Gå til innhold

ArneN

Apprendista
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

ArneN vant sist dagen den 31. august 2019

ArneN hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

11 Buona

Om ArneN

 • Rang
  Apprendista
 1. Her er noen flere bilder av bilen min:
 2. Takk - Enig i at de er tøffe😄 Det var noen som sa at de heter Compomotive TS. Og etter å ha googlet ser det ut som om det stemmer.
 3. Hvordan ser den pakningen ut? Har du en link?
 4. Nei, enderøret på bilen er ikke originalt. Mye lenger enn originalen. Jeg kjørte riktignok ikke så mye med bilen før modifikasjonen, men tror ikke problemet var like stort da. Min teori er at eksosen nå kommer ut for høyt slik at den blir "hengende" bak bilen. Det originale s2 enderøret er kortere, så lurer på om jeg skal forsøke det hvis jeg ikke kommer i mål med å justere på det jeg har nå.
 5. Hei, På grunn av litt tricky innkjøring, er jeg nødt til å rygge inn i garasjen. Dette førte til at jeg ble nødt til få kortet inn/bøyd opp enderøret på spideren da det tok ned i garasjegulvet ved inn/utkjøring. Røret som opprinnelig var på bilen fremgår av dette bildet: Etter modifiseringen lukter det kraftig eksos i bagasjerommet etter kjøring samt litt eksos av fører/passasjer🤢 Vurderer derfor å bytte enderør til et kortere med bøy nedover, i håp om at dette løser problemet med eksoslukt. Har sett på enderøret hos Alfaholics som er til spider s2, med unntak av den nedoverbøyde enden ser det ganske likt ut som det til s3. Kan noen bekrefte om dette passer til s3: Er det andre som har hatt tilsvarende problemer med sin spider?
 6. Det er vel den spoileren som er brukt på denne kanskje (bilde fra nett):
 7. Fikk ikke med spoileren. Tipper det ligger langt tilbake i tid at den ble fjernet. Skal få lagt ut litt flere bilder etterhvert.
 8. Fikk endelig kjøpt meg en Alfa i sommer. Det er en Spider 1986 mod. Den er ikke original da en av tidligere eiere har fjernet Aerodinamicaspoileren. Det er greit for meg. Den har også uoriginale seter, nardi-ratt/girkule. Jeg er ganske grønn når det gjelder alfa og ønsker gjerne kontakt med andre som har samme bil for å diskutere ev spørsmål som måtte dukke opp😀
×
×
 • Opprett ny...