Gå til innhold

Landmann

Consigliere
 • Innholdsteller

  6 697
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  37

Landmann vant sist dagen den 15. mars

Landmann hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

431 Splendido

Om Landmann

 • Rang
  Consigliere

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Travers og vinduspussermotor... prøv www.autodeler.co.no først, deretter bilhuggerne. Hva heter travers-delen på inglese? Og helt til slutt, finner du ikke travers hverken her eller der så send meg en pm; jeg får gå i tenkeboksen om jeg behøver den jeg har liggende på lur (uskadet og uten rust). Tung sak, som må sendes pr post. Og finalissimo: hvorfor behøver du vinduspussermotor?
 2. Javisst - det tryggest er vel det sikreste 👍 Jeg vurderte bulken (og evt. gjenoppretting) i fht hva Statens vegvesen sier i fht rustomfang på f.eks kanaler relatert til kjøretøyets sikkerhet. Men nå beveger jeg meg farlig over til budsjettstadiet i bilhold (på flukt fra originalpolitiet).
 3. Bytte? Hva med å rette disse bulkene ut? Eller er kanalen kjeks på innsiden? Punktsveis en kraftig skive - og deretter bruke Biltemas glidehammer 19-906 til kr 199,-.
 4. EricTheCarGuy says... the best ones on the front.
 5. Shit... Kilde: https://www.tirerack.com/tires/tiretech/techpage.jsp?techid=52
 6. Flåtters 🙂👍 Nå kjører vi en menighetsundersøkelse. Hvorvidt feil svar gir himmelferd eller gir skrens rett til hæl... gjenstår å se.
 7. Hadde vært spennende med en anonymisert spørreundersøkelse mht dekkplassering. Hvem vet hvordan en slik kan opprettes?
 8. Litt til for å nøre oppunder (før jeg påny går og fortsetter med montering av usb-lader i en 90-taller)
 9. Hehe... da er debatten i gang 😁👏 Dette sier en jäkel från öst om de beste lissene foran 🤒 – Det är livsfarligt att använda däcken på fel sätt. Det är rent idiotiskt att folk inte vet det, säger Jorge Castro, marknadschef på ABS Wheels ...og en annen jäkul i samme artikkel: – Det är viktigt att montera dom bästa däcken bak för att undvika slitage och sladd. Detta gäller oavsett om man kör med fram eller bakhjulsdrift, säger ABS Wheels VD, Andie Lahdo. (Källa: https://www.aftonbladet.se/bil/a/3A7m0/felmonterade-dack-fara-i-sommartrafiken )
 10. 😁👏 det har du rett - og i ordet "diskusjon" ligger blant annet tvilen og/eller den presenterte "sannheten" på hver side av bordet. Om sommeren levner jeg ikke tvilen en tanke; de beste foran. Om vinteren også - de beste foran. Men så opplever man noen skrekkepisoder - og da kommer tvilen snikende og hvisker i øret. Jeg har hatt noen få skrekkepisoder om vinteren med tungt lastet tilhenger som ligger og pusher i to'ern. Da er rådyra go'e når ræva har minimalt med feste. Men som far' min sa: Ha'ru då'lie sko - så få'ru gå deretter åsså.
 11. Jøss... har jeg nevnt dette før 😏 (Begynner å likne på "tråling" i allerede avfisket vann). Jaja... demensen lenge leve.
 12. En erfaring, som kan være verdt å dele! Jeg har alltid vært svoren tilhenger av å ha dekk med best mønster og best gripeevne (les: pigger) foran. Argumentet for egen del har vært styreevne og bremsevirkning gitt at bremsene tar hardest/mest foran. Og de beste dekkene har kommet foran uavhengig av forhjulsdrevet eller bakhjulsdrevet bil. 😇 Men så ha'rei seg slik serru at jeg håndterte en tung en faan med bahjulsdrift i ettermiddag; ishinne på asfalten, djævelsk lang nedoverbakke og de beste lissene i front. (Sandalene i ræva var någet nedslitte både mht pigger og mønsterdybde, men likevel innenfor forskriftenes krav til såvel antallet pigger og mønsterdybde... tror jeg sånn sirkus.) 😏 Midtvegs i bakken får bakken brått en krappere helning og farten øker. Og der satt jeg, med kjerra i gir og grei motorbrems. Over den berømte bakkekulen så økte farten merkbart og motorlyden tydet på at motorbremsen jobbet som f... og tru'ru fa... meg ta at jeg brått fikk en salig sleng med ræva ut i grønn sektor og fronten på tur til frontal parring. Inn med klytschjien og febrilsk ratting og oppretting. Jeg berga meg! 🤢 Cluet var at helningen ga fartsøkning samtidig som motorbremsen jobbet mot. Og vips løsnet veggrepet på bakhjulene og jeg fikk sleng. Så nå veit jeg det: de beste dekkene bak på bakhjulsdrevet bil kan ha mye for seg på glatt føre og motorbrems. Men om jeg bytter - eller bare har fått mer kunnskap uten å omsette dette til praksis og læring vetta f...
 13. Rødere enn denne kan det vel ikke bli 👏🙂 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=141472783
 14. Hva med den lokale bilhøgg'ærn? Jeg har mange ganger klippet av hunn- og hannkontakter med en dugelig beta ledning på begge sider - og slik "reparert ødelagte kontaktpunkter. Krympestrømpe og litt loddetinn - og der var du i mål. 🙂👍
 15. Ja, en tysk ZF, mer nøyaktig en ZF 4HP20 i bensinutgavene før FL. Denne finner man i mange franske bilmerker. Her er en liste over aktuelle biler med nevnte ZF-kasse. https://en.m.wikipedia.org/wiki/ZF_4HP20_transmission
×
×
 • Opprett ny...