Gå til innhold
Det er planlagt vedlikehold og oppdatering av forumet de neste dagene. Dette kan resultere i treghet eller korte perioder med utilgjengelighet. Vi beklager på forhånd ulempene dette måtte medføre. ×

Landmann

Don
 • Innholdsteller

  7 068
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  49

Landmann vant sist dagen den 23. oktober 2019

Landmann hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

593 Magnifico

Om Landmann

 • Rang
  Don

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

En enkel statusoppdatering

Se alle statusoppdateringer av Landmann

 1. Hei, grunnet mye reising i det siste har jeg ikke fått fulgt opp Kappa-tråden. Fremdeles litt interessert? Jeg har noen bilder som er for store til å lastes opp her, så jeg linker til dem her:

  https://we.tl/Y2TwTSXRgM

  Gjorde et forsøk med "reparert" bensinpumpe her om dagen, bilen startert lett, men det var lekkasje ved bensinpumpa.  Den trenger altså en ny bensinpumpe, evt. skal jeg prøve en fix på den gamle.  Dyrt å få tak i nytt i Norge, men finnes på Ebay til et par-tre tusenlapper. Usikker på om jeg vil spandere det. Brukt har jeg ikke klart å oppdrive her på berget.

  Ellers er det følgende mangler jeg vet om som ikke har vært nevnt før: håndbrekkwire sitter fast og må byttes (en for hver side), bremseklosser bak bør byttes, klimaanlegget mangler gass, vindusheis høyre side foran er koblet ut da den virker bare sporadisk og man risikerer å ikke få vinduet opp igjen.

  mvh Sverre

  1. Landmann

   Landmann

   Hei igjen - og takk for både fine bilder og melding. I mellomtiden er det mye som tyder på at jeg har lekt Florence Nightingale så langt at jeg sitter med en kult-Saab 900 2.1-16v i fanget (denne avgjørelsen er ikke i havn ennå fra min side). Bilen er del av en bilpark fra en nylig avdød, eksentrisk arkitekt.

   Jeg har en bilinteressert kjenning, hvor jeg har prøvd å få ham til å fange interessen for Lancia'n , men han er motvillig... (Vi bor begge i Troms.)

   Du bør jo legge ut alle bildene på forumet, det MÅ jo finnes interesse i nærområdet ditt for en slik sporty og praktisk bil.

   Så akkurat nå er jeg dessverre ikke aktuell som kjøper...

×
×
 • Opprett ny...