Gå til innhold

panzhar

Primo Capo
 • Innholdsteller

  1 700
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  19

panzhar vant sist dagen den 17. mars

panzhar hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

197 Eccellente

Om panzhar

 • Rang
  Primo Capo

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Tysvær

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Du har et eget talent å skaffe fete felger😄
 2. Hva med å sette opp en sum som trengs for å holde liv i forumet. Så kan vi donere opp til denne summen? Om det fordeles over noen titalls medlemmer kan det ikke bli så all verdens.
 3. Det skulle en tro. Men det han foretrakk var å tilpasse dører først, slik at man slapp dette etter at bilen var lakkert. Det er vel byen mest velrennomerte lakkverksted dette her, så satser på det vet hva de snakker om. Vinduer og dørhåndtak har jeg ikke på.
 4. Nei er du gal? :-) Jeg grunner der jeg har måtte pusse gjennom, og har et tynt lag grunning for å se etter feil i pussearbeidet. Jeg har fått time til lakkering den 23 april! 😃 Men dørene måtte visst på igjen.
 5. På tide med en update. Bilen er ferdig sparklet og hele bilen med unntak av støtfangere og sideskjørt er pusset ned. Så nå holder jeg på med dørene og bagasjelokk for å få disse slette og fine. Bare litt småplukk før det kun er fiks av glassfiber som gjenstår før bilen skal lakkeres. Håper den er klar i løpet av en måned 🙂
 6. Har hørt om redline og, men det ble etter at jeg hadde fylt på valvoline så da blir det sånn :-)
 7. Jeg har brukt valvoline 80W90. Fikk denne anbefalt på ett eler annet forum en gang i tiden. Fungerer bra, men er den ideell??
 8. Jeg føler sideskjørtene som følger med sportpacken er viktige for å holde rusten i sjakk på kanalene på 156. Løp og kjøp! Skjuler rusten bra og bilen ser MYE bedre ut og :-)
 9. Likte felgene jeg, men for sikkerhetsskyld mener jeg du burde selge felgene til meg på ett eller annet tidspunkt 😁
 10. The 20 year rule isn’t implemented yet 😊
 11. Har vært på pinsetreff i telt selv jeg. Uproblematisk det 😊
 12. Tror det skal være en igjen iallfall. Vi skulle få resten har du ringt og hørt? Uansett er det både telt og hotell tilgjengelig 🙂
 13. KUN og kun utelukkende denne. Ikke NOEN annen automatolje eller hydralikkolje ditt lokale verksted kan finne på å helle i.
 14. Av grunner vi ikke vet er arangementet forsvunnet fra facebook, MEN det er på ingen måte avlyst. Vi får se om vi klarere å trylle det frem igjen :-)
 15. Var heldig å få prøve stelvio QV hos Haugaland bil. Herlig motor i disse bilene og enda bedre i Guilia vil jeg tro :-)
×
×
 • Opprett ny...