Gå til innhold

Lien

Apprendista
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Lien

 • Rang
  Apprendista

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vet det er normalt på mange biler at speilene justerer seg litt ned når man setter bilen i revers, slik at man skal få bedre oversikt når man rygger. Men at det justerer seg opp og vekk fra bilen kan ikke være riktig? Det ender bare opp med at man ikke ser noenting av relevans i speilen.
 2. Jeg har en 159 som justerer høyre speil opp og til høyre av seg selv. Før jeg begynner å lete etter feilen tenkte jeg å spørre om noen har en ide til hva som kan være galt. Det forekommer under kjøring, men oftest når man setter bilen i revers. Men heller ikke alltid da. På forhånd takk for svar
 3. Lien

  Fjernlys Stelvio

  Sliter litt med fjernlysene på min Stelvio, de vil ikke slå seg på automatisk før jeg er i ca 60 km/t eller over, har jeg gjort noe feil i innstillinger eller er det bare sånn det er?
 4. Har sjekket og styra mye. Men til slutt fant jeg en ledning det var brudd i. Den gikk fra sikringene under dashboardet og til begge dørene. Så en ny ledning til begge dørene og vipps så var (nesten) alle mine Alfa problemer løst:)
 5. Var på vei hjem fra jobb med min 159 her om dagen og plutselig kom det veldig mye rare lyder fra høyre framdekk. Ble så ille at jeg ikke turte å kjøre videre, det begynte også og riste mere enn det har gjort i det siste også. Lydene var knasing /dunking. Bilen har ristet i rattet en liten stund, men har ikke trodd det skulle bli så ille så fort. Det utviklet seg i løpet av maks 3 km før jeg ikke turte å kjøre lengre. Har nå fått bilen fraktet hjem på henger. Noen som har en ide på hva det kan være? Har et håp om at jeg skal få bytta det selv og slippe verksted.
 6. Jeg har ikke gjort det selv, men forrige eier har prøvd dette, han fikk ikke opp noe vistnok.
 7. Hei, er det noen som vet hvor jeg får tak i wiring diagram til 159. Sentrallås, vinduer foran, elektriske speilene og temperaturmåler utvendig funker ikke. Har prøvd å bytte boksen i førerdør uten hell. Noen som eventuelt kan ha noen tips?
 8. Har du "central locking control unit"? Med delenummer 50504213
×
×
 • Opprett ny...