Gå til innhold

Mads Erik

Capo
 • Innholdsteller

  637
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Mads Erik vant sist dagen den 5. april

Mads Erik hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

167 Eccellente

Om Mads Erik

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Ålesund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er som vanlig en gledens dag når det er tid for sommerhjul👍Synes Giuliettaen ble vesentlig røffere. En solid vask ble også tatt.
 2. Det blir nok en Giulia Veloce, ser Stelvio blir vel kjipt utstyrt med den rammen jeg har for firmabil. Nå er det ikke slik at jeg må selge Gta, er jeg som har innbilt meg at disse 2 bilene blir ganske så like bruksmessig men slettes ikke sikkert det er slik det er😉skal uansett bli en lettelse å være ferdig med perioden som Opelsjåfør i jobbsammenheng.
 3. Er ikke så lett dette her men må uansett bestemme meg i løpet av førstkommende mandag🤔 Stjerneglis: Jeg har aldri hatt større bil enn 159 sw og det vet jeg du også har hatt i mange år, hvordan er Giulia i størrelse sammenlignet med den? Tenker da spesielt på bakseteplass og bagasjerom.
 4. Straks klart for bytte av firmabil og har greidd å vri til fritt valg av bilmerke og en sum som gjør det mulig å velge enten Giulia eller Stelvio. Giulia Q4 Veloce diesel 210 hk eller tilsvarende motorisert Stelvio Super. Kjører 35-40’ km pr år, anslår 80% langkjøring og da stort sett alene i bilen. Denne bilen blir også familiebilen til vår familie på 4, barna er blitt 6 og 13 år. Vi er som mange andre familier på skiturer, hytteturer, kjøring til og fra håndballtrening, fotballtrening, turneringer osv. Hadde egentlig bestemt meg for Stelvio men er plutselig ikke like sikker da det har dukket opp en Giulia Q4 Veloce som er meget godt utstyrt. Panorama, aktivt understell, HK lydpakke og ellers det meste. En Stelvio må pga pris være enklere utstyrt, sportsseter utgår, trolig panorama, lydpakke, 20’ hjul Om jeg velger Giulia vurderes 156 Gta solgt, velges Stelvio beholdes trolig Gta. Hva ville dere valgt??
 5. Skjønner ikke hva du mener med sprit??
 6. Moro med en liten filmsnutt av Gta, hører normalt sett selv bare fra inni bilen👍 Mener du den ikke går riktig? ( og det var ikke flat pedal nei😎)
 7. Er madammens bil så regner med det blir lite med modifikasjoner, vi har litt forskjellige preferanser på hva som er viktig men når det skal sies er hun strålende fornøyd med bilen kontra Fiat 500 Trekking(som hun også var godt fornøyd med)Hun har vel sagt noe slikt som at hun nå forstår mer dette greiene med kjøreopplevelse😀
 8. Ser at det må litt sterkere saker til enn det jeg hadde for hånden i dag for meget bra resultat men ble mye bedre enn hva det var... Blir nok en tur til Ålesund Bilpleie også i forkant av sommerhjulsesongen.
 9. Snøen ble borte i løpet av uka og temperaturen er godt på + siden. Da ble sjansen benyttet til å gi Giuliettaen en vel fortjent vask👍
 10. Er oppe til vurdering. Blir tur,må bestemme meg om det blir banekjøring eller pinstreff😊
 11. Her står den tålmodig og venter på varmere vær🌞🌞
 12. Takk for det😊har jo hatt GT 3.2, forøvrig kort vei å hente tilbake den hos Runet. Er vel egentlig ikke det som er neste steg😎
 13. Endringer i stallen: 500L Trekking er ute og 2014 Giulietta er inne😊
 14. Ble solgt en ikke ulik bil for drøyt 220 for litt siden. Vet ikke hvilke oppgraderinger som er på din, denne hadde Q2 diff, wizard eksos, relativt ny lakk, oppgradert understell, pulverlakkerte felger + noe mer små ting. Noen ønsker original bil, andre litt oppgraderinger.
 15. Ja takk, dokumenter gjerne! Ser meget flott ut under ja😊sedan?
×
×
 • Opprett ny...