Gå til innhold

panzhar

Primo Capo
 • Innholdsteller

  1 741
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  28

panzhar vant sist dagen den 20. mai

panzhar hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

262 Splendido

Om panzhar

 • Rang
  Primo Capo

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Tysvær

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nope.... Må finne ut om det er hall sensor eller MSD tenningsmodul som er ødelgat eventuelt flere ting. Får ikke gnist med original tenning, men skal prøve med alle kablene koblet til. Akkurat nå er kabelen som trengs til å få turtelleren til å virke koblet til MSD og ikke original coil. Kanskje dette spiller en rolle. I såfall er det bare å bestille ny MSD enhet. Bilen får likevel bensin noe den er avhengig av at det kommer et RPM signal. Skal forske litt på det, men har vært opptatt med pinsetreff og påfølgende nattskift.
 2. Det blir nok arrangementer på hotellet og, så været har ikke så mye å si. Gleder meg til å se giulia QV og høre ikke minst :-)
 3. Ja, MSD tenningskontrolleren får bare signal fra hall sensor og trykksensor i innsugsmanifold. Om den ikke registrerer rpm gir den ikke gnist. Skal eventuelt prøve å fyre med original tenningsECU, men fordeleren er innstilt til MSDen så vet ikke helt om det er tilrådelig. Skal iallfall se om den gir gnist i løpet av dagen.
 4. Neeei!!! Bilen gir ikke gnist da den ikke lenger registrerer hall sensoren i fordeleren. Den har virket fint frem til i går. Hallsensor virker og alle koblinger er gått over så tror det er MSD enheten som har et problem. For......arget!!!
 5. Håper det. Vært mye styr i dag etter bytte av bensinpumpe. Har byttet olje i dag og sliter med å få start. Tror muligens jeg er tom for bensin. Hehe. Får fylle litt i morgen og se hvordan det går.
 6. Byttet bensinpumpe i dag og filter. Like før slangen sprakk, så det var nok en god ide 😬
 7. Flott bil! Skulle nesten hatt en sånn som feriecruiser med familien :-)
 8. Alfisti.net har jo en del. Extreme-tuning.bg har og en del. Rimelig og VELDIG bra kvalitet. Jeg har en eksosmanifold og downpipe der ifra.
 9. Jeg ville gått for CSC, pga at de normalt sett har gode produkter. Ser ut som de er litt billigere og...
 10. Jeg ville og tatt ut vindu foran. Her kan det være mye moro. Ellers kan corroless anbefales og ferrobet, men alle har sine favoritter som du sier :-)
 11. Bilen var på EU kontroll og må kun få høyre lykt justert for å gå igjennom 😊Ny motorstyring fungerer meget godt, men kan nok med fordel finjusteres.
 12. Interiør med unntak av dørtrekk er ferdig. Tak og A og B stolper har blitt trukket i alcantara. Ble meget god fornøyd, men må finne på en fiffig måte å skjule det faktum at jeg måtte kutte i taket for å få det til å stemme. En tøystripe med det italienske flagget eller noe 😊
 13. Sikker på du ikke vil ha den selv? 😊
 14. Nei takk. Får koble til en ekstra coil og tenke at de 2 som gir gnist er det definitivt ikke :-)
×
×
 • Opprett ny...