Gå til innhold

Anders Erling

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  170
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Anders Erling

 • Rang
  Uno dei ragazzi
 • Bursdag 16.03.1968

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg behøver å få vite hvor jeg kan leie en stor bilhenger (altså en henger for frakt av bil) i Oslo/Akershus regionen. Det hadde vært hyggelig med litt henvisninger. Love, Anders Erling
 2. Jeg behøver å få vite hvor jeg kan leie en stor bilhenger (altså en henger for frakt av bil) i Oslo/Akershus regionen. Det hadde vært hyggelig med litt henvisninger. Love, Anders Erling
 3. "Salget av Alfa Romeo har mildt sagt vært labert de siste årene" I forhold til hva? Tidligere år? Salget har jo eksplodert med lanseringen av 156!. Eller tar jeg så feil??
 4. Var inne på http://www.blocket.se Søkte på "Alfa Romeo", "inntil 1981" og "Hela Sverige". NB, må inn og søke i et län for å få tilgang til muligheten for "Hela Sverige". Krøkkete søkemotor. Men det ble endel napp ja. God helg.
 5. I forgårs så jeg denne parkert ved Thune, i Oslo. Jeg vet ikke hvem som eier den...kanskje noen her. I allefall ble jeg på godt humør av å se denne. http://anders.phoney.no/AlfaWebBilder/Alfa1750_1.jpg http://anders.phoney.no/AlfaWebBilder/Alfa1750_2.jpg
 6. Haha,hvorfor egentlig?bruker gensere å bli sånn? Nei, men der er slik en kjennes i øya, trukket langt ut!
 7. Men spørsmålet gjenstår. Hvilken Alfa modell eller "studie" er dette. Lyktene får meg til å tenke på å dra på en høyhalset genser som er litt for trang i halsen!
 8. Min tur! Jeg heter Anders Erling Gjersøe. 36 år. Bor på Slemdal i Oslo, hvor jeg er født og oppvokst. Utdannet økonom, så jeg jobber naturligvis med grafisk desing og produksjon. Får barn nummer 2 neste måned. Det startet med 147 i 2001. BP 64023! 2.0 og Selespeed. Første barn og 156 SW. [glow=red,2,300]Måtte bare ha 75! Rød '86 2.0[/glow] Mye rust, og da høsten kom var det rett i garasjen med den, og til bleieskift. Drømmer om en mekkegarasje og en løftebukk.
 9. Apropos skilt... 156'ens og 147'ens plassering av forskiltet litt til venstre og på snei, har spart meg for mye bompenger. Dette virker kun om man velger filen med lykten og kameraet på høyre side. ....er dette umoralsk?
 10. Jeg fikk noe som het Misson 20 eller 19, hos AGA for MIG sveis.
 11. Jeg hadde valgt en veldig pen og strøken bil med liten motor. En Alfa, så klart
 12. Et råd angående 147! Don't! Jeg skulle gjøre det selv, men uten dobbeltleddede fussilifingre, endte jeg opp med å røske av hele pæreholderen. Selvgjort ble dyrt, noen tusen.
×
×
 • Opprett ny...