der, men den skal være ganske lik delen Panhead sendte. Starter ett print imorgen.
 20. Kjipt! Var det 166 som tok støyten eller ble alle under der skadet? GTV TS racer? Da må du jo bli med å leke i CI! 😉
 21. Bra på førersiden, passasjeren har litt knot med å få trekt det ut av og til.. Men jeg tror ikke det er pga baksetet, men vinkelen på spolen.. Skal knipse bilde neste gang jeg er ute.
 22. Hermetikk og pensel ja.. Blir bra om man bruker lite på penselen og litt ekstra tid. 🙂
 23. Stemmer det. Ser greit ut, men det er nok noen detailere der ute som gnisser tenner tenker jeg. 😉
×
×
 • Opprett ny...