Gå til innhold

Landmann

Consigliere
 • Innholdsteller

  6 966
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  49

Landmann vant sist dagen den 23. oktober

Landmann hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

542 Magnifico

Om Landmann

 • Rang
  Consigliere

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg ser av bilder på finn.no-tråden i skravlerommet at noen har foreviget rust med kamerabilder så det holder 😖
 2. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=162260041 Skal vi gjette på "veivsensoren" som årsak til null start 👊🙂
 3. Landmann

  GTV 916

  @lyng Tøff garasje med det rette "interiøret": bildeler på veggen, Alfa på gulvet og ett (eller to) råskinn av en italofil MC som nabo til kjerra. Et skikkelig entusiaststed.
 4. Det ligger en god del skriverier om denne 75'n på nettet i svensk språkdrakt och i motortidningar. Jeg trooooor det sitter en oppjazzet 3.5 Busso i den. Bilen har hatt ulike lakkfarger gjennom årenes løp - og den har angivelig vært registrert på svenske skilt (bilder fra alfapower.nu)
 5. Flott karosseriform på coupéen, flott lakkfarge - og jeg liker bakre sidevindu; den gir coupéformen 🙂👍 Mht å endre på "trepanelene" - nå skal ikke jeg kuke til idéen din, men - vil ikke en fargeendring komme i konflikt med bilens øvrige interiørfarge. Den mørkegrønne fargen finner du jaggu ta meg fa... ikke mange steder - og den ville jeg beholdt nettopp for å fremheve nettopp coupéens egenart. Og videre - jeg tror at interiørdesignerne gikk 137 runder med seg selv og andre før de landet på feik mahognifisert edeltre i plast sett mot den grønne fargen. Noen vil synes dette er hakket harry, men ære til fagutdannede designere - og kanskje lar du det som er forbli. Jeg applauderer fake wood og mosegrønt interiør i en herrrrlig combo 🥁🤘🙂
 6. Ta bilder av hele kjerra! En coupé kan vi like 😁👍
 7. Kjøp! - så berger du og får samtidig sirkulasjon på delene i nattbordskuffen din 👊
 8. Fikk kontakt med eier. Den 155'n gikk dit de fleste Alfa'er går... på "tippen". Og jeg har ikke lov å skrike ettersom skroten har tidligere mottatt to av mine uten at jeg hadde vett til å pelle av nødvendige deler for framtiden.
 9. På noen bilmerker er spjeld og varmevekslere konstruert slik at de "klar" for både elektronikk og vaiere. Takk for tips om Bergen og finn.no.
 10. Ok. Jeg har elektronisk, der elektronikken og displayet lever nå sitt eget liv. Jeg vet ikke om den manuelle er bolt-on på spjeld og varmeveksler. Vet du?
 11. Har du manuell styring eller elektronisk styring av kupéluft?
 12. Kjørte du tanken tom?
 13. Jeg har lest ( = har ikke gjort dette selv) at alternativet til å kode nye nøkler er å la nøkkelen med transponder forbli i bilen. Jeg har videre lest at noen fester den under plasten ved tenningsnøkkelhullet. Så bruker man de nyslipte billignøklene som normalt.
 14. Tvert i mot; det er høyst relevant hvilken bil dette dreier seg om - eller for å være mer presis - hvilken bilmodell herunder år. Å kjøre fortidens diesel eller bensinbil (der begrepet fuel cut var synonymt med gjen'stoppa drivstoffilter) så ville man aldri oppleve at temperaturen sank på tur ned Vika-fjell. Hver gang stempelet valset rundt i sylinderen og det var antydning av drivstofftilførsel - så smalt det noe så inn'åt helvete i sylinderen og derav temperaturutvikling. Denne temperaturutviklingen forplantet seg til kjølevæsken og vips - så var temp'en der den skulle være på dæsjboardet. Men @ODDATLE har rett i sin antagelse at jeg er globalt miljøvennlig: jeg kjører bare gammalt ræl. (- nå venter jeg spent på info om kjerra til @Jan-kåre : Kjære G... i skrothimmelen, gi meg rett i min belæring! Eimæææn 🤩 )
×
×
 • Opprett ny...