Gå til innhold
Vi opplever for tiden problemer med enkelte bilder. Vi jobber hardt for å rette feilen!

Numero Uno

Artigiano
 • Innholdsteller

  86
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutro

Om Numero Uno

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Sotra

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hvorfor skrive en så utfyllende annonse og så ikke svare interessenter? Synd.... 😪
 2. Hei. Har du en antydning på pris? Jeg/alle vil jo ha bedt mulig bil til minst mulig penger 😁
 3. Alfa, Fiat og Lancia er ønsket 🙂 Noen som har noe i prisklassen 5-30.000 ?
 4. Hei. Har du litt mer info om den? Km-stand, rust etc. Hva inngår i småfiks før pkk?
 5. Heisann. Er det noen som har eller som vet om en bil til salgs til 10.000,- eller under? Være seg da Alfa Romeo, Fiat eller Lancia. Gjerne eu-godkjent.
 6. Kunne du lagt ut/sendt meg noen bilder av bilen? Gjerne av skadene etc. Hva må fikses på den for å få den på veien igjen?
 7. Har sendt mail/mld på denne flere ganger, men får ikke svar.....
 8. Selger delebiler hele eller i deler. Bil #1: Fiat Ritmo 65 CL 1982 modell 4 dørs. 82.000km Motor gikk rundt og kinnet på starteren for ca 8 mnd siden. Pent interiør. Alt av glass, lykter etc er hele. Som på "alle" Ritmoer er det rust. Bakluke er ødelagt. Selges hel 4000,- eller ta kontakt om du trenger deler. Bil #2: Fiat 1100 1962 modell Nesten komplett, mangler litt småplukk. Rust i bakkant. Selges hel for 3000,- eller ta kontakt for deler.
 9. Hallo godtfolk. Min sønn på 15 ønsker å kjøpe en bil til rundt 10.000,- eller billigere som han kan mekke litt på og bruke til øvekjøring/første bil. Han liker som seg hør & bør Alfa, Fiat og Lancia 🙌 Han er en kar som setter pris på tingene sine så bilen kommer ikke til å bli herjet med og vraket i første sving. Er det et prosjekt må det være noenlunde overkommelig for en ungdom. Gjerne veteranbil eller 80-talls, men helst ikke etter 2000-tallet. Send meg en pm om du har eller vet om noen som har en bil som passer til beskrivelsen.
 10. Uno er en sterkt undervurdert bil! Jeg har 3 stk og har hatt 4 til. Veldig lite rust faktisk. Mekanisk er de udødelige 😄
 11. Da ble den solgt til en hyggelig ungdom fra Askøy. Hans første italiener 🙌
×
×
 • Opprett ny...