Gå til innhold

Forzaalfa

Maggiore
 • Innholdsteller

  3 548
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  37

Forzaalfa vant sist dagen den 31. mai

Forzaalfa hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

426 Splendido

Om Forzaalfa

 • Rang
  Maggiore
 • Bursdag 03.01.1983

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. nei slike 80talls plastdeler som ikke er ment å demonteres noen gang er det nok ikke plankekjøring for noen tror jeg.. og noen har selvfølgelig sett et marked og tar blodpriser. Desto mer tilfredsstillende å fikse det selv! Godt jobba! hva gjør du med de nyvaskede metalldelene? man må vel legge noe på f.eks de bakblekkene i bildet over så de ikke blir brune etter første regnværsdag?
 2. Steike, det var skikkelig bank også det der! Tror du bør vurdere nytt rådelager på den sylinderen, vet av erfaring at det kan få seg en trøkk når det har vært kollisjon med ventiler, og det der er en skikkelig kollisjon.. TS'en i en av racerene våre hilste på ventilene, og etter at ny topp var på plass gikk den nesten en hel løpshelg før rådene begynte å klapre.. Medfølelse fra Kongsberg! Bare å krumme ryggen og bygge motor så du kan få flere turer til i sommer!
 3. Fin tråd om din bil! 👍 Den kontakten kan det hende vi har liggende ja, sier fra når jeg skal ut i garasjen, så kikker vi litt I hylla.
 4. Forsvinnende få igjen i landet tror jeg, du får ta med hengern på tur til Serbia! Den så jo fin ut ihvertfall.. Men om du finner noe, så si fra om det følger med en delehaug jeg kan snoke i.
 5. Skjønner, men jeg tenkte på imorgen jeg. 🙂 Her står to Alfetta gtv klar til race. 😁🏎️
 6. Det er altså corsaløp og banedag samtidig som det skal være KARN årsmøte i minnesund - hvor de skal stemme om støtten til Corsa Italiana skal støttes av klubben videre.... Det minner om "italiensk demokrati"? 🤨
 7. Så bra! Vi er jo noen som skal på rudskogen 31 mai også, CI og trackday om du vil kjøre litt mer? Hadde vært knall å se bilen!
 8. Montert. Jobber med luftboks rundt de nå. Det gikk veldig greit å fjerne PLA fra epoxystøpen, kokte bare opp vann og la de oppi, så fikk PLA en spaghettiaktig konsistens. Det er med andre ord godt egnet som støpeformer for epoxy/polyester, men det er nok en fordel å printe med fin dyse om man vil ha "strøken" finish. Jeg brukte 0.8, og da syntes lagene. Jeg har bestilt en annen PLA type nå som skal kunne herdes til å tåle 120 grader, da kan vi jo bruke PLA direkte i stedet for å støpe.
 9. In production: Glassfiber i epoxy - støpt mellom en indre og ytre form printet i PLA. Planen er å varme til PLA kan deformeres ut. Innfestingen er riktignok for spjellhus fra GSXR, og ikke helt ferdig.
 10. Er den lik som coupè tro? muulig jeg har en sånn en..
 11. Bøllete lyd er jo greit når bilen lever opp til lyden. Ble helt rett det der! Vi hadde også storopprydiing i garasjen nylig, herlig å ha ting på stell!
 12. Vi holder på med samme prosjekt på raceren nå. Skal det bli bra må det også boks på plass rundt de tror jeg.
 13. 90mm mellom rørene stemmer i hvert fall, og litt mer mellom forgasserne (mener det er 95mm). Litt nysgjerrig på hva du skal bruke det til.. Skal du lage spjellhus/sliding block?
 14. Veteranbilsamling og kortesje gjennomført idag, parkerte ved siden av den eneste(!) italienske farkosten jeg kunne se. Den var til gjengjeld ganske flott da. '63 model 180cc.
×
×
 • Opprett ny...