Gå til innhold

155Q4

Artigiano
 • Innholdsteller

  76
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om 155Q4

 • Rang
  Artigiano

Profilfelter

 • Nettside
  http://www.rdlx3m.com

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  OzlO
 1. Sia er desverre under update. Men det kommer opp om ikke så veldig lenge.. bare jeg får tid:)
 2. hehe. er rått å kjøre væffal... snø først i høyde av 1.20 kan begynne å stoppe meg
 3. er faktisk det:) turboen hyler som om den lader 10bar. og når jeg slepper gassen samles det så mye luft fra IC'en og tilbake at flere lurer på om jeg kjører med dump ventil.. Tull sa jeg:) this is the reel shit!
 4. Da var det fixa. Jeg stilte stempel 1 på top. og ALLE andre reimer med streken på seg rett opp. og den starta jaggu:) Ingen vibrasjoner heller. så det ser ut til at det stemte. Jeg skjønte i grunn INGENTING av den tegninga på pdf.en nen faen så mye info som ligger der jeg måtte finne ut av selv i desember...
 5. 155Q4

  alfasud ti

  Om jeg bare kan rette litt her: Den gule suden som var bredda var min for ca 5 år siden. Jeg kjøpte den av en kar som hadde den stående i 2år på gata. og begynte selv å bygge på den uten å rekke å bli ferdig. Ble senere solgt til en knøl som kjørte bilen med race slicks på snøføre eller hva det var og parkerte seg fint mellom no lyktestolper. Men den blå der. Etter det jeg skjønte finnes den ikke lenger. Den brant vel opp til ingenting allerede mens/før jeg fikk tak i min.. Stemmer det?
 6. Motoren er fortsatt den originale 2.4TD men den går nå på 1.2bar i trykk fri eksos. konfilter og oppjustert diesel pumpe. Jeg har fortsatt samma kreftene fordi jeg har dreva NED diffene mine når jeg gikk OPP i str. på dekka. Kjører jeg ned i lav-serien kan jeg tenke meg at jeg kansje har 700NM ellerno:) Tredobler kreftene omtrent med lavserien i forhold til originalt
 7. Fant ut av det. Jeg glemte å jorde den store kablen til motoren :).. Bilen funker for pokker:) starter å går og shit, nå må man bare få solgt den:)
 8. mellom 1500kr og 2.000kr er egenandelen din på en forntrute hvis du tar forsikringa. ELlers vil det glatt koste deg ved 8k inkl. montering
 9. huh=?. nei.. bort midt i oslo sntrum jeg:) Ghettoløkka på sofienberg. Hvordan det? men SKAL handle:) vi selger 2 leiligheter i oslo og en hytte i ås og kjøper et bigass schwært jævla hus et sted på landet. skal jeg bygge en monster garasje:)
 10. endelig som jeg har satt sammen motoren og alt. FØR jeg monterer på plass transferkassa og forstillinga vil jeg gjerne prøvestarte bilen. Det vil den ikke. Testa med strøm direkte på batteriet . da snurrer den. men vil ikke på nøkkern. Det er 2 stk. releer som er koblet sammen som jeg TROR er til coilene. de står å tikker som et helvete. høres nesten ut som en liten kompressor inni der... Hva kan det være ? Noen som har vært borti dette? har strøm overalt ellers. men vrir jeg på nøkkern tikker ikke startern inn i det heletatt..
 11. hehe. da har jeg utkonkurert dere for lengst.
 12. noen som nevnte oe med traktor?? Også fått meg sidepipes på begge sider...
 13. 155Q4

  alfasud ti

  Fet den kjerra di ass:) men du mangler noe da. 15cm bredding og 10x15" felger:)
 14. fant du ut av problemet?.. Min ruller ut av garasjen i kveld. ennå usikker på om den starter. Stått demontert siden begynnelsen av desember. morro å sette sammen NÅ lissom... Faen er så lei!
×
×
 • Opprett ny...