Gå til innhold

Fulvia forever

Apprendista
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Fulvia forever

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Mission impossible.... Men hvilken som helst av BAT bilene holder for meg!
 2. Gratulerer med ytterst smakfull vogn! Läcker i sølv...
 3. Fest og baluba, sang og basar Har allerede kjøpt partyhatt og norsk flagg og vil bli å finne utenfor nærmeste Lanciapusher når den lander her! (Er glad det i det hele tatt kommer noe, Lancia har vel mer eller mindre ligget brakk de siste 10 årene så om den storsatsningen som er annonsert kommer ser det lyst ut!)
 4. Sant nok, når man ser hva MB auto i Bergen ønsker for sin: http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=7497326&sid=6aIM5LPI9681895&pos=5&tot=5 har jeg allerede begynnt å planlegge feriehuset i St.Tropez Lykkeønskninger oversendes herved
 5. Hoppla! Navn og epost adresse takk! (Om han tar inn en Fulvia....)
 6. Bare ett lite tips: Hvite Compomotive! sikkle,sikkle! Det finns også noen "Old school" design Ronal felger som hadde sett jæ¤%ig bra ud på Integrale, men har glemt hva de heter! Skal se når jeg kommer på jobb i morgen!
 7. Går å legger meg under sofaen litt jeg og tenker meg litt om ang livets store spørsmål, som f.eks treghet ved bilkjøp osv... Gratulerer med tøff tut-tut, kjøper den etter deg, jeg da! PM er sendt!
 8. Stemme! Var nok undertegnede det! Ikke kom å si at du kom meg i forkjøpet igjen og hentet den som var i Fredrikstad? (Sikklet mye på den blå x-reisekameraten din når den var annonsert tilsalgs i Oslo!)
 9. Du får gi beskjed når du ønsker å "trade" den inn i en fiiin, hvit Fulvia! Går rundt å verker etter Integrale for tiden....
 10. Glem nå den trøtte Golfen! Opel Astra OPC er alt du trenger! Sexy (litt iallefall) karroseri, morsom motor med 240 hester og endel av de rette lydene! Golf er for "voksne"
 11. Hei! Mitt råd vil være å la den videre komunikasjon foregå skriftlig, samt forlange alt som blir sagt av motparten fåes ned på papiret Med dette viser du også overfor motparten at du er seriøs samt det er lettere å bevise påstander som har dukket opp dersom det skulle bli nødvendig. (Kan også være fornuftig om du er ett brushode!) Husk pennen er mektigere enn sverdet! Lykke til!
 12. Dette er skummel lesning, tror jeg venter litt angående kjøp av brukt 156 særlig når importøren viser den holdningen den gjør.... En skulle tro at importøren gjorde sitt ytterste for å "renvaske" Alfa for sin noe rufsete fortid når det gjelder rustproblemer og utviste fleksibilitet, spesiellt om det dreier seg om en svakhet i konstruksjonen/påføring av voks. En kulans hvor importøren dekket minst 75% synes jeg ikke er ufornuftig. Blir litt krisemaksimering her men det finnes også andre ting å ta opp til vurdering; Dersom brukte 156 skulle få rykte på seg som rustbøtter, hva vil da skje med verditapet på bilen du allerede eier, osv...
×
×
 • Opprett ny...