Gå til innhold

diritore

Capo
 • Innholdsteller

  810
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

diritore vant sist dagen den 2. juni 2019

diritore hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

22 Buona

Om diritore

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Om du er for sent ute - Ønsker du å bruke kjøretøyet, må du med en gang bestille time hos et godkjent verksted/kontrollorgan og få kjøretøyet EU-godkjent. Husk at dersom fristen er utløpt må du få kjøretøyet fraktet til kontroll siden det har bruksforbud.
 2. Gratulerer så meget. Hvilket verksted ble brukt?
 3. https://www.dn.no/samferdsel/tesla/fiat-chrysler/bil/ft-fiat-chrysler-betaler-flere-hundre-millioner-euro-til-tesla-i-et-nytt-samarbeid/2-1-582663
 4. Jeg hadde en Rød Q4 med regnr. DK99888. Kjøpt av en hyggelig herremann på vestkanten. Bilen ble handlet inn som et prosjekt med oljelekkasje på motor, gir, tannstang og bakaksel + at den trengte nye registerreimer. Alt dette pluss litt smårusk ble utbedret i en kald garasje på vinterstid, huffameg... Bilen ble brukt i nesten to år og planene videre var ly lakk, etter en mislykket lakkjobb av tidligere eiere. Desverre ble dette aldri noe av. Jeg var siste bil i køen, som stod stille på ring 2, en fin vårdag husker jeg. En bil kom bakfra og kjørte rett inn i 33en. Den hadde såpass moment at jeg ble dyttet inn i bil foran i køen. 33en så ut som et trekkspill, med flere dører som ikke lot seg åpne og knekk i takkonstruksjonen 😩 Planen var egentlig å selge den som delebil, desverre så endte den hos huggern.
 5. Har en kompressor liggende en eller annen plass, trur eg. Skal ta en titt så snart det lar seg gjøre, har ikke brukt den selv så jeg vet ikke om den virker.
 6. Så da har de fleste bilene "feil" på eksosannlegg, bremser og understell osv. også da eller?
 7. Jeg velger å betrakte dette som svada så lenge det ikke følger med dokumentasjon på denne påstanden.
 8. Bor i Oslo men skal muligens forbi dere til uka, kanskje jeg kan plukke den opp da. Er verkstedet i drift enda?
 9. Jeg trenger en orginaljekk til Spider/GTV916, finns det i beholdningen?
×
×
 • Opprett ny...