Gå til innhold

bev

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  128
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutro

Om bev

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Haugesund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tror dette skal være komplett. Innkjøpt for en del år siden for å bygge servo på gtv6, men det kokte i kålen. 3000,- eller bud.
 2. Mangler både fremre og bakre del av plast-innerskjerm.
 3. Selges samlet, se facebooklink for annonse på Fiat & Alfa bruktbil og deler: https://www.facebook.com/groups/323185027822019/
 4. bev

  Frontrute farget?

  Har prøvd et bilglassverksted, men bør kanskje prøve flere.
 5. bev

  Frontrute farget?

  Highwoodalfa videresendte til ruteleverandør. Ca 200 gbp for ruta, det samme i frakt.
 6. bev

  Frontrute farget?

  Jeg skal bestille frontrute til Bertone og Integrale fra England (om ingen andre har et bedre forslag til leverandør). Jeg blir da spurt om jeg vil ha «clear» eller «tinted». Sistnevnte er mest fristende, men kan dette lage trøbbel med biltilsyn eller EU? Frakten er dyr, så vil helst unngå feilbestilling...
 7. Jeg brukte Castrol Edge 10-60 på min 12v etter råd fra lokalt verksted. Forbruket minket da. På min RS2 ser jeg at oljetrykket har steget merkbart med 10-60, så der går jeg tilbake til 5-50 igjen.
 8. Jeg har et 200l fat stående i garasjen som jeg handlet inn under bertone-restaurering. Det var til veldig god hjelp da, for effekten er veldig god både til rust og de fleste typer lakk. Senere har det blitt relativt lite brukt, for med smådeler som skruer etc blir det litt styr å ha det i det store fatet, og det blir da ofte til at jeg blander litt sitronsyre i et lite beger og lar det ligge noen dager. Summa summarum vil jeg påstå at effekten nok er bortimot slik som de lover, i praksis er det noen hensyn å ta (bl.a. er det noe med å ha slike kjemikalier stående i en garasje der barna ferdes).
 9. Fine seter til -91 Delta ønskes. Ikke evo. Alt av interesse så lenge de er i flott stand.
 10. Brembo. V. foran. Byttet ut grunnet at den hadde "grodd seg fast". 250,-
 11. https://www.subito.it/vi/111819046.htm 100 euro i frakt. God service så langt. Om kvaliteten på felgene er bra er jo noe usikkert, men kan gi tilbakemelding når de er på plass.
 12. Takk for forslag, ikke helt det designet jeg ønsker. Fant en felgbutikk i Italia som kunne sende opp hit, så ordnet seg.
 13. Felger til 8v kat ønskes. 4 bolts. Helst speedline corse eller lignende 17 toms, men alt kan være av interesse.
 14. bev

  ECU 3.0 V6 12V

  Bosch Jetronic fra Alfa 75. 1000,-
×
×
 • Opprett ny...