Gå til innhold

ar75milano

Primo Capo
 • Innholdsteller

  1 105
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutro

Om ar75milano

 • Rang
  Primo Capo
 • Bursdag 31.03.1980

Demografi

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har ikke fulgt så mye med de siste årene. Blir de solgt for fornuftige priser i Norge eller er det fortsatt vanskelig å oppnå en pris nærmere det de går for lengre sør i Europa?
 2. Selges for ett dødsbo. 65.000.-/bud. Kjøpt i 1992 av siste eier, avregistrert i 1999, sist kjørt i 2011 og ikke startet siden. 96.447km. Ser grei ut under med tanke på rust. Hull i bakkant av taket og diverse små flekker her og der samt småbulker. Ikke pen lakk. Interiøret ser pent ut, men det lukter bil som har stått lenge. Øvrig teknisk tilstand er ukjent. Ta kontakt for mer informasjon. Jeg nåes KUN på mail [email protected] og telefon etter avtale. Svarer ikke i annonsen pga jeg ikke bruker Cuoresportivo.
 3. Er det brudd i sensoren så kan det være temperatur avhengig om den virker eller ikke.
 4. https://www.doityourself.com/stry/how-to-test-a-crankshaft-position-sensor
 5. Mye rust i karosseri, men god ramme. Ikke originalt interiør. Følger med akslinger, girkasse og fordelingskasse, diverse karosseri deler og smådeler fra demontert bil. Har og ett til ribbet og rustent karosseri. Er å anse som delebil, men med mye arbeid så kan det selvfølgelig bli bil av den. Står i Tromsø og selges for 10.000.- Er skjeldent inne på Cuoresportivo så send mail på [email protected]
 6. Artig funn og effektivt arbeid for å få den i drift. Fant en jeg og som har stått gjemt og glemt i ett ukjent, men to sifret antall år.
 7. Han kjenner jeg ikke til så får vente på at husken din kommer.
 8. Takk for tilbudet, men ingen hast ennå siden bilen ikke er ferdig ennå. Har spurt de lokale forhandlerene, men de kunne ikke skaffe. Har du tips om hvor de selger?
 9. Noen som har en frontrute til en Alfetta sedan?
×
×
 • Opprett ny...