Gå til innhold

panzhar

Primo Capo
 • Innholdsteller

  1 747
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  31

panzhar vant sist dagen den 19. august

panzhar hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

273 Splendido

Om panzhar

 • Rang
  Primo Capo

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Tysvær

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er det du som hadde en evoluzione tidligere?
 2. Fikk endelig luftet bilen og hadde den med på gatebiltreff av alle ting😄 særlig de manglende bakbremsene i felgene bak fikk mye oppmerksomhet.
 3. Det er viktig av arrangører å promotere arrangementene sine, og få dem ut i diverse kanaler. KARN er flinke å hjelpe til med det forutsetter at de som steller i stand arrangementer etterspør dette og.
 4. Endelig start på bilen og den blir forhåpentligvis å se på motorama i Stavanger i slutten av måneden 🙂 Synderen var en jording på motoren, skulle vel ha sjekket det før, men med symptomene virket det være noe annet 😕
 5. Hmm! Jeg fikk gnist ved å turne motoren og koble disse til gammel ECU. Kjøpte derfor ny MSD, men fortsatt ikke gnist. Tenker derfor at sensor ikke gir helt rett signal og har bestilt ny sensor. Noen som vil kjøpe en i praksis ubrukt MSD 6530 for 3500? :-)
 6. Har i dag endelig få tid til å feilsøke mer. Original ECU gir gnist, så hall-sensor og original ECU er ok. 5V signalet kommer helt frem til MSD boksen. Så da er det nok denne som har tatt kvelden :-/ Ny bestilt. Det er vel det minste problemet å skifte iallfall.
 7. Nope.... Må finne ut om det er hall sensor eller MSD tenningsmodul som er ødelgat eventuelt flere ting. Får ikke gnist med original tenning, men skal prøve med alle kablene koblet til. Akkurat nå er kabelen som trengs til å få turtelleren til å virke koblet til MSD og ikke original coil. Kanskje dette spiller en rolle. I såfall er det bare å bestille ny MSD enhet. Bilen får likevel bensin noe den er avhengig av at det kommer et RPM signal. Skal forske litt på det, men har vært opptatt med pinsetreff og påfølgende nattskift.
 8. Det blir nok arrangementer på hotellet og, så været har ikke så mye å si. Gleder meg til å se giulia QV og høre ikke minst :-)
 9. Ja, MSD tenningskontrolleren får bare signal fra hall sensor og trykksensor i innsugsmanifold. Om den ikke registrerer rpm gir den ikke gnist. Skal eventuelt prøve å fyre med original tenningsECU, men fordeleren er innstilt til MSDen så vet ikke helt om det er tilrådelig. Skal iallfall se om den gir gnist i løpet av dagen.
 10. Neeei!!! Bilen gir ikke gnist da den ikke lenger registrerer hall sensoren i fordeleren. Den har virket fint frem til i går. Hallsensor virker og alle koblinger er gått over så tror det er MSD enheten som har et problem. For......arget!!!
 11. Håper det. Vært mye styr i dag etter bytte av bensinpumpe. Har byttet olje i dag og sliter med å få start. Tror muligens jeg er tom for bensin. Hehe. Får fylle litt i morgen og se hvordan det går.
 12. Byttet bensinpumpe i dag og filter. Like før slangen sprakk, så det var nok en god ide 😬
 13. Flott bil! Skulle nesten hatt en sånn som feriecruiser med familien :-)
 14. Alfisti.net har jo en del. Extreme-tuning.bg har og en del. Rimelig og VELDIG bra kvalitet. Jeg har en eksosmanifold og downpipe der ifra.
 15. Jeg ville gått for CSC, pga at de normalt sett har gode produkter. Ser ut som de er litt billigere og...
×
×
 • Opprett ny...