Gå til innhold

Alfa_166

Apprendista
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutro

Om Alfa_166

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg synes det er vanskelig å sette en pris. Bare kom med seriøse bud så vil dette bli vurdert.
 2. Hei Vurderer å selge min Lancia Delta HF Integrale fra 1989. Det står 190 000km på tellern, Bilen har begynt å få noe rust. Jeg ønsker å selge den da jeg får ikke tid å ta vare på den. Det følger også med 16V motor og panser. med tilhørende girkasse og diff. Bilen er ikke EU godkjent. Jeg importerte denne selv fra Frankfurt i 2012 og den er norsk registert på regnr: HF 26059 Gi bud. Bilen står i Stavanger og jeg kan kontaktes på 93041265
 3. Hei. Noen som har erfaringer med ECU pinout til Lancia Delta HF Integrale 8v. Ser i manualen for 2000 i.e turbo engine Lancia Delta 4WD / Prisma Ser det mangler beskrivelse av noen pinout er på ecu en. Er det noen som vet hva de forskjellige går til? Er det samme som på Lancia Delta 4 WD 2000 i.e? Ser i manualen at pinout nr 16 , 22 og 35 ikke er beskrevet! Tanken er å lage en overgang til datasprut.
 4. Alfa_166

  Megasquirt

  Noen som har kunskap til megasquirt og Integrale 8v 1989 mod. Har en chip liggende men siden det ikke er lamda på denne er jeg litt usikker. Kunne tenke meg å prøve megasquirt , men har lite kunskap og hadde vært greit med et start map og gjærne noen tegninger på oppkobling
 5. Noen som har erfaring med utstyr til mapping av orginal ECU fra RP Labs http://rp-lab.com/
 6. Bilen er i grei stand nå. Ingen rust Har akkurat reparert litt etter turen hjem. Vedlagt bilde. Støtdemperen knakk i lageret. Så en nødløsning ble på et dekk verksted å sveise dette for å komme seg hjem. Kjørte 120 mil med sveiset demper. Så har skiftet ut alle dempere og og lager. Tatt registerreim skift. Hjul lager er byttet. og div filter. På hjemreisen datt glasset ut av den ene lykta. Dette er nå skiftet, men en utfordring å få tak i Har også en eprom liggende. Så blir vel installert engang etter vinteren. Fikk skilter på den i går så har jo noen tanker om hva som må gjøres. Mene vil ikke gjøre for mye, skal være mest mulig orginal. Har noen elektriske utfordringer. Alt virker av det elektriske men når jeg bruker mye strøm eks varme vifte og blinklys detter voltmeteret, over lengere tid lyser ladelampen. Men skrur jeg av vifta igjen er den på 12V.
 7. Bilde av Integralen Kommer med flere senere. Har ikke akkurat vært noe pent vær å ta bilde i det siste..
 8. Da var Integralen godkjent på HF skilt Det hadde kommet nye regler 15.09.12 ang bruktimport av bil fra EØS. Alle biler godkjent i et EØS land bruker samme godkjenningen i Norge. Var litt diskusjon om katalysator, bilen ble godkjent uten katalysator og CO fra 1 - 2% fra teknisk skjema i Lancia verkstedhåndbok.
 9. Lybra sett fra Hundvåg til Stavanger sentrum kl 0700 på belgiske skilter
 10. Noen som kan måle Ohm på vifta til coupe en? Når vifta går mister jeg spenningen på voltmeteret og spenningen forsvinner fra cd spiller. Kan noen måle hvor mange ohm det er i viftemotoren? Så jeg kan simulere denne & se om det hjelper! Måles fra rød kabel inn til motor og svart kabel ut til resistor som står øverst med vifta!
 11. Har bestilt time for enkeltgodkjenning da dette tok lang tid, var det lang ventetid. Har fåt time 6 desember. Skal gi en oppdatering hva som skjer der. Bilen har tysk typegodkjenning. Nr 2 på VIN plata, begynner ABE! Så jeg kan ikke skjønne at det skal være noe problem. Men det kommer ann på hvem du snakker med og treffer.
 12. Har ikke fått noe endelig avgiftskrav. Mene en indikasjon på rundt 40 lapper.Har ikke fått den registrert enda.
 13. Noen som har Tyske typegodkjenningspapirer ABE 627/5 til Lancia Delta integrale 1989 8ventilert?
 14. Snakket med en ny kar på vegvesenet . Fikk dette skriftlig : Du trenger ikke fremvise typegodkjenning. Bilen er fra 1989, og enkeltgodkjennes dvs. alle tekniske data blir lagt i manuelt av oss. Er vist forskjellig hvem du snakker med. Da er time til enkeltgodkjenning bestilt, så får bare krysse fingrene
×
×
 • Opprett ny...