Gå til innhold

Forzaalfa

Maggiore
 • Innholdsteller

  3 428
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  32

Forzaalfa vant sist dagen den 2. oktober

Forzaalfa hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

325 Splendido

Om Forzaalfa

 • Rang
  Maggiore
 • Bursdag 03.01.1983

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. En fordel med det er jo at man kan forbedre utluftingen litt, sånn de er originalt skal det ikke mye G mot høyre før det renner fuel ut av luka..
 2. Huff. Best om de holder seg til å ofre PVer til dette..
 3. Jøss, tinnet igjen tanklokket.. Du kunne jo vurdert samme løsning som Trond laget med lokk oppå skjermen? Syns det ble finere enn klaffen egentlig, men det er jo ikke orginalt..
 4. Kjipt! Tydelig at skogslagring ikke er ideelt.. Er det soltak på denne? Derfor den har blitt så angrepet her? Må vel eventuelt bytte hele stolpen, ikke mye å lappe på det der..
 5. Helt enig, sånn skal det ikke være! Dette er jo såpass åpenbare ting at RSA ikke kan forklare det bort.. Jeg vet noen merker har slitt med feil på bremseskiver (Jeep), og der endte det visst med annen type skiver på garanti som var litt annerledes konstruert.. Problemet der var at de ble skjeve etter en stund med påfølgende pulsering i pedalen.. Her bør RSA kjenne sin besøkelsestid og gjøre opp..
 6. Med den høyden det bør du nok ha sump guard! Blir knalltøft dette.
 7. Se hva jeg fant i en krok: Den venstre så hel ut, men den elgamle maskeringstapen sitter godt! Den høyre har en kjip knekk, men den har du jo allerede. Jeg har jo en frontrute liggende også, men det var jo en grunn til at jeg kjøpte ny(uten at jeg husker det nå).. Sikkert like greit å kjøpe ny, men du kan jo få med denne gratis om du vil prøve å fikse den. Om du har et 2000 svinghjul i delehaugen overtar jeg gjerne det.
 8. Da er har denne fått en vask og pysjen på for vinteren. Forhåpentligvis blir det tid til noen oppgraderinger gjennom vinteren også. Takk for i år!
 9. Gratulerer! Kikket på en slik selv for noen år siden, og det var nettopp ventilløftere som gjorde at jeg styrte unna. Angrer fælt på det nå som jeg vet at det ikke er så ille jobb å få orden på det. En dag blir det nok spider 3l på meg og.
 10. Hjelper gjerne til å legge opp liste, det er vel snakk om norges største delelager for gammel alfa, så det er gull verdt for oss som holder slike i stand. Det har vært snakk om et lager som klubben har også, mener det var endel karosserideler og slikt, noen som vet hvem som holder i det?
 11. Merket meg at @Giulietta-Sprint har oppdatert Facebook med noen deler fra sitt store lager, og for de som ikke fikk det med seg har jeg lagt inn postene i regnearket. Det er link til facebook innlegget (i fanen "Roberts delelager"), og det skal være mulig for alle å se bildene og se om de finner noe. Hjelp gjerne til å utbrodere beskrivelsen i arket også om du føler kallet! Jeg startet med en linje per del, men så fort at det ble litt mye jobb.
 12. Det kan vel ansees som "rensket" ja. 😉 Motoren var ikke noe å ha eller?
 13. Alternativt en flau lærlingfeil de ikke vil snakke om? Satser på at det går fint da.
 14. Fjernet symptomene der altså.. Sa de ikke hva de fant? kondens/vann f.eks?
×
×
 • Opprett ny...