Gå til innhold

Forzaalfa

Maggiore
 • Innholdsteller

  3 449
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  33

Forzaalfa vant sist dagen den 4. november

Forzaalfa hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

339 Splendido

Om Forzaalfa

 • Rang
  Maggiore
 • Bursdag 03.01.1983

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. tror vi har noen hengende vi også, dog litt lenger unna..
 2. Fjerne den sier du, men skal du beholde orginal master? Skal du ha kortere vandring må du endre på pedalmekanikken, den dytter jo direkte på mastersylinderen med eller uten forsterker.. Koble av forsterkeren så kjenner du hvordan det blir. Neste steg er jo ny master og pedalboks, i raceren opplevde vi da å få veldig kontant og kort pedal, men du må jo tråkke tilsvarende hardere.. Helt knall når man bare bruker bremsene av/på, usikker på om jeg ville hatt det i trafikken. Sikker på at forsterkeren er synderen da? Kan være mellom master og caliper også, dårlige slanger og luft.. Har stålomspunnede slanger selv og litt bedre belegg, syns det funker fint jeg..
 3. Hehe, "Working mans alfa" er det vel noen år siden man kunne kalle duettoen, de har jo reist litt i pris nå.. Skulle så gjerne hatt en selv, angrer fælt på at jeg ikke handlet en for 15 år siden!
 4. Satt som et skudd de! Bra antenneplassering! symmetrisk og greier!
 5. Forståelig det, jeg savner Super'n min jeg! Blank pianosvart Super med 3 liter i til meg takk. (Må bare leie flere garasjer først).
 6. En ELM 327 burde vel funke? Jeg kjøpte den der, og har nå tilgang på absolutt hele menyen til Jeepen min, noe jeg ikke har med en billigere kinaversjon av ELM327. "Genuine" 327 har visst støtte for alle protokoller, så jeg vil tro den er bra til 159 også.. Mulig du må betale noen kroner for appen til mobilen også.
 7. Ser ikke forskjell jeg, "Face" lift uten å røre fronten på bilen?
 8. Bra! Man har du tenkt å skru i alutoppene er det kanskje lurt å sette inn stålgjenger? Helicoil eller noe slikt?
 9. Gratulerer! Hvilke modifikasjoner var det de ikke likte?
 10. Oppgradering av funksjon eller bare form? Kjenner jeg deg rett er det vel tall på hvor mye økt downforce man får her? skummel fase når man skjærer store hull i paneler uansett ja..
 11. Dette er jo åpenbart for dårlig! Bare å klage. Vi fikk også dårlig passform til TS en, der kolliderte det også med sumpen. Det virker som de slipper unna med for lav kvalitet fordi folk går på med hammer og vinkelsliper.. Vi gjorde jo også det på grunn av dårlig tid til løp mener jeg.
 12. Det hadde vært flott med respons fra klubben på de siste postene her..
 13. Hvordan er den å kjøre? Hvaslags motor og understell har den?
 14. Det jeg har vært usikker på (og enda mer nå) er hvordan klubben ser på dette forumet - det er jo tilsynelatende ingen offisiell knytning nå? Jeg hadde helst sett at det ble økonomisk støttet, og litt bedre integrert i hjemmesiden. Det man tilfører som ikke FB kan bidra med er: 16 år(!) med søkbare kunnskapsdatabaser: How-to DIY avdeling Teknisk forum Prosjekt/Min Alfa - dokumenterer livet til bilene Deledatabase (foreløpig litt tungvindt Google Docs, men bedre løsning er på vei), både for medlemmer og gjester Dette er ressurser jeg har hatt stor hjelp av, og jeg vil tro det har en viss verdi for nye klubbmedlemmer også..
 15. Link ligger et stykke ned på Lenker siden.. Det og FB integrasjonen sier vel sitt om hvor kommunikasjonen vil foregå. Jeg stemmer for en litt mer synlig link enn det etterhvert, de sier jo at de skal få opp mer der (inkl. Corsa Italiana) etterhvert.
×
×
 • Opprett ny...