Gå til innhold

Forzaalfa

Maggiore
 • Innholdsteller

  3 382
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  28

Forzaalfa vant sist dagen den 26. juni

Forzaalfa hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

291 Splendido

Om Forzaalfa

 • Rang
  Maggiore
 • Bursdag 03.01.1983

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Du kan jo kanskje modifisere litt rundt orginalrelèene også, men da er det jo viktig å ha full kontroll på hvordan ting virker orginalt.. Det er jo ikke sikkert at BMW og alfa gjorde det likt selv om de bruker samme komponenter, så det må vel gjøres en runde med måling av funksjonen til f.eks tenningsbryter og inngangene til ECU. Hvilken MS har du? Vi monterte akkurat MS2 i raceren, og det funker knallbra det. (Da med helt egenlaget el-nett)
 2. Sikker på at tilførsel til B brytes ved "Crank" da? Jeg ville tro at den er inne i begge posisjoner? Tror jeg ville lagt opp nye relèer, spesielt hvis det er sære releer som brukes.. kjekt med standardreleer som er lett å få tak i..
 3. Var det biltema gummi i denne? Får ikke lest saken, men var det det så er det fortsatt ikke blitt bedre, fatter ikke at de tør å selge skiten.. IKKE KJØP bensinslanger der!
 4. Eurodeler.no hadde til fin pris, ellers takk.
 5. Nydelig! Masete sier du, for mye turtall? Aksen er vel bra sikkert? Tenkte jo å kjøre med 1300 drivverk jeg også med 2 liter..
 6. Noen på østlandet som har en quad pack coil til Alfa 155 TS 8V til overs?
 7. Tror jeg ville tatt bort skivene jeg, og sett hvordan det virket inn under pådrag. Kan ikke skjønne hvorfor man shimmer ut her, det er som du sier minimalt camber å hente siden den er skrå.. Men forskjell på sidene hørtes jo uansett merkelig ut med mindre bilen er rammeskjev!
 8. Jeg fikk en kompis med god 3D Printer til å lage innsugsgummi til raceren, sjekk litt nedover i denne tråden. Utrolig kult materiale! En rull koster vel 350 kroner, 3D printer koster fra 2-3k til så mye du vil. Men det står jo endel slike rundt i hjemmene til folk nå..
 9. En annen løsning kan faktisk være å 3d printe den du trenger. Ninjaflex tåler iflg. datablad bensin meget godt.
 10. har du et delenummer eller noe du kan poste "for future reference"?
 11. Ingen grunn til å skjære denne vel? Den er jo ikke limt.. Du vipper inn kanten på innsiden mens du holder litt trykk mot ruta, start i et hjørne og jobb deg rundt derfra. Da er det sannsynlig at pakningen kan gjenbrukes, men den må monteres med ikke-herdende fugemasse(husker ikke hva det heter nå) for å bli helt tett. Både mot bil og rute. Fint å ha noen på utsiden om den plutselig slipper. 😉
 12. Sikkert greiest fra utlandet ja, men til hvilken bil? Bilder og aller helst ny tråd må til! 😀
 13. Kan "Tinted" bety at det er en mørkere rand på toppen kanskje? Trodde ikke noen land kunne kjøre med sotet frontrute annet en øverst i ruta.. Sikker på at du ikke får hos lokal glassmester? de handler jo gjerne hos større aktører som har formene liggende.. Jeg kjøpte hos MultiBil for lenge siden, usikker på om de driver enda.
 14. I alfasud og giulia GT brosjyrene er denne stillingen også beskrevet, men der som "The optimal driving position with arms straight."
 15. Denne skal jeg følge med på, må igang med samme prosess snart.. Men en ting alle sier er; Har du stålkontroll på tenningen? Det er visst pri 1 før forgasserjustering.. Synkronisering av spjeldene vil vel kanskje påvirke, men vacuumsynk er vel ikke så relevant ved annet enn tomgang? Flott om vi får inn litt forgasser erfaringer her, det er en døende kunst!
×
×
 • Opprett ny...