Gå til innhold

Andy156

Primo Capo
 • Innholdsteller

  1 366
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Andy156

 • Rang
  Primo Capo

Profilfelter

 • Nettside
  http://www.alfa156.net

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Bergen
 1. Veldig trist å høre! Har mange gode minner fra Lærdal. Hvil i fred.
 2. I morgen blir det årets første C&C utenfor XXL Laguneparken kl 13. https://facebook.com/events/448522881981669
 3. Ja, men det er jo Zanussi! Nei, vaskemaskin skal ikke selges. Det er bare Espen som prøver å selge den så han slipper å bære.
 4. Pga flytting vurderer jeg å selge min samling med Carburetti blader. Samlingen er komplett (21 blader), har stått i bokhylle og jeg vil beskrive dem som nærmest perfekt holdt. Usikker på om jeg egentlig vil selge dem ettersom noen av bladene har litt affeksjonsverdi men send gjerne bud til: [email protected] Bladene befinner seg i Bergen så vær oppmerksom på at evt fraktomkostninger kommer i tillegg. Samlingen selges evt KUN komplett!
 5. Tipser om denne linken for en kjenning av meg ettersom den kan være av interesse for folket her inne. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=36762734 Felgene kan selges med faktura.
 6. Tja, en GT bil bør vel ha bagasjerom for lange turer? En 8C har bare plass til golfbaggen bak forsetene egentlig. Tror det er en bil som bare er til for å nytes.
 7. hehe ingen sjokk der.. Da jeg skulle få godkjent senkefjærene på min e46 tok fjærene kort tid å godkjenne, men de oppdaget at bilen sto på digre (originale) 17" felger og 2-3 mann brukte 45 minutter på å lyse, måle og diskutere om de var godkjent.. Originale M-sport felger som sto på bilen da den rullet ut fra fabrikken! djeez.. Ingenting overrasker meg der lenger! Herlig bil du har fått deg da! Fikk jo tatt en rask titt her om dagen. Ikke rart de var "snille" med deg, man blir jo i godt humør.
 8. Ja, nå er det lørdag! MÅ jeg legge meg i buskene med kamera??
 9. Jeg følger spent med i tråden. Meget artig, noe som er til felles for alle Trond "sine" tråder! Dette ser veldig bra ut, lambrex!!
 10. Perfekt fargekombo og flott bil! Lurer på om ikke jeg så denne bilen utenfor Pikant i Førde forrige lørdag? Liknet i alle fall veldig.
 11. Fra min kilde i MKIB har jeg fått beskjed om at KARN ikke er påmeldt i år. KARN (Bergen) har ikke svart på invitasjonen. I år er det riktignok litt forandringer. Hver gjesteklubb har fått tildelt 3-12 plasser avh. av oppmøtt antall de siste 3 årene. Resten må stå inne i parkeringshuset eller evt på baksiden av Lagunen som taes i bruk som plass i år.
 12. Få med videoen! Spesielt fra 1:52 ute i den. Lyden får meg fortsatt til å le høyt!
 13. Det er sånn det er, Stian! Men syntes det var veldig bra for første gang og med nytt og ukjent kamera - samt med Andys hotline i den andre hånden! Litt mer crop eller litt mer zoom kanskje? Mye action i alle fall! Herlig:
×
×
 • Opprett ny...