Gå til innhold

Dysan

Primo Capo
 • Innholdsteller

  1 388
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Dysan vant sist dagen den 21. september 2018

Dysan hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

135 Eccellente

Om Dysan

 • Rang
  Primo Capo

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Imponerende, dette blir bra 😃. Ikke lenge til oppstart nå.
 2. Har du prøvd ¨søke i forumet? Det har vært oppe tidligere med tegninger og svar.
 3. Kom over denne artikkelen som viser at det foregå noe i kulissene. https://europe.autonews.com/automakers/vw-not-interested-fcas-alfa-romeo-or-maserati-brands-diess-says Her er en interessant artikkel om samarbeid imellom Nissa, Renault og FCA. https://europe.autonews.com/automakers/renault-seeks-merger-nissan-fiat-chrysler-ft-says Nå er det store omveltninger i bransjen og samarbeid/ fusjoner vil komme. Spennende tider fremover.......
 4. er intressert, men kan du legge ved bilde av innholdtfortegnelse, takk.
 5. Rått😊, nyter tråden din 👍
 6. Å, da har du funnet løsningen på problemet. Jeg hadde samme tilfelle med en Audi A4 jeg hadde der dekkene gikk i oppløsning. Mener dekkene var Continental piggfritt vinter hjul. Jeg var på reise opp fra europa med fullastet bil samt høy fart for å rekke ferjen fra Danmark. I Nord tyskland kom ristingen og den ble bare verre og verre jo nærmere Hirtshals jeg kom. De siste milene rullet jeg imellom 30- 40km. Var helt umulig å kjøre fortere. Jeg stoppet sikker hundre ganger for å se på dekk og andre ting, men alt så bra ut. Når jeg kom av ferjen fant jeg nærmeste Audi/WV verksted og det tok bilen inn med engang. Kort tid kom mekanikeren ut og spurte om jeg hadde lyst å se hva som var feil. Han tok å snurret rundt hjulene når kjerra stod på bukk og de rullet rundt som 8 kant. I tillegg var det enne dekket helt slitt bort på dekkflaten på 3x5 cm. Jeg hadde stoppet maange ganger og ikke sette dette. Samtlige dekk var ødelagt og nye styrekuler på begge sider måtte bytter. Det viste seg at vinterhjulene ikke tålte den høye farten og fullastet bil over lenge strekk. De fortalte at vinterhjul har max fart på 160km, men på veien oppover i Tyskland lå kånå i 180km med kjerra når jeg sov😊. Fant fram instruksjonboken og der var det notert at max fart var 160km, pluss på hjemme siden til Continental. Det er vel 10 år siden, men da forstod jeg hvorfor bilene har mulighet å sette inn max fart 😊.
 7. Dette har jeg: Lightweight Steel 6 Bolt Flywheel. https://www.alfaholics.com/race-parts/105-series/transmission/lightweight-steel-6-bolt-flywheel-117/
 8. Hei, Jeg kjører på lettet svinghjul fra Alfaholics med standard Sachs clutch på en trimmet 2000cc. Fungere fint og trenger ikke race clutch til min 160hk motor. Har handlet endel opp gjennom tidene hos dem. men nå er det mer eller mindre slutt. Bruker ClassisAlfa eller andre. Har opplevet feil med det de selger av "spesielt" der de skrive at det er høy kvalitet. På svinghjulet var det styre-tappene boret skjevt slik at clutch platen ikke passer. Fikset det selv med nye hull osv. Har opplevet det noen gange med spesial deler fra dem. Itillegg gir de ikke en kr i rabatt selv om en bestiller bra med deler som kommer i 5 siffer tall. CassisAlfa og andre gjør det. Var nede hos Alfa Service i Tyskland og de kunne fortelle at AlfaHolics var deres største kunder. Det som er så flott med Alfaholics er deres enorme spesial deler som er utviklet til 105 serie som er helt unik.
 9. Hei, Jeg har muligens removel tool (det nederste bilde). Finner jeg det så kan du låne det. Jeg er hjemme på lørdag og kan se om jeg finner det- ingen garantier :-)
 10. Dette er lik som de har i flere land i EU. Har biler på fransk skilter og når det kommer nye EU kontroll regler der nede så få vi de samme reglene 1-2 år senere.
 11. Gratla med ny Alfa inn til Norges land 👍👍. Det alt for mange som blir solgt ut, men heldigvis så er det noen som tar disse flotte bilene inn. Den så hel ut og vis du får med alle delene bør det være et kjekt og bra prosjekt. Er imponert av dere som hopper på slike prosjekter og redder disse. Takk skal dere ha. Det er vel stor fare for at den hadde ende opp som dele bil vis ikke du/noen hadde reddet den. Lykke til og hold oss oppdatert 😊
 12. Den ser meget bra ut. Gratla med flott GTA 😊 og at du har hjerte til å selge den...........
 13. Trist at dette skjedde med ny bil som var handlet inn. Nå blir det jo bra med full overhaling. Vet du om motoren har hatt reg reim havari tidligere?
 14. Kanon 😊, forsett med den god jobben du gjør. Setter pris på at du ville legge dette ut. Helt topp. GTA din ser meget pen ut.
×
×
 • Opprett ny...