Gå til innhold

Mads Erik

Capo
 • Innholdsteller

  668
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  19

Mads Erik vant sist dagen den 13. juli 2019

Mads Erik hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

212 Splendido

Om Mads Erik

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Ålesund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Utrolig moro å følge dette prosjektet og fremdriften😊
 2. Stemmer i, det leses med stor interesse! Riktig god jul🎄🎄
 3. Tar jo fullstendig av dette, positivt ment!😂
 4. Litt rødvin og grappa på deg også når dette ble skrevet?🤣 Mine sommerdekk rullet 33000 km så jeg velger og ikke gjøre noe i forhold til de, tenker at de nok hadde vært moden for å bytte uansett. Giuliaen er til 4 hjuls kontroll i dag, håper problemet da blir eliminert. Største utfordringen for oss som ikke har forhandler lokalt blir logistikk og tidsbruk når det dukker opp garantisaker som må utføres. For meg som bor i Møre og Romsdal er det ingen i fylket som får utføre... Visste jo det når det ble handlet bil da men valgte allikevel Alfa som firmabil så har egentlig ikke grunn til å klage så veldig mye. Nå er den rullet drøyt 36000 km hvor jeg har stått for ca 24000 av de og det har ikke vært noen andre problemer enn dette.
 5. Alt er originalt, ikke gjort noen modifikasjoner. 19 på sommer og 18 på vinter. Dette er en Veloce dvs med Q4 så den er noe høyere enn de med kun bakhjulstrekk.
 6. Min Giulia trenger også 4-hjulskontroll, registrer at andre også har dette problemet med stor slitasje på innsiden. Hadde gått ca 33’ km på disse sommerdekkene, blir selvfølgelig nye til våren.
 7. Litt mindre tøff med vinterhjul.....
 8. Hei Leser din tråd hver gang du poster noe nytt, veldig hyggelig lesning! Ikke til å stikke under en stol at jeg er en smule misunnelig at du har både tid og mulighet til å drive hobbyen på dette nivået. Håper du får en topp opplevelse « på Spa»😊
 9. Om scorpion fra Gta passer så har jeg «på lager» meget god stand. Mvh Mads
 10. Hei dere Klubb Alfa Romeo avd Møre og Romsdal har stand på Bil og Motorshow i Sparebanken Møre Arena i Ålesund 21-22 september. Her blir det stilt ut bil av både nyere og eldre dato, det serveres kaffe, meget godt humør og generelt god stemning:-) Håper flest mulige av våre lokale medlemmer legger turen innom, husk å ta med naboen, familie, venner så de kan få et innblikk i hva dette Alfa-viruset er! 'https://www.sbmarena.no/arrangement/ålesund-bil-motorshow/årets-messe Mvh Mads
×
×
 • Opprett ny...